• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalym?

bilmiyorum bayanlar yaa birgün diyorumki tamam ertesi gün oluyor yok yok sacma bir düşünce diyorum kendi kendimee

o özel zamanları beraber geçirmelisiniz tabi ki..
yok öyle armut piş ağzıma düş...
seninle beraber o anları yaşamalı..böylesi bana göre güzel olan...
bu konudaki fikrini onunla ciddiyetle paylaş.ortak bir noktada karar kılın ki böyle bir konuyu bir daha gündeme gelmesin.hakkınızda hayırlısı olsun

bu konu suaralar yüzeyde olduğundanmı bilmiyorum bebiş fotolarına ve kıyafetlerine bakar oldum ya ne oluyor bana

ben süşünüyorum da ilerde
sevgilim eşim oldugunda yani
yanımda olmadan bunu göze alamazdım
insanın hormonları nedeniyle duyguları alt üst oluyor
yanında biri olsun o kişi de bebeğinin babası olsun istiyor
doğa bu şekilde yaratmış
yani zor cnm karar sizin tabi ama iyi düşün

canım eşim de bende bebek istiyorum ama doğru zaman deyip erteliyoruz. gidip kan idrar hormon tahlillerini yaptır. Allah korusun mesela bende demir eksikliği çıktı onu tamamlayacaz.
ve hamilelikten yaklaşık 4 ay önce folik asite başlamak bebek için iyi oluyormuş.
bunları uygula. ve bebek kararı ister istemez 5 ay erteleniyo.

canım eşim de bende bebek istiyorum ama doğru zaman deyip erteliyoruz. gidip kan idrar hormon tahlillerini yaptır. Allah korusun mesela bende demir eksikliği çıktı onu tamamlayacaz.
ve hamilelikten yaklaşık 4 ay önce folik asite başlamak bebek için iyi oluyormuş.
bunları uygula. ve bebek kararı ister istemez 5 ay erteleniyo.

canım hastaneye gidip jinekoloğamı gitmem gerek ne diyecem.folik asiti biliyorum kesin karar verdiğimde kullanacam.neden 5 ay erteleniyor.

hamilelik çok özel bi an.. hem doğum öncesinde hem doğum sırasında eşim yanımda olsun isterim ben..

kesinlikle öyledir ama bilmiyorum bir tarafım yapalım diyor bir tarafım olmaz diyor ne yapacam bilmiyorumki ben ya

bence hamilelik süreci bi babanın da yaşaması gereken özel dönemlerden biri ...her şeyiye o da bunun tadına varmalı,bebeğin büyüyüşünü görmeli,anneyle aynı hisleri birlikte paylaşmaları gereken bir süreç.bu süreci yalnız geçirme canım...zaten kadınlar hassas oluyolarmış o dönemde bi de eşinin olmayışı seni daha da üzebilir.5-6 ay dediğin nedir ki?bekleyebilir biraz daha...

canım hastaneye gidip jinekoloğamı gitmem gerek ne diyecem.folik asiti biliyorum kesin karar verdiğimde kullanacam.neden 5 ay erteleniyor.

jinekolağa gidip bebek isteğini söyle testler tahliller yapılıyor. herşey temizse folik aside başlanıyor. 4 ay kullandıktan sonra tekrar tahlil yapılıyor. bu sonuca göre özgürce bebek çalışması başlanıyor.
ama diş dolgu yada çekimi yapılacaksa hamilelikten önce bunlara da baktırılıyor.
eşin askere gitmeden önce dr.a gidip testlerini yaptır cnm. anca hazırlanırsın o gelene kadar.

2011 e kalırsa 2 sene ertelemen gerek.

istersen yap bebeği ama babasının askere gittiğini anlatman ikinizinde özlemesi o dönemler çok zor geçer. eşi askerde olan annelere sor istersen. ama senin eşinni 5 ay yapma gibi şansı da var canım.
bu kararı en iyi sen verirsin.

canım eşinden ayrı hamilelk geçirmek zor ama askerde olup eşi ve çocuğuna özlem duyanda birçok erkek var eşini onlarla koonuşturmayı deneyebilrsin hepsi çocuğundan uzak olmanın çok zor olduğunu sölüo hamile bi ieşi geride bırakmakda çok zor ani bi durumda snein yanında kimse olmayabilr bu süreçte en güzel yardımcı eş

Back