• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım?

denemeden bilemezsin ki.baktın olmuyor geri dönersiniz bir giittinmi asla dönüşü olmaz diye birşey varmı?
işimden ötürü gidiş dönüş biraz sıkınıt gititğimde eşimi dönderememe tahmin edebiliyorum onu yani ailesi ve ben arasında kalınca ailesini sece ecek bir insan bunun iliyorum günde minimum 3 defa konusurz anne kardeş vs ailenini kadın fertleriyle bütün herşeyi buna anlatırlar nazla buna cilveler buna bilmiyorum hastalıklar buna benim annem hasta olur biz bilmeyiz duymayız kadıncagız söylemez ama bunun annesi ufacık beli agrır kıyametler kopar aglamalar yok çürüdüm genç kalma özentisi olan sarışın olma meraklısı kendisini sarısın olarak tanıtan ama sacını platine boyatan normal yurdum kadını sürekli kşilo vermöele şık giyinmeler düğünlere giderken kadifeden mini etekler giyecek kadar bi kadın benim annemde bildiğimiz annelerden yaşına uygun giyinen bi tık daha eğitimli ama kokonalıkla işi olmayan okumakla cocoukları eviyle alakası olan bi kadın bilmiyorum gidersem gitmezsem yani gidersem garip bi sıkısıklık artıları cocouk yemek vs ama dur dediğim yerde duracaklarından emin dğeilim bilmem ki durur mu kızada kendisi gibi annesini ön plana cıkartır annem morali bozuk aradınız mı özlemiş aglıyor aradınız mı yatmadan mutlaka aranır uyanınca mutlaka aranır gün içinde aranır ona ragmen napıyorsunuzki banaaaaaa sanki yanımdamısınız olur

ayyy içimi dökmeye yeni yeni başladım tuutum kendimi tututm:D:D:D:D bıraktım birden

işimden ötürü gidiş dönüş biraz sıkıntı gittiğimde eşimi döndüremem tahmin edebiliyorum onu yani ailesi ve ben arasında kalınca ailesini seçecek bir insan bunu biliyorum günde minimum 3 defa konusulur anne kardeş vs ailenini kadın fertleriyle bütün her şeyi buna anlatırlar nazla buna cilveler buna bilmiyorum hastalıklar buna benim annem hasta olur biz bilmeyiz duymayız kadıncağız söylemez ama bunun annesi ufacık beli ağrır kıyametler kopar ağlamalar yok çürüdüm vs konuşmalar genç kalma özentisi olan sarışın olma meraklısı kendisini sarısın olarak tanıtan ama sacını platine boyatan normal yurdum kadını tipinde ama ben yabancılara benziyorum diye gezen kendisini kraliçe prenses ilan etmiş herkese de bunu kabul ettirmiş etmeyene zırıl zırıl zırlayan sürekli kilo vermekle şık sandığı açık giyinmeler düğünlere giderken kadifeden mini etekler giyecek kadar değişik bir kadın yaşının kadın asla olamamış kadın kadın benim annemde bildiğimiz annelerden yaşına uygun giyinen bi tık daha eğitimli ama kokonalıkla işi olmayan okumakla cocukları eviyle alakası olan bi kadın bilmiyorum gidersem gitmezsem yani gidersem garip bi sıkışıklık artıları çocuk yemek vs ama dur dediğim yerde duracaklarından emin değilim bilmem ki durur mu kızıda kendisi gibi annesini ön plana çıkartır annem morali bozuk aradınız mı özlemiş ağlıyor aradınız mı yatmadan mutlaka aranır uyanınca mutlaka aranır gün içinde aranır ona rağmen napıyorsunuz ki banaaaaaa sanki yanımdamısınız olur dağların ardına gittiniz yavrum annesine okadar düşkün diyorlardı oğluma en sevdiğim çocugum dağların ardına gitti o bir dağda ben bir dağdaa hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü işte düzenlenmiş özeti bu:D:D::D:D::D:D:

işimden ötürü gidiş dönüş biraz sıkıntı gittiğimde eşimi döndüremem tahmin edebiliyorum onu yani ailesi ve ben arasında kalınca ailesini seçecek bir insan bunu biliyorum günde minimum 3 defa konusulur anne kardeş vs ailenini kadın fertleriyle bütün her şeyi buna anlatırlar nazla buna cilveler buna bilmiyorum hastalıklar buna benim annem hasta olur biz bilmeyiz duymayız kadıncağız söylemez ama bunun annesi ufacık beli ağrır kıyametler kopar ağlamalar yok çürüdüm vs konuşmalar genç kalma özentisi olan sarışın olma meraklısı kendisini sarısın olarak tanıtan ama sacını platine boyatan normal yurdum kadını tipinde ama ben yabancılara benziyorum diye gezen kendisini kraliçe prenses ilan etmiş herkese de bunu kabul ettirmiş etmeyene zırıl zırıl zırlayan sürekli kilo vermekle şık sandığı açık giyinmeler düğünlere giderken kadifeden mini etekler giyecek kadar değişik bir kadın yaşının kadın asla olamamış kadın kadın benim annemde bildiğimiz annelerden yaşına uygun giyinen bi tık daha eğitimli ama kokonalıkla işi olmayan okumakla cocukları eviyle alakası olan bi kadın bilmiyorum gidersem gitmezsem yani gidersem garip bi sıkışıklık artıları çocuk yemek vs ama dur dediğim yerde duracaklarından emin değilim bilmem ki durur mu kızıda kendisi gibi annesini ön plana çıkartır annem morali bozuk aradınız mı özlemiş ağlıyor aradınız mı yatmadan mutlaka aranır uyanınca mutlaka aranır gün içinde aranır ona rağmen napıyorsunuz ki banaaaaaa sanki yanımdamısınız olur dağların ardına gittiniz yavrum annesine okadar düşkün diyorlardı oğluma en sevdiğim çocugum dağların ardına gitti o bir dağda ben bir dağdaa hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü işte düzenlenmiş özeti bu
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::KK19:

çok iyi anlıyorum hepimizin kv kp sorunları var.ben altlı üstlü oturuyorum.çocuklarıma baktılar senelerce üstün körüde olsa.allah razı olsun şimdi günlerim doldu yaşı beklicem.çok zor yakın olmak çok üzüldüğüm anlarda oldu şükrettiğim anlarda.ama imkanım olsaydı uzak yaşamak isterdim.şimdi maddi olarak bu kadar rahat olamazdım belki.bilemiyorum senin işinde zor.

çok iyi anlıyorum hepimizin kv kp sorunları var.ben altlı üstlü oturuyorum.çocuklarıma baktılar senelerce üstün körüde olsa.allah razı olsun şimdi günlerim doldu yaşı beklicem.çok zor yakın olmak çok üzüldüğüm anlarda oldu şükrettiğim anlarda.ama imkanım olsaydı uzak yaşamak isterdim.şimdi maddi olarak bu kadar rahat olamazdım belki.bilemiyorum senin işinde zor.
bende yakınlık artılar ve uzaklık artıları arasında kaldım inanır mısın bi bulabilsem dediğim gibi bir yandanda diyorum ki uzaktayım diyemi herşey yolunda oraya gidince bozulacaksa bozulsun gerçek buymuş yapay olmaz gerçek olanı yaşar gerekirsede herkes yoluna bakar diyorun diyorum diyorum bilmiyorum hayırlısıyla bir yol bekliyorum bir kapı

ne bileyim belki eşin uzak diye bu kadar vıcık vıcıklar yakınlaşınca bıkarlar birbirlerinden belki

ne bileyim belki eşin uzak diye bu kadar vıcık vıcıklar yakınlaşınca bıkarlar birbirlerinden belki
aynı şeyi düşünüyorum yakınlaşınca sapıtırlar mı yoksa aşkları dinermi gözden ırak gönülden ırak mı yoksa yakınlaşınca alısırmı bilmiyorum herşeyi düşünüyorum bu hafta düşünme süreceindeyim açıkcası daha dogrusu bu ay ...

hayırlısı arkadaşım.olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.sen kendini fazla yıpratma geniş ol azcık düşünme bu kadar.eşinede yansıtma kv ile bişey olursa direk kendin hallet sonra sen kötü olursun.

hayırlısı arkadaşım.olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.sen kendini fazla yıpratma geniş ol azcık düşünme bu kadar.eşinede yansıtma kv ile bişey olursa direk kendin hallet sonra sen kötü olursun.
aynene bunca zaman eşime diyordum annen kıskanıyor bize niye karısıyor aramasak noldu kavgamı ettiniz beni niye aramıyorsunuz hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye rleri uzatarak konusuyor vs eşimede diyordum aen ne istiyor bizden kadın zaten cocogundan uzatda sana 10 saatlik uzaklıkta yetmiyor vsvsvsvs kv ilede anne nasılsın bi ihtiyacın varmı yorma kendini vs konusuyordum nekadar aptalmısım bence yavas yavas bırakacagım bu huyumu inşallah eşimin bile haberi olamadan arayacagım yada görüşeceğim bu yaptıgın bize zarar veriyor diyeceğim sonra oda hastalanacak surat asacak kızına arayacak oglunu arayacak vsvsvsvsvs 1 2 3 4 5 artık kaç defa olursa olacak sonra ya kopar ya akıllanır yada biz biteeriz hakkımızda hayırlısı bende muallaktayım

kısaca allah yardmcnz olsun....önce karsmayız derler snra surat asarlar uc gun gtmeyınce

gitmemek için çabalamı diyorsunuz

wala cnm kendmden ornek vereyım 8 yıl konstktan snra ewlendık annesglle aynı ıcede hatta 100 mt yaknnda ew ttuk mecburen dugune 2 hfta vardı ew bulamamstık.. aılelere yakn olmasn sıkntı olr huzur kacar dedım. yok bnm aılem ayda bı gelr bılmem ne dedı.. tamam annesıgl ayda bı gelır sıkntı yok ama esım hergun orda sankı o ewde gbıhala hftada 2 3 gn brlkte ordayız mecbr ıdare edıyorm ew alana kadr sabır dıyorumm 3 yıllk ewlıyız hep bndan cıkıyo tartsmalarımz ızın gnnde bıle yapacak bıiş cıkartıyolar.... daha neler neler..... sen kendı durumunu daha ıyı bılrsın tabıkı dusun ölç tart ver kararını tasnrsanda cok yakınına tasnma derımmm.. hakknda hayrlısı olsun

wala cnm kendmden ornek vereyım 8 yıl konstktan snra ewlendık annesglle aynı ıcede hatta 100 mt yaknnda ew ttuk mecburen dugune 2 hfta vardı ew bulamamstık.. aılelere yakn olmasn sıkntı olr huzur kacar dedım. yok bnm aılem ayda bı gelr bılmem ne dedı.. tamam annesıgl ayda bı gelır sıkntı yok ama esım hergun orda sankı o ewde gbıhala hftada 2 3 gn brlkte ordayız mecbr ıdare edıyorm ew alana kadr sabır dıyorumm 3 yıllk ewlıyız hep bndan cıkıyo tartsmalarımz ızın gnnde bıle yapacak bıiş cıkartıyolar.... daha neler neler..... sen kendı durumunu daha ıyı bılrsın tabıkı dusun ölç tart ver kararını tasnrsanda cok yakınına tasnma derımmm.. hakknda hayrlısı olsun
dememkki ne kadarda olsa sorun oluyor bilmiyorum korkuyorum inanınnnnn tedirginim yani karışmayan bi aile olsa eşimden önce ben kalkkkk gidelim diye uçarak dgiderim yada az karısan anne anne gibi vs olsa

dememkki ne kadarda olsa sorun oluyor bilmiyorum korkuyorum inanınnnnn tedirginim yani karışmayan bi aile olsa eşimden önce ben kalkkkk gidelim diye uçarak dgiderim yada az karısan anne anne gibi vs olsa

walla canm huylarını bılıyosan mumkn oldgnca uzakta yasayacaksın aynı sehrde olr ama aynı ılcede veya yakn otrma ewlendgmzn ertesı gnu basladı kavgalarımz.. bızım durum farklı bıraz babasınn maas kartı bıle esımn elnde onlarnn ewnn hesabını esım yapar... bn anca kısmet olrsabı ew alırsak o zaman bıraz nefes alırım sabrla beklıyorum

Anlattıklarınıza bakınca "azıcık aşım, kaygısız başım" diyorum. Uzaktan uzağa bile sizi rahatsız edebiliyorlarsa, yakınlarına taşındığınızda vay halinize.

Back