• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım?

merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle sorunum şu eşim ailesinin olduğu şehre gitmeye kararlı iş sebebiyle uzaktayız gideceğimiz şehirde maddi olarak kazancımız artacak ama kayın validem ve kayın babam her şeye karışan her konuda yorum yapan -yakın uzak fark etmiyor şimdide yapıyorlar fakat benide seven yada oğulları onları iyi görsün diye sevdiğini söyleyen insanlar....ama en ufak şeyde sorun yaratan biraz magazin yaratmaya çalışan insanlar.üzülünce herkesi haberdar eden duygusal sömürüye müsait aaa biz size hiç karışmayız siz hayatınıza bakın deyip ama hayatının her alanında hakimiyet kurmaya çalışanlar varya işte o tipler.Birazda kendimi tanımlayayım biraz daha yalnız yaşamayı seven karışılmasından hoşlanılmayan bir tipim lakin o şehre gittiğimizde orada bir evimiz var ve hemde maddi anlamda bi tık daha uygun yer fakat bununla başedebilir miyim bilmiyorum.aynı şehirde ve ayrı şehirde yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum.artıları ve eksileri nelerdir

Olaya her zaman maddi boyutta bakma. Küçük bir yerden büyük bir yere mi gideceksin yoksa tam tersi mi?

Maddiyat dışında eksilerini ve artılarını bir kağıda yaz bunun içinde iletişim sorunlarınız da olsun. Hatta aynı dakika bitirme aklına geldikçe yaz çiz karala, kendinize zaman verin bu karar için. Çocuk oyuncağı değil sonuçta.

konumu sabote etmiyorsun bende uzaklarda bir ben varım gibi geldi bi kaç konunada baktım açıkcası çok garip umarım herşey youlna girer sen eşin kızın cok mutlu olursunuz kv de kendi hayatına ceker gider birdahada dönmez sizin hayatınıza umarım
Ben de olayları ve seni kendime çok benzettim :) ben yazıyorum gibi hissettim bir ara :)
Boşandıktan sonra herkes hatasını anladı ama olan oldu bir kere.
Konunu sabote etmek istemem :) fakat ben olumlu değişimler ve pişmanlıklar gördüğüm için, yeniden birleşme fikrine uzak değilim. Hatta bunun için aile terapisine gidiyoruz boşanmış bir çift olarak :)
sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı çok garip uzakta bir ben var gibi çok etkielndim okudklarım bircogu aynı kafalar tavırlar söylemler herşey gönlünce olur inşallah

Olaya her zaman maddi boyutta bakma. Küçük bir yerden büyük bir yere mi gideceksin yoksa tam tersi mi?

Maddiyat dışında eksilerini ve artılarını bir kağıda yaz bunun içinde iletişim sorunlarınız da olsun. Hatta aynı dakika bitirme aklına geldikçe yaz çiz karala, kendinize zaman verin bu karar için. Çocuk oyuncağı değil sonuçta.
haklısın kendime bu ayın sonuna kadar süre vreyim ve 1 kaç sayfa ayırayım bakalmı hangisi agır basacak

Back