- 17 Şubat 2022
- 42
- 6
- 25
- Konu Sahibi Asmiramisra
Herkese merhaba kısaca olayı anlatmaya çalışacağım. Aynı iş yerinde çalıştığım bir çoçuk var onunla zamanla birbirimize duygular beslemeye başladık belki de ben öyle sandım daha sonra neyse ekledi beni konuşmaya başladık falan sonra sevgili olduk. Herşey iyi güzel ilgileniyor falan ama çok sık buluşmak istiyor benimde ailem biraz tutumlu hemde hafta içi hafta sonu çalışıyorum ve iş yerinde sık sık birbirimizi görüyoruz. Herneyse 3 4 gündür aramız bozuktu bana sormadan cumartesi akşamı aramızı düzeltmek için atlamış gelmiş yanıma ama benim haberim yok mesaja atıyorum cevap vermiyor arıyorum gezmeye çıktım falan diyor bana. Telefonu falan kapat diyor bende 3 4 gündür kavgalı olunca düşünmekten uyuyamadım yorgundum birde sinirlendim gittim yattım buda gelmiş beni aramış da aramış. Ben sonradan gördüm veda mesajı falan atmış bana. İşte haberim olmayan bir durumdan. Sonra işte ikna etmeye falan çalışıyorum inanmıyor falan 2 3 gün böyle sürdü bende bu arada insta heabaımı kapatmıştım o ara eski sevgilisini geri eklemiş falan bende üzülmeyim diye ilişkiyi bitirmemiş bana hala diyor ki bitirmeyelim ayrılmayalım ama düşünelim buna cevap verdim akşam 8.30 ondan sabaha kadar dönmedi sabah bir daha yazdım artık kızı eklediğini görünce veda ettim yazmadığı süre zarfında da motor grubuyla dışarıdaymış. Pişman olacağım biliyorum dedi ama yine de bitirdi bunlardan ne çıkarmam lazım o kadar çok şey düşünüyorum ki