- 8 Haziran 2017
- 29
- 4
- 6
- 35
- Konu Sahibi kimbilirmecalim
-
Canm o yerlesme kanamasi da olabilir. Erken değil tabiki hemen gidip kan testi yaptirmalisin. Degerine gore anlayabilirsin gec dollenme.olmus olabilir. Ya degilsem diye korkuyorsun ama enin ol bu seklde beklemek seni daha cok strese sokar. Yoksa ona gore dr.a gidersin varsada hemen folik asit falan.baslaman lazim. Bence ihmal etme yarin ilk isin bu olsun :) insaallah vardir guzel haberlerle donersin..Sanırım korkuyorum hamilelik değilse, neden bu kadar süre gecikir ? Geçen hafta şiddetli bir ağrı hissettim sağ kasığımda. Aynı gün içinde Aralıklarla Tekrarlayan dehşet ağrılı bir sancıydı. 2 gün Sonra bir damla kanamam oldu mens oluyorum sandım ama devamı olmadı tam anlamıyla kanama gibi de değildi (kahve rengi ).Bu durumun yumurtalıklarımdan kaynaklı bir sorun olma durumu olabilir mi ? Çocuk sahibi olmamda sorun teşkil edermi ? doktora gitmeye de çekiniyorum Benzer durum yaşayanınız var mı?
Canm o yerlesme kanamasi da olabilir. Erken değil tabiki hemen gidip kan testi yaptirmalisin. Degerine gore anlayabilirsin gec dollenme.olmus olabilir. Ya degilsem diye korkuyorsun ama enin ol bu seklde beklemek seni daha cok strese sokar. Yoksa ona gore dr.a gidersin varsada hemen folik asit falan.baslaman lazim. Bence ihmal etme yarin ilk isin bu olsun :) insaallah vardir guzel haberlerle donersin..
Şüpheli ilişki / yumurtlama gününden 14 gün sonra kanda net çıkar yani bugünlerde yaptırsan sonuç alırsın
Sizin adınıza çok üzüldümBenim biraz farklıydı gerçi ama fikir açısından söylüyorum. Adetüm 10 gün geçmişti ve testte negatif çıkmıştı. Ara ara kahverengi akıntılar oluyordu. Ha şimdi adet olucam falan derken olmadı bi türlü.. doktora gittim meğerse hamileymişim ancak sağlıksız bir gebelikmiş, belki de dış gebelik.. ihmal etmeyin mutlaka gidin, hamileysiniz mutlaka çıkar kanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?