• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce neden regl olmuyorum. Sizce hamilemiyim? Fikri olan?

kimbilirmecalim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
29
4
6
35
merhaba, uzun zamandır takip ediyorum forumu fakat Yeni üye oldum. Tecrübelerinize dayanıyor ve bilgi paylaşmanızı rica ediyorum.
Bugün itibari ile regl günümden 15 gün geciktim. 1 hafta önce eczaneden almış olduğum gebelik testi ile kontrol ettim fakat sonuç negatif. Ama karnım feci derecede sert ve şişkinlik var Kabızlık, aşırı yorgunluk hali, normalde çok enerjiğimdir kafamı kaldıramıyorum oruçtan sandım önceleri ama akşamları iftardan Sonra da aynı durumdayım hep bir uyku hali, baş dönmesi (şeker düşmesi) göğüslerimde hassasiyet, aşırı akıntı, en sevdiğim yemeklere karşı bile iştahsızlık , koku hassasiyeti mide bulantısı mevcut. Şuan aklıma gelenler gözlemlediklerim bunlar bende. Sizce kan testi için erken mi ? Acaba sürekli bunu düşündüğüm için psikolojik olarak mı henüz mens olamadım bilemiyorum. Hamile değilsem , herhangi bir sorun olmasından korkuyorum kist vb. Fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim

Son düzenleme:
Cevabınız içim teşekkür ederim. Aslında tüm gün araştırdım kan tahlili için (doğru sonuç alabilmek adına) tam doğru zamanı. Fakat o kadar çok farklı bilgi dolaşıyor ki emin olamadım. Şuan da yaptırsam kesin sonuç çıkar değil mi? Gecikmeden 3 hafta Sonra yaptırın diyenler var yazılar da emin olamadım.

Sanırım korkuyorum hamilelik değilse, neden bu kadar süre gecikir ? Geçen hafta şiddetli bir ağrı hissettim sağ kasığımda. Aynı gün içinde Aralıklarla Tekrarlayan dehşet ağrılı bir sancıydı. 2 gün Sonra bir damla kanamam oldu mens oluyorum sandım ama devamı olmadı tam anlamıyla kanama gibi de değildi (kahve rengi ).Bu durumun yumurtalıklarımdan kaynaklı bir sorun olma durumu olabilir mi ? Çocuk sahibi olmamda sorun teşkil edermi ? doktora gitmeye de çekiniyorum Benzer durum yaşayanınız var mı?

Sanırım korkuyorum hamilelik değilse, neden bu kadar süre gecikir ? Geçen hafta şiddetli bir ağrı hissettim sağ kasığımda. Aynı gün içinde Aralıklarla Tekrarlayan dehşet ağrılı bir sancıydı. 2 gün Sonra bir damla kanamam oldu mens oluyorum sandım ama devamı olmadı tam anlamıyla kanama gibi de değildi (kahve rengi ).Bu durumun yumurtalıklarımdan kaynaklı bir sorun olma durumu olabilir mi ? Çocuk sahibi olmamda sorun teşkil edermi ? doktora gitmeye de çekiniyorum Benzer durum yaşayanınız var mı?
Canm o yerlesme kanamasi da olabilir. Erken değil tabiki hemen gidip kan testi yaptirmalisin. Degerine gore anlayabilirsin gec dollenme.olmus olabilir. Ya degilsem diye korkuyorsun ama enin ol bu seklde beklemek seni daha cok strese sokar. Yoksa ona gore dr.a gidersin varsada hemen folik asit falan.baslaman lazim. Bence ihmal etme yarin ilk isin bu olsun :) insaallah vardir guzel haberlerle donersin..

Canm o yerlesme kanamasi da olabilir. Erken değil tabiki hemen gidip kan testi yaptirmalisin. Degerine gore anlayabilirsin gec dollenme.olmus olabilir. Ya degilsem diye korkuyorsun ama enin ol bu seklde beklemek seni daha cok strese sokar. Yoksa ona gore dr.a gidersin varsada hemen folik asit falan.baslaman lazim. Bence ihmal etme yarin ilk isin bu olsun :) insaallah vardir guzel haberlerle donersin..

Teşekkür ederim

Şüpheli ilişki / yumurtlama gününden 14 gün sonra kanda net çıkar yani bugünlerde yaptırsan sonuç alırsın

Benim biraz farklıydı gerçi ama fikir açısından söylüyorum. Adetüm 10 gün geçmişti ve testte negatif çıkmıştı. Ara ara kahverengi akıntılar oluyordu. Ha şimdi adet olucam falan derken olmadı bi türlü.. doktora gittim meğerse hamileymişim ancak sağlıksız bir gebelikmiş, belki de dış gebelik.. ihmal etmeyin mutlaka gidin, hamileysiniz mutlaka çıkar kanda..

Benim biraz farklıydı gerçi ama fikir açısından söylüyorum. Adetüm 10 gün geçmişti ve testte negatif çıkmıştı. Ara ara kahverengi akıntılar oluyordu. Ha şimdi adet olucam falan derken olmadı bi türlü.. doktora gittim meğerse hamileymişim ancak sağlıksız bir gebelikmiş, belki de dış gebelik.. ihmal etmeyin mutlaka gidin, hamileysiniz mutlaka çıkar kanda..
Sizin adınıza çok üzüldüm:( Çok zor bir durum olmalı. Umarım tekrar yaşamazsınız. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Back