• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce neden son görülmesini kapattı

Within Temptation

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
168
53
18
25
Flört etmediğim ama durumumuzunsa karışık olduğu bir kişi var. Ona bazen online oluyorsun ve bana geç cevap veriyorsun bu beni üzüyor bu nedenle seninle konuşmak istemiyorum dedim. O da son görülmesini kapattı neden sizce

Flört etmediğim ama durumumuzunsa karışık olduğu bir kişi var. Ona bazen online oluyorsun ve bana geç cevap veriyorsun bu beni üzüyor bu nedenle seninle konuşmak istemiyorum dedim. O da son görülmesini kapattı neden sizce
Cvp çok basit gördüğünde cvp verme zorunluluğu ortadan kalksın diye.

WhatsApp tan takip edilmekten hoşlanmamış belli ki sizde görmeyin diye son görülmesini kapatmış..

Eminin ben de kapatırdım hemen başkasına yormaya gerek yok. Cidden takip edilmek ve böyle sorguya alınmak çok can sıkıcı

Back