sizce ne yapmalıyım

Kadini niye muhattap aliyosunuz ki evine gitmek babasiyla konusmak falan

Size sadik olmasi gereken o kadin değil esiniz olacak kisi. Hesap sormaniz gereken o. Onu affediyosaniz elalemin kadinina hicbisey diyemezsiniz kusura bakmayın da..
aynen öyle.
kadın git kocanla konuş dese ne diyecekesin?

bundan bir süre önce eşimin telının dökumanına bakarken bır numara ıle cok konusuldugunu gördum ve sordum arkadası oldugunu soyledı.inanmadım ve aradım ertesı gun eve geldıgınde.telı bır bayan açtı kapadım.eşime sordum belkı arkadasın hanımı açmıstır dıyerek gayet rahat davrandı.sen ara dedım yanımda.aradı gayet rahat bı ısım soyledı karsıdakı bayanda esım sımdı evde yok dedı.tamam yenge gelınce aradımı soylersın dedı kadına eşim ve kapadı.dışardan bakıldıgında gayet idaal bır ispat ve üstü kapatılcak bır durum oldu yanı.ama ben ınanmadım nedense allah dürttu sankı.ertesı gun eeve geldıgınde telıne baktım o numara ıle görusulmusmu dıye yoktu.sordum neden arkadasın sana gerı dönmedı.öyle degılmı ama bırı kocamızı arasa evde yokken soylerız gelınce oda arar.kıvırmaya başladı dunku gıbı soguk kanlı olamadı.ara dedım eşını ıste tekrardan dedım.aramam dedı ara aramam derken kıyamet koptu.kım bu dedım bırı bana çarşıda numarasını verdı ıste aradım sonra oyle gelıstı falan derken bı sure konusmadık karar verme acısından.sonra kım oldugunu ögrenmek ıcın numarayı savcılıga vercegımı rahatsız edıldımı ve ıfadeye cagırılmasını ıstıcemı soylerek tehtıt ettım.ve yıllardır dipdibe oldugum komsm cıktı kadın muhabbetım hatta selamım bıle yok ama mahallemde.biz daha bekarken başlamıslar sonra kadın yakasını bırakmamıs sözdeee bende yedım.ben bi şans daha verdım yedim yuttum gururumu onurumu taşınamayız oyle bı durumumuz yok suanda kadının evıne gıtım koye tasınmıs bır surelıgıne babası ıle konustum ayagını denk alsın dıye benım sızden aklınıza muhtac oldum sey aynı kazıgı bıdaha yememek ıcın önerılerınız varmı bunun 2.olmaz.asla bıdaha affedemem
İlkini affeden ikincisinde daha büyük yıkımla affeder.Adam seni kapı komşunla aldatmış.Herhangi bir kadınla değil,herzaman karşılaşacağınız kapı komşunla.Ve sen elin kadının ayağını denk almasını söylüyorsun.Elin kadını ayağını denk alsa ne alamsa ne.Senin kocan bu tiynette olduktan sonra.Bu yakamı bırakmadı lafı da çok gülünç.Yapışmı mı yakasına,silah mı dayamış,tehdit mi etmiş.

Ben aldatmanın affedilir yanı olduğunu düşünmüyorum. Bir insana yapılacak en büyük haksızlıklardan biri. En büyük yalanlardan biri ve dolayısıyla en büyük ahklaksızlıklardan biri. Beni bir kere aldatan adam, gözümün içine baka baka bana yalan söyleyem adam ve bunu gayet de güzel başaran adam neler yapmaz ki? Hangi konuda beni kandırmaz ki? Sıfır güvenim kalır ve affetmem.

Siz ikinci şans vermişsiniz. İkinci bir aldatma olmaması için, eşinizi ya kör etmeniz ya da eve hapsetmeniz lazım. Vereceğim tek akıl budur.

Kusura bakma kocanin agzina ... yerine neden kadinin evine gidiyorsun ???? Sen boyle oldukca daha cok aldatilirsin. Kac yillik bir birliktelik acaba haberin varmi. Kadin musallat olmus mus hemen vazgecti kocandan. Babasina gittin ya cok korkmustur eminim

Kadin pesimi birakmadi diye bisey olamaz sen ona cesaret vermissin demek ki be adam.yanliz iyi yakalamissin ben inanirdim sahsen.bosan derim ben.

Bu tek seferlik tek gecelik ilişki değilki onda bile affedilemez tabi .... ama senin kocaninki uzun süren duygusal bir ilişki onların ayrıldığını düşünüyorsan sakın inanma kopmazlar.seninlede ayrildiginin ikinci günüde onla evlenecginden Emin olabilirsin tabi kadın bekarsa bence sende yoluna bak öyle biriyle evliliğini sürdürme

X