• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım?

nefessu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
52
12
3
39
merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle sorunum şu eşim ailesinin olduğu şehre gitmeye kararlı iş sebebiyle uzaktayız gideceğimiz şehirde maddi olarak kazancımız artacak ama kayın validem ve kayın babam her şeye karışan her konuda yorum yapan -yakın uzak fark etmiyor şimdide yapıyorlar fakat benide seven yada oğulları onları iyi görsün diye sevdiğini söyleyen insanlar....ama en ufak şeyde sorun yaratan biraz magazin yaratmaya çalışan insanlar.üzülünce herkesi haberdar eden duygusal sömürüye müsait aaa biz size hiç karışmayız siz hayatınıza bakın deyip ama hayatının her alanında hakimiyet kurmaya çalışanlar varya işte o tipler.Birazda kendimi tanımlayayım biraz daha yalnız yaşamayı seven karışılmasından hoşlanılmayan bir tipim lakin o şehre gittiğimizde orada bir evimiz var ve hemde maddi anlamda bi tık daha uygun yer fakat bununla başedebilir miyim bilmiyorum.aynı şehirde ve ayrı şehirde yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum.artıları ve eksileri nelerdir

Valla kimsenin birsey demesine gerek yokmus sen anlatmissin kv ve kp ini, olacaklar ortada ama kocanin saglam kozu var eviniz varmis maddi imkaniniz artacakmis.
Gecmis olsun ne diyelim. Vazgecirebiliyorsan vazgecir tabiki ama bizim turk erkeleri kalin kafalidir biraz kolay gelsin

gidip onu ailesine kavusturup iyilik meleği olmak mı yoksa gitmemek için türlü hertürlü yolu iş vs denemek mi

Birazda kendimi tanımlayayım biraz daha yalnız yaşamayı seven karışılmasından hoşlanılmayan bir tipim
Böyle biriysen zaten sus pus olmaz tepkini koyarsın
Uzakken de karışıyorlarmış hem yakınken sizi daha iyi tanır durması gereken yeri bilirler belki
Aynı semt olmasın yeter, biraz mesafe olsun

Aynı şehirde yaşıyorum kayınvalidemle. Eminim dünyanın öbür ucunda olsam da karışacak. Denemek için gideceğim bakalım ne olacak. Bence oraya taşınma, ama yine de sen bilirsin

Böyle biriysen zaten sus pus olmaz tepkini koyarsın
Uzakken de karışıyorlarmış hem yakınken sizi daha iyi tanır durması gereken yeri bilirler belki
Aynı semt olmasın yeter, biraz mesafe olsun
aynı semt olmazda her daim tepki koymam tabiki dsbrımın sınandıgı yerde ama bi tık arsızlar:D onu tepki değil beni onları sevmemek hainlik etmekle ogullarından ayırmakla suclarlar mı acabadayım öyle karsılarınaa geçip bugüne kadarda herşeye müdahale ediyorlar ama cok cok gerekmedikçe tepki koymuyorum bilmiyorum neler olacak ne olacak

aynı semt olmazda her daim tepki koymam tabiki dsbrımın sınandıgı yerde ama bi tık arsızlar:KK70: onu tepki değil beni onları sevmemek hainlik etmekle ogullarından ayırmakla suclarlar mı acabadayım öyle karsılarınaa geçip bugüne kadarda herşeye müdahale ediyorlar ama cok cok gerekmedikçe tepki koymuyorum bilmiyorum neler olacak ne olacak
Uzaktayken bile karışan tiplerle yakındayken sorun yaşamamanız mümkün değil bence
Net olmanda fayda var ki en aza indirgensin o sorunlar

Uzaktayken bile karışan tiplerle yakındayken sorun yaşamamanız mümkün değil bence
Net olmanda fayda var ki en aza indirgensin o sorunlar
çok teşekkür ederim ilgin için mutlaka sorunlar olacak bunun farkındayım çünkü yaşama bakışımız farklı onlar çocuklarının mutlaka aynı yerde yaşaması etrafında olmasını savunuyor bazen de iyiliği tutuyor ama genelde ilgi odağı olmak en büyük zevki üzülsün herkes peşinde olsun ona prenses denilsin vs böyle ama uzaktada böyleee zaten ...yada ben bunları şu şekile söçyleyeyim yapamam dayanamam kesinlikleee böyle olursa biter giderim dediğim herşeye alıştırıldım yada yapamam edemem ,herşey başıma gelmeye başladı karışılmasın dedim karısan tipler beni buldu vsvsvs

çok teşekkür ederim ilgin için mutlaka sorunlar olacak bunun farkındayım çünkü yaşama bakışımız farklı onlar çocuklarının mutlaka aynı yerde yaşaması etrafında olmasını savunuyor bazen de iyiliği tutuyor ama genelde ilgi odağı olmak en büyük zevki üzülsün herkes peşinde olsun ona prenses denilsin vs böyle ama uzaktada böyleee zaten ...yada ben bunları şu şekile söçyleyeyim yapamam dayanamam kesinlikleee böyle olursa biter giderim dediğim herşeye alıştırıldım yada yapamam edemem ,herşey başıma gelmeye başladı karışılmasın dedim karısan tipler beni buldu vsvsvs
Aynı ilde olunca
Eşinle görüşebilirler
Sen gitmek istemezsen gitmezsin
O ailesini görür gelir
Bazende eşlik edersiniz
Samimi olmak zorunda değilsin, nasılsınız iyiyiz hoş beş kalkar evine gelirsin

gidip onu ailesine kavusturup iyilik meleği olmak mı yoksa gitmemek için türlü hertürlü yolu iş vs denemek mi

Mesafeyi koruduktan sonra hiç birşey olmaz rahat olun
Şİmdiden bulandırıp önünüzü karartmayın
Maddi açıdan rahatta edecekmişsiniz bence onlar yokmuş gibi gidilir

merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle sorunum şu eşim ailesinin olduğu şehre gitmeye kararlı iş sebebiyle uzaktayız gideceğimiz şehirde maddi olarak kazancımız artacak ama kayın validem ve kayın babam her şeye karışan her konuda yorum yapan -yakın uzak fark etmiyor şimdide yapıyorlar fakat benide seven yada oğulları onları iyi görsün diye sevdiğini söyleyen insanlar....ama en ufak şeyde sorun yaratan biraz magazin yaratmaya çalışan insanlar.üzülünce herkesi haberdar eden duygusal sömürüye müsait aaa biz size hiç karışmayız siz hayatınıza bakın deyip ama hayatının her alanında hakimiyet kurmaya çalışanlar varya işte o tipler.Birazda kendimi tanımlayayım biraz daha yalnız yaşamayı seven karışılmasından hoşlanılmayan bir tipim lakin o şehre gittiğimizde orada bir evimiz var ve hemde maddi anlamda bi tık daha uygun yer fakat bununla başedebilir miyim bilmiyorum.aynı şehirde ve ayrı şehirde yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum.artıları ve eksileri nelerdir
benim eşimde gitmek istiyordu aynı anlattığın karakterde tipler benimkilerde en son evime geldiklerinde azıttılar eşime direkt katiyen memleketine gitmeyeceğimi söyledim..satarsınız ordaki evi yaşadığınız yerden alırsınız zor değil,ama eşiniz kesin kararlıysa hiç bir şansınız yok gidecek.o zaman uzak duracaksınız gerekirse kırmaktan çekinmeyeceksiniz.

benim eşimde gitmek istiyordu aynı anlattığın karakterde tipler benimkilerde en son evime geldiklerinde azıttılar eşime direkt katiyen memleketine gitmeyeceğimi söyledim..satarsınız ordaki evi yaşadığınız yerden alırsınız zor değil,ama eşiniz kesin kararlıysa hiç bir şansınız yok gidecek.o zaman uzak duracaksınız gerekirse kırmaktan çekinmeyeceksiniz.
yani bakalım nasıl oalcak bende zamana bıraktım pire için yorgan yakacak tipler annesi babası boşanmak vs bunun ailesi içni çok normal seyler yani rahatlar bize göre bi tık genişler bilmiyorum artık neler olur ogul anne fazla samimi el kol olarakta baba her deidğinin kendisi olsun ister alacagımız araba modelniden tut yani bilmiyorum burdanda öyler oradada dozu artacak gib gib gibi orada en aızndan sunu diyemezler saatlerce uzaktayız napıyoruzki biz olmaz:D vs bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun diyorum

Uzaktayken de karışıyorlarmış zaten o yüzden bir şey değişmeyecek. Taşın ve aynı şehirde olmanın avantajlarını kullan (çocuğa baktırma, yemek yaptırma vs.. gibi).

Uzaktayken de karışıyorlarmış zaten o yüzden bir şey değişmeyecek. Taşın ve aynı şehirde olmanın avantajlarını kullan (çocuğa baktırma, yemek yaptırma vs.. gibi).
böyle düşünüyorum ama acaba böyler düşünerek hatamı ediyorum dozu artırırlarmı vs korkuyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda zaten bi akış var ve o olacak en iyisi sakince beklemek galiba

Beni asıl ürküten şey şu oraya gitmek bu evliliği bitrime noktasına getirirmi sonrasındada kendimi toparlayıp söylediğim şu eger eşimde o yolu tercih ederse zaten bitmeye mahkum bir evlilikmiş uzakta olunca sürüyorsa zaten temeli bozuk bi evlilik yada aslında zaten eşimin önceliği ailesi ben uzak tutumaya çalışsaam noalcak kız kardeşi ve annesine sevigilisi gibi davranıyor küsüp nazlar vs iğrenç durumdalarda bakamyın dedim ya büyük konustumğum iğrendiğim bir çok seye ya alıştırıldım yada alıştım galiba

Orda eviniz var
Maddi anlamda daha rahat ederiz diyosunuz
Gidin bence
Sırf kayınvalide o şehirde diye burda daha zor şartlarda yaşamanıza lüzum yok
bence de yağmurdan kaçarken doluda yaşamak saçma..
konu sahibi onlar seni dünyanın ucunda bile olsan dürtecekler, sen kendini savunabilen bir tipsen anlattığın kadarı ile onları susturmayı öğrenmen gerekecek..

denemeden bilemezsin ki.baktın olmuyor geri dönersiniz bir giittinmi asla dönüşü olmaz diye birşey varmı?

Back