• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalym?

bence eşin bencillik yapıyor, hamilelik çok zorlu bi süreç ve en yakınının yanında olması lazım, sırf bebeği sen taşıyosun die bütün sıkıntıyıda sen çekmiyeceksin ya..

eşin çok şey kaçırcak ama bunun bilincinde değil... bence istiyoki gelene kadar herşey olsun bitsin.. bi hamile olarak söliyim eşim olmasa napardım bilmiyom onun yeri bambaşka gece giren kramplar ağrılar tek çekilmiyo yerinden kalkamadığın zamanlar oluyo kimse senin nazını eşin gibi çekmez kendi annen yada onun ailesi hiç kimse yeri geldiğinde amma nazlı derler söliyim.. bence aklını kullan sakın hamile kalma o gidip gelmeden senin çektiklerini yaşadıklarını görsün tadsın..

bence en mantıklısı tecili bozdurup ilk celpte askere gitmek
olmadı çocuğu şimdi yap hem çok ertelememiş olursunuz
ama bence en güzeli askere gidip gelmesini bekleyin 2 sene sonra gitsede hem 8 aylık evliymişsiniz 2,5 sene sonra olur çocuğunuz evliliğe daha çok alışırsınız.

kızlar eşimle konustum son bir kaç gündür bende bebek yapmaya karar vermiştim eşimede söyledim gecen gün deniyelim dedim eger olursada Allah bu zamanı uygun görmüş hayırlısı böyleymiş deriz dedim olmazsada bekleriz artık dedim.Kabul edecegini umarken aksi bir cevap aldım cok şaşırdım o ki bebek isteyen kişiydi ama yok askere gideyim 2 sene sonra falan cocuğumuz olur dedi.böyle bir cevap beklemiyordum acıkcası burda yazımı okuyanlar az çok biliyorlar.acaba o istediği zamanlar ben olmaz daha erken istemem lafları kullandımda cocuk fikrinden soğudumu psikolojik olarak biraz kafam karışmadı desem yalan olur

kızlar eşimle konustum son bir kaç gündür bende bebek yapmaya karar vermiştim eşimede söyledim gecen gün deniyelim dedim eger olursada Allah bu zamanı uygun görmüş hayırlısı böyleymiş deriz dedim olmazsada bekleriz artık dedim.Kabul edecegini umarken aksi bir cevap aldım cok şaşırdım o ki bebek isteyen kişiydi ama yok askere gideyim 2 sene sonra falan cocuğumuz olur dedi.böyle bir cevap beklemiyordum acıkcası burda yazımı okuyanlar az çok biliyorlar.acaba o istediği zamanlar ben olmaz daha erken istemem lafları kullandımda cocuk fikrinden soğudumu psikolojik olarak biraz kafam karışmadı desem yalan olur

bence çocuk fikrinden soğumadı sadece daha mantıklı bakmaya başladı.
çocuk fikri mantıksız değil demek istediğim duygusal bir sevinçle heyecanla bebek özlemini dile getiriyordu. sonra gerçekler ve mantık ağır bastı.
soğumamıştır merak etme.

benim eşimde çok istiyordu. sık sık şu hapları bırak falan diyordu bende işe başlayayım bazı sağlık sorunlarımı gidereyim daha sonra diyerek erteledim şimdilerde pek bişiy demiyor. ama soğudu demek değildir bu.

bilmiyorum canım cok sıkkın moralim cok bozuk buaralar herseye sinirliyim

canım bak benimde 2 yaşında bir oğlum var. allah şükür gebelik döneminde hiçbir sorun yaşamadım, eşimde yanımdaydı ve ben rahat bir hamilelik yaşadım.ancak her bayanın gebelik süreci sorunsuz geçmiyr malesef. ve bir çoğuda gebelik döneminde farklı psikolojik duygular içerisine giriyor.bence gebelik döneminde eşin yanında olması çok önemli. hem ne aceleniz var ya. anne olduğum zaman ben 27, eşim 32 yaşındaydı. ne kadar ikimizde kendimizi hazır hissetmiş olsakta inan bana bir çocuğun sorumluluğunu almak çok zormuş. biz kendimizi tamamen hazır hissttiğimiz halde çok zorlandık. ya siz hazır mısınız anne ve baba olmaya. bence ilk olarak bunu düşün ve buna karar verin...

BENCE DE YANİ. ZATEN GEÇEN ZAMAN GEÇMİŞ HANİ DAĞLAR KADAR FARK OLSA DA BÖYLE BİŞEY İSTESE SİZDEN NEYSE AMA YANİ HA 6 AY ÖNCE HA 6 AY SONRA YANİ. BENCE ASKERDEN SONRA OLMASI DAHA İYİ OLUR.olumunekankayizsmile

Tatlim bu karari sen kendi isteklerin üzerinede vereceksin.
Benimde nisanlim hemen evlenelim cocuk olsun istiyor.
Bende onun istegine baktikca icim eriyor, seni anliyorum bu yüzden.
Fakat ben kendisine acik acik söyledim herseyi. Onunla cocuk sahibi olmak istedigimi, fakat evliligin ilk aylarinda hatta ilk yillarinda düsünmedigimi nazikce dile getirdim.
Sen daha 8 aylik evlisin, arti esin aralikta askere gidecek. Benim fikrimi sorarsan beklemelisin canim.
Esinede kirmadan düzgün bir bicimde anlatmalisin. Asker yolu beklemek zor, hele birde hamilelik döneminde tahmin bile edemiyorum.

sanırım en son verdiğimiz karara göre beklemeye karar verdik.gecenlerde eşimle konustum eger gercekten istiyorsan yapalım dedim ama bu seferde o olmaz dedi.mantıklısı beklemek dedi ve karar olarak suanda beklemekteyiz

beklemek en mantıklısı.eşine en fazla ihtiyacınn olduğu dönemde o yanında olmazsaa snn için çok zor olurr tatlımm

canım insan hamılelıkte eşine çok ihtiyaç duyuyor..ben öyleydım şahsen sureklı karnımı sevsın istiyordum ve çok hoşuma gdiyordu..insan çok ilgi istiyor yani ama tercıh senin ve eşinin tbiki....

Back