işimden ötürü gidiş dönüş biraz sıkıntı gittiğimde eşimi döndüremem tahmin edebiliyorum onu yani ailesi ve ben arasında kalınca ailesini seçecek bir insan bunu biliyorum günde minimum 3 defa konusulur anne kardeş vs ailenini kadın fertleriyle bütün her şeyi buna anlatırlar nazla buna cilveler buna bilmiyorum hastalıklar buna benim annem hasta olur biz bilmeyiz duymayız kadıncağız söylemez ama bunun annesi ufacık beli ağrır kıyametler kopar ağlamalar yok çürüdüm vs konuşmalar genç kalma özentisi olan sarışın olma meraklısı kendisini sarısın olarak tanıtan ama sacını platine boyatan normal yurdum kadını tipinde ama ben yabancılara benziyorum diye gezen kendisini kraliçe prenses ilan etmiş herkese de bunu kabul ettirmiş etmeyene zırıl zırıl zırlayan sürekli kilo vermekle şık sandığı açık giyinmeler düğünlere giderken kadifeden mini etekler giyecek kadar değişik bir kadın yaşının kadın asla olamamış kadın kadın benim annemde bildiğimiz annelerden yaşına uygun giyinen bi tık daha eğitimli ama kokonalıkla işi olmayan okumakla cocukları eviyle alakası olan bi kadın bilmiyorum gidersem gitmezsem yani gidersem garip bi sıkışıklık artıları çocuk yemek vs ama dur dediğim yerde duracaklarından emin değilim bilmem ki durur mu kızıda kendisi gibi annesini ön plana çıkartır annem morali bozuk aradınız mı özlemiş ağlıyor aradınız mı yatmadan mutlaka aranır uyanınca mutlaka aranır gün içinde aranır ona rağmen napıyorsunuz ki banaaaaaa sanki yanımdamısınız olur dağların ardına gittiniz yavrum annesine okadar düşkün diyorlardı oğluma en sevdiğim çocugum dağların ardına gitti o bir dağda ben bir dağdaa hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü işte düzenlenmiş özeti bu
:
:
: