sağol canım yaaahımm ya ozaman korkması biraz normal olabilir, Allah hayırlısını etsin, ikiniz içinde hayırlıysa olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce ne yapmalıyım :(
- Konu Sahibi pamuk27
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bana bi arkadaşımın olayını anımsattı bu. Onunda iyi giden bi ilişkisi vardı, aileyle tanıştı. Evlilikle ilgili konuşuyorlardı ve zamanını bekliyorlardı. Derken bi gün erkek evliliğe hazır olmadığını düşünmediğini söyledi. Arkadaşımda bunun konusunu hiç yapmadı ondan sonra. Ama ilgisizlik az arama yada hiç aramamalar falan başladı. Böyle devam etti 3-5 ay. Sonunda öğrendikki evlenmeye hazır olmadığını söylediği zamandan itibaren hayatına yeni biri girmiş. Arkadaşım olayı öğrendi ayrıldılar ve 2 ay sonra diğeriyle nişanlandı adam. İnşallah böyle bi durum yoktur sizde de ama herşeye de hazırlıklı olmak lazım..
Bence erken daha çok zamanimiz var falan de sen kaç yani o gelicektirannesi sonbahara kalmadan bu işi bitirelim dedi ondan korktu galiba
arasammı bi acabaBence erken daha çok zamanimiz var falan de sen kaç yani o gelicektir
Evlilik kararını bırak evliliğin bahsinin geçmesi için bile çok az süredir birliktesiniz. Sana tavsiyem bu adamla evlendiğimde deliler gibi mutlu oluruz diyemediğin kimse için evlilik hayalleri kurma. O da henüz senden emin olmadığı için evliliğe ölüp bitmiyordur yüksek ihtimal.. Bence 8 değil en az bir 18 ay daha tanıyın birbirinizi. Neticede herşey olacağına varır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
sağol canım zaten bende böyle düşünüyorum ama hem kendisi ortalığı ayağa kaldırıyor hemde trip yapıyor anlamadım gittiEvlilik kararını bırak evliliğin bahsinin geçmesi için bile çok az süredir birliktesiniz. Sana tavsiyem bu adamla evlendiğimde deliler gibi mutlu oluruz diyemediğin kimse için evlilik hayalleri kurma. O da henüz senden emin olmadığı için evliliğe ölüp bitmiyordur yüksek ihtimal.. Bence 8 değil en az bir 18 ay daha tanıyın birbirinizi. Neticede herşey olacağına varır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
o kısıden umudu kes derim !merhaba bayanlar benim 8 aylik bir ilişkim var zaman zaman sorun yaşasakta bir şekilde tatlıya bağlıyoruz olaylar erkek arkadaşım beni ailesi ilede tsnıştırdı fakat şuan evlilikten korkuyormuş kendisi !!!
beni neden ailesi ile tanıştırdıysa artık?
normalde günde 4-5 defa konuşuyoruz zaman zamanda mesajlaşıyoruz fakat bu gün sabah saat 8 gibi konuştuk genelde ben ararım hep küstüğümüzde ise ben ararım
sabah sorun yoktu konuştuk güldük kapattık telefonu ama şu saat oldu arıyorum açmıyo telefonu
kendide aramıyor
muhtemelen bir ara arar bahaneyle beni kandırmaya çalışır
sormak istediğim şu siz olsanız nasıl tavır sergilerdiniz ne yapardınız kafam durdu çünkü
Arama bence birak o arasin senin hatali oldugun bi durum yok ki neyin peşinde anlamadımarasammı bi acaba
onun huyuymuş bu tövbe tövbeeeeee sinirlendiriyor beniArama bence birak o arasin senin hatali oldugun bi durum yok ki neyin peşinde anlamadım