• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Ne Yapmalıyım?

Benim ona kızdığım tek nokta siyasi görüş uyuşmazlığını bir bahane olarak kullanması ve bunu bahane edip soğuduğunu söylemesi. Her şeye rağmen sevse soğumazdı çünkü öne sürdüğü bahane de öyle aman aman bişey değil bence karşılıklı saygıya dayanıyor her şey.

bence buna da kızma
seni kırmadan bitirmeye çalışmış diye düşün
canım, bitti dedikten sonra gerisini boşver
detaylar birşeyi değiştirmez, giden geri gelmez, yaşananlar değişmez
şu andan sonra, yaşayacağın her olumsuz duygu (kızgınlık, sinir, nefret gibi) sana bir yük olacak ve bu duygularla arkada bırakmak da daha zorlaşacak
o bunları önemsemeyecek ki senin kadar
kendini de, olayı da olduğu gibi kabullen bence
Hoppa

canım bu siyasi farklılık ayrılığa neden olacak kadar önemli miydi? yani siz kendi içinizde çatışıyor muydunuz bu konu yüzünden ya da ailelerin kesinlikle karşı çıkacağı bir olay mıydı?

benimde eski ilişkimin bitme nedeni farklılıklardı ama sadece siyasi değildi bizimkisi. hem aileme kabul ettiremeyeceğimi biliyordum sonunun olmayacağını biliyordum hem de uzun bir süre birlikte zaman geçirince biz de fikir olarak ayrılıklar yaşamaya başlamıştık. hepsi birleşti ve bitti bir şekilde. o ilk başlarda ki büyük sevgimi hepsi etkilemişti o yüzden ona olan sevgim zamanla azalmaya başladı tüm olumsuz düşünceler yüzünden. ayrılırken hala seviyordum ama o çok büyük aşkımı etkilemişti farklılıklar maalesef. acaba senin sevgilinde mi aynı şekilde etkilendi diye düşündüm bir an ama bizim çok fazla farklılığımız vardı sadece siyasi bir şey bu kadar büyük etki yapmayabilir.
Biz öyle hiç çatışmadık çünkü ben pek açmıyordum siyaset konularını. O da açmıyordu neden şu an ben de bilmiyorum ama konusu geçmiyordu anlayacağınız. Bence tamamen bahane gibi geliyor ama :(

Siyasi görüş farkı ve annesinin bakış açısı olmasaydı da...

Gözünün üstünde kaş var diyecekti.

Kendince dönüşü olmayacak, çözüm bulunmayacak bir bahane bulmaya çalışmış bunu bulmuş.

Bu fark da birden bire hortlamadığına, aşılmayacak bir sorun olmadığına...

Ve de farklı partilere oy veren eşler seçim sonuçlarını birlikte çekirdek çitleyerek izleyebildiğine göre...

Yakında onu başkasıyla görürseniz ya da haberlerini alırsanız şaşırmayın.

Hayırlısı olsun.

bence buna da kızma
seni kırmadan bitirmeye çalışmış diye düşün
canım, bitti dedikten sonra gerisini boşver
detaylar birşeyi değiştirmez, giden geri gelmez, yaşananlar değişmez
şu andan sonra, yaşayacağın her olumsuz duygu (kızgınlık, sinir, nefret gibi) sana bir yük olacak ve bu duygularla arkada bırakmak da daha zorlaşacak
o bunları önemsemeyecek ki senin kadar
kendini de, olayı da olduğu gibi kabullen bence
Hoppa
Zaten en sonunda olacağı o: kabulleneceğim her şeyi ama bitmesi de can yakmıyor mu? Pişman olacak bunları dediğine ben biliyorum ama iş işten geçmiş olacak. Benim kadar önemsememesi de zaten canımı çok yakıyor :( Ama bunları hak ediyor değil mi? :(

Siyasi görüş farkı ve annesinin bakış açısı olmasaydı da...

Gözünün üstünde kaş var diyecekti.

Kendince dönüşü olmayacak, çözüm bulunmayacak bir bahane bulmaya çalışmış bunu bulmuş.

Bu fark da birden bire hortlamadığına, aşılmayacak bir sorun olmadığına...

Ve de farklı partilere oy veren eşler seçim sonuçlarını birlikte çekirdek çitleyerek izleyebildiğine göre...

Yakında onu başkasıyla görürseniz ya da haberlerini alırsanız şaşırmayın.

Hayırlısı olsun.

Ben de aynı düşünüyorum sizinle... Keşke bunu bahane etmeseydi, düzgünce söyleseydi ayrılmak istediğini. Böyle yapması daha da can yakıyor işte :( Dediğiniz gibi hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Baştan uyarayım biraz uzun olacak :D Ben birini çok sevdim, o da beni sevmiş biz 7 aydır çıkmaya başladık. Ama tam da 14 şubatta akşam onun neden 1 haftadır bana soğuk olduğunu sordum ve bana "Senin beni sevdiğin kadar ben seni sevmiyorum şuan, ben senden soğudum ama neden bilmiyorum inan bilmiyorum" tarzı şeyler söyledi. Nedenini sordum eğer benim hatamsa düzeltirim niyetiyle. Nedenini de bilmiyor ama bir şey dedi annesinin istediği gibi biri değilmişim yani anlayacağınız siyasi görüş uyuşmazlığı var aileler arası. Ama baştan beri biliyordu uyuşmadıklarını. O halde neden çıktın benimle dedim. "Çünkü AŞIKTIM." dedi şimdi değil misin dediğimde de eskisi kadar değilim dedi. Aslında biliyorum doğru olan şey ayrılmak yani mantığım bunu söylüyor. Zaten kendisi de ayrılmak istiyormuş ama yapamıyorum seni kırmak istemiyorum üzülmene dayanamam dedi. (Bir de bunların olduğu tarihe bakar mısınız?) Ama ben hala onu ilk günkü gibi seviyorum. Gerçekten bazen beni fena kırsa da ben onu her şeyiyle kabul ettim ama görünüşe göre o beni her şeyimle kabul etmemiş :( Ailesi tabiki de daha önemli ama eğer gerçekten sevseydi bunları bana söylemezdi bence. Ben de ayrılamıyorum o da. İkimiz de gün içinde yüz yüzeyiz. Ki bu da beni en çok yaralayacak olan şey, yüzünü görmek. Bunca yaptığı şeye rağmen sevgimden gram eksilme olmadı biliyor musunuz? Ama mantığım kesinlikle ayrılmam gerektiğini söylüyor. O günkü mesajlaşmaları tekrar tekrar okudum, okuyorum da. Zaten hiçbir şeye yoğunlaşamaz oldum kafam her onda, yaşanılanlarda. Of tabi bir de yaşanmışlıklar var :( Kin besleyip kendi kafamda ondan soğumayı bile düşündüm. Kin beslersem barışmam imkansız gibi bir şeydir benim için. Ama bu da sadece bana zarar verecek, beni daha da yıpratacak. Yani kızlar sonuç olarak sevgilim benden soğuduğunu, eskisi kadar bana aşık olmadığını iddia ediyor. Nedenini tam anlamıyla bilmiyor ama etkenlerden birinin annesinin istediği gibi biri olmadığımı çünkü siyasi görüş bakımından annesinin görüşünü karşılamadığımı söylüyor. Gerçi daha yazılacak çok şeyler var ama gücüm şu anda bu kadarına yetiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Bana akıl verin gerçekten her türlü akla ihtiyacım var ve her görüş bana bir yol çizecek. Zaten benim de bu ilk sevgilim belki de ondan bağlandım bu kadar fazla. Belki de kızlar olarak bizler duyguları yoğun ve detaycı yaşıyoruz, ondan bırakamıyorum. Ya da tamamen benim yapımdan kaynaklanıyor ve bu yüzden bunca şeylere rağmen gram sevgi azalmadı içimde. 2 gün sanki 2 yıl gibi geçti şu anda ve düşünmekten kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olursanız sevinirim.
Yaslar kaç ki siyaset evliligin onune geçmis.

Canım merak ettim onların siyasi görüşü nedir sizin ki nedir :KK64: Nasıl bi sebeb bu böyle bi erkek için üzülme cnm :KK51:
Sağ sol çatışması denilebilir aslında. Ben solcuyum ama koyu da değilim ancak o sağcılardan ve annesi de koyuymuş anlattığına göre. Zaten artık üzülmüyorum sadece yarın nasıl ayrılmam gerektiğine dair senaryo yazıyorum kafamda :(

Sağ sol çatışması denilebilir aslında. Ben solcuyum ama koyu da değilim ancak o sağcılardan ve annesi de koyuymuş anlattığına göre. Zaten artık üzülmüyorum sadece yarın nasıl ayrılmam gerektiğine dair senaryo yazıyorum kafamda :KK43:
Bende solcuyum canım beni oldum gibi kabul etmeyeni bende onu olduğu gibi s....r ederim boşver cnm Çay iç kahve iç yürü spor yap sosyal aktiviteler de bulun hep ama dönüp arkana bakma Gitsin anasına anası gibi düşünceye saygısı olmayanı bulsun sen bildin yolda dimdik yürü :KK59:

Bende solcuyum canım beni oldum gibi kabul etmeyeni bende onu olduğu gibi s....r ederim boşver cnm Çay iç kahve iç yürü spor yap sosyal aktiviteler de bulun hep ama dönüp arkana bakma Gitsin anasına anası gibi düşünceye saygısı olmayanı bulsun sen bildin yolda dimdik yürü :KK59:
Bence de zaten o ve onlar gibiler için asla değişmem yani herkes bildiği yolda yürüsün saygım sonsuz ama beni olduğum gibi kabul etmeyen birini ben olduğu gibi kabul etmişim ya yanıyorum 7 ayıma yanıyorum işte verilen o emeklere ve o yaşanmışlıklara acıyorum sadece :(

Bence de zaten o ve onlar gibiler için asla değişmem yani herkes bildiği yolda yürüsün saygım sonsuz ama beni olduğum gibi kabul etmeyen birini ben olduğu gibi kabul etmişim ya yanıyorum 7 ayıma yanıyorum işte verilen o emeklere ve o yaşanmışlıklara acıyorum sadece :KK43:
Aferin canım biraz zamana ihtiyacın var emin ol zaman gelecek iyi ki olmamış dersin öyle biri ile bi ömür gecer mi düşün bakalım sen yine yolyakınken kurtulmuşsun bazı arkadaşlar var yıllarını feda eden

Aferin canım biraz zamana ihtiyacın var emin ol zaman gelecek iyi ki olmamış dersin öyle biri ile bi ömür gecer mi düşün bakalım sen yine yolyakınken kurtulmuşsun bazı arkadaşlar var yıllarını feda eden
Tabiki iyi ki de yol yakınken böyle bişey oldu :D Seviniyorum aslında gerçekten teşekkür ederim :) Aynı ortamda olmasak her şey daha kolay olurdu ama aynı ortamdayız ve hep yüz yüzeyiz ve yarın nasıl ayrılacağımı bile bilmiyorum daha :(

Kızlar merhaba sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Baştan uyarayım biraz uzun olacak :KK70: Ben birini çok sevdim, o da beni sevmiş biz 7 aydır çıkmaya başladık. Ama tam da 14 şubatta akşam onun neden 1 haftadır bana soğuk olduğunu sordum ve bana "Senin beni sevdiğin kadar ben seni sevmiyorum şuan, ben senden soğudum ama neden bilmiyorum inan bilmiyorum" tarzı şeyler söyledi. Nedenini sordum eğer benim hatamsa düzeltirim niyetiyle. Nedenini de bilmiyor ama bir şey dedi annesinin istediği gibi biri değilmişim yani anlayacağınız siyasi görüş uyuşmazlığı var aileler arası. Ama baştan beri biliyordu uyuşmadıklarını. O halde neden çıktın benimle dedim. "Çünkü AŞIKTIM." dedi şimdi değil misin dediğimde de eskisi kadar değilim dedi. Aslında biliyorum doğru olan şey ayrılmak yani mantığım bunu söylüyor. Zaten kendisi de ayrılmak istiyormuş ama yapamıyorum seni kırmak istemiyorum üzülmene dayanamam dedi. (Bir de bunların olduğu tarihe bakar mısınız?) Ama ben hala onu ilk günkü gibi seviyorum. Gerçekten bazen beni fena kırsa da ben onu her şeyiyle kabul ettim ama görünüşe göre o beni her şeyimle kabul etmemiş :KK43: Ailesi tabiki de daha önemli ama eğer gerçekten sevseydi bunları bana söylemezdi bence. Ben de ayrılamıyorum o da. İkimiz de gün içinde yüz yüzeyiz. Ki bu da beni en çok yaralayacak olan şey, yüzünü görmek. Bunca yaptığı şeye rağmen sevgimden gram eksilme olmadı biliyor musunuz? Ama mantığım kesinlikle ayrılmam gerektiğini söylüyor. O günkü mesajlaşmaları tekrar tekrar okudum, okuyorum da. Zaten hiçbir şeye yoğunlaşamaz oldum kafam her onda, yaşanılanlarda. Of tabi bir de yaşanmışlıklar var :KK43: Kin besleyip kendi kafamda ondan soğumayı bile düşündüm. Kin beslersem barışmam imkansız gibi bir şeydir benim için. Ama bu da sadece bana zarar verecek, beni daha da yıpratacak. Yani kızlar sonuç olarak sevgilim benden soğuduğunu, eskisi kadar bana aşık olmadığını iddia ediyor. Nedenini tam anlamıyla bilmiyor ama etkenlerden birinin annesinin istediği gibi biri olmadığımı çünkü siyasi görüş bakımından annesinin görüşünü karşılamadığımı söylüyor. Gerçi daha yazılacak çok şeyler var ama gücüm şu anda bu kadarına yetiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Bana akıl verin gerçekten her türlü akla ihtiyacım var ve her görüş bana bir yol çizecek. Zaten benim de bu ilk sevgilim belki de ondan bağlandım bu kadar fazla. Belki de kızlar olarak bizler duyguları yoğun ve detaycı yaşıyoruz, ondan bırakamıyorum. Ya da tamamen benim yapımdan kaynaklanıyor ve bu yüzden bunca şeylere rağmen gram sevgi azalmadı içimde. 2 gün sanki 2 yıl gibi geçti şu anda ve düşünmekten kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olursanız sevinirim.

Sonuna kadar okumadım vallaha. olayı baz almazsak eğer karşındaki kişi ayrılmak istiyorsa uzatmanın bi anlamı yok seni sevmiyorsa boşa zaman kaybedip kendini yıpratırsın. Olaya gelirsek dini siyasi uyuşmazlıklar vs kişiden kişiye değişir. yakın arkadaşım alevi sevgilisi ve ailesi çok koyu sünni ama kıza alıştılar zamanla oğlanın sayesinde. kızı ezdirmedi yani kız alevi diye. siyasi görüşlerinin alakası yok biri koyu atatürkçü diğeri resmen nefret ediyo atatürkten ama bu konulara girmemeye çalışıyorlar. kişilerle alakalı tamamen. onlar takmıyolar bu konulara ama ben (büük konuşmayım)benle aynı düşünmeyen biriyle olmak istemem. önemli olan sevgilinin düşünce yani ailesinin vs deil. demekki seni istemiyor o yüzden fazla zorlama. sevenin önünde dağ olsa engel olamaz..

Sonuna kadar okumadım vallaha. olayı baz almazsak eğer karşındaki kişi ayrılmak istiyorsa uzatmanın bi anlamı yok seni sevmiyorsa boşa zaman kaybedip kendini yıpratırsın. Olaya gelirsek dini siyasi uyuşmazlıklar vs kişiden kişiye değişir. yakın arkadaşım alevi sevgilisi ve ailesi çok koyu sünni ama kıza alıştılar zamanla oğlanın sayesinde. kızı ezdirmedi yani kız alevi diye. siyasi görüşlerinin alakası yok biri koyu atatürkçü diğeri resmen nefret ediyo atatürkten ama bu konulara girmemeye çalışıyorlar. kişilerle alakalı tamamen. onlar takmıyolar bu konulara ama ben (büük konuşmayım)benle aynı düşünmeyen biriyle olmak istemem. önemli olan sevgilinin düşünce yani ailesinin vs deil. demekki seni istemiyor o yüzden fazla zorlama. sevenin önünde dağ olsa engel olamaz..
Zaten benim önümde de çokça örnek var arkadaşlarımdan. Artık zaten ben de ondan soğudum bunları düşündükçe daha da kendimi üzmenin, yıpratmanın bi manasının olmadığına karar verdim ve şu an gerçekten çok hafifledim resmen :D sadece tek sorun yarın nasıl ondan ayrıldığımı söylemek kaldı :DD

:KK34:Aman canım bosversene ya,senden 7 ayda soğuyan adamdan ne bekliyorsun?bence annesini bahane etmiş biraz,yada tamamen anneci.her ne ise artık bence isabet olmus,olay ciddiyete binmeden,daha cok bağlanmadan ve daha cok yaşanmışlık olmadan ayrılmışın.bu anne sana düğününde parti rozeti bile takar altın niyetine :KK67: bende sağcıyım ama böyle bağnaz düşünceli insanlardan nefret ediyorum,sağcı solcu ayırmaksızın :KK20: Allah karşına seni sen olduğun için oldugun gibi sevip Kıymet bilenleri çıkarsın :KK68:

Kızlar merhaba sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Baştan uyarayım biraz uzun olacak :KK70: Ben birini çok sevdim, o da beni sevmiş biz 7 aydır çıkmaya başladık. Ama tam da 14 şubatta akşam onun neden 1 haftadır bana soğuk olduğunu sordum ve bana "Senin beni sevdiğin kadar ben seni sevmiyorum şuan, ben senden soğudum ama neden bilmiyorum inan bilmiyorum" tarzı şeyler söyledi. Nedenini sordum eğer benim hatamsa düzeltirim niyetiyle. Nedenini de bilmiyor ama bir şey dedi annesinin istediği gibi biri değilmişim yani anlayacağınız siyasi görüş uyuşmazlığı var aileler arası. Ama baştan beri biliyordu uyuşmadıklarını. O halde neden çıktın benimle dedim. "Çünkü AŞIKTIM." dedi şimdi değil misin dediğimde de eskisi kadar değilim dedi. Aslında biliyorum doğru olan şey ayrılmak yani mantığım bunu söylüyor. Zaten kendisi de ayrılmak istiyormuş ama yapamıyorum seni kırmak istemiyorum üzülmene dayanamam dedi. (Bir de bunların olduğu tarihe bakar mısınız?) Ama ben hala onu ilk günkü gibi seviyorum. Gerçekten bazen beni fena kırsa da ben onu her şeyiyle kabul ettim ama görünüşe göre o beni her şeyimle kabul etmemiş :KK43: Ailesi tabiki de daha önemli ama eğer gerçekten sevseydi bunları bana söylemezdi bence. Ben de ayrılamıyorum o da. İkimiz de gün içinde yüz yüzeyiz. Ki bu da beni en çok yaralayacak olan şey, yüzünü görmek. Bunca yaptığı şeye rağmen sevgimden gram eksilme olmadı biliyor musunuz? Ama mantığım kesinlikle ayrılmam gerektiğini söylüyor. O günkü mesajlaşmaları tekrar tekrar okudum, okuyorum da. Zaten hiçbir şeye yoğunlaşamaz oldum kafam her onda, yaşanılanlarda. Of tabi bir de yaşanmışlıklar var :KK43: Kin besleyip kendi kafamda ondan soğumayı bile düşündüm. Kin beslersem barışmam imkansız gibi bir şeydir benim için. Ama bu da sadece bana zarar verecek, beni daha da yıpratacak. Yani kızlar sonuç olarak sevgilim benden soğuduğunu, eskisi kadar bana aşık olmadığını iddia ediyor. Nedenini tam anlamıyla bilmiyor ama etkenlerden birinin annesinin istediği gibi biri olmadığımı çünkü siyasi görüş bakımından annesinin görüşünü karşılamadığımı söylüyor. Gerçi daha yazılacak çok şeyler var ama gücüm şu anda bu kadarına yetiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Bana akıl verin gerçekten her türlü akla ihtiyacım var ve her görüş bana bir yol çizecek. Zaten benim de bu ilk sevgilim belki de ondan bağlandım bu kadar fazla. Belki de kızlar olarak bizler duyguları yoğun ve detaycı yaşıyoruz, ondan bırakamıyorum. Ya da tamamen benim yapımdan kaynaklanıyor ve bu yüzden bunca şeylere rağmen gram sevgi azalmadı içimde. 2 gün sanki 2 yıl gibi geçti şu anda ve düşünmekten kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olursanız sevinirim.
Herşeyiyle kabul etmek nedir Allah aşkına.Aile önemlidir diyorsun da,burda ki konu aile bağlarıyla alakalı değil.Mecliste önerge mi yayınlayacaksınız.Siyasi düşüncen uymuyormuş.Millete göre mi yaşayacaksın.Siyasi düşünce mi kurtaracak yarın öbür gün evliliğindeki sorunları.Bugün siyasi düşünce yarın başka birşeyde seni hamur gibi kendi düşünceleri gibi şekillendirecekler.Annemin istediği gibi ne demek.Karşında sıfatsız,kişiliği oturmamış ana kuzusu bir ergen var.Kendi isteği değil anasınınisteğiyle hareket ediyor.Hala sevgin gram eksilmemiş.Yahu ergen seni aşağılıyor senin sevgin eksilmemiş.Kişiliğin eksiliyor gururun eksiliyor.Yaşın kaç bilmiyorum ama çokta büyük değilsin belli ki.Altı üstü 7 ay çıkmışsın.Nedir bir erkeğe böyle kul köle olmak.Sen onun her dediğine karşı sevgi belseyip ona tavrını alıp bırakmazsan,kuklası olursun.

Zaten benim önümde de çokça örnek var arkadaşlarımdan. Artık zaten ben de ondan soğudum bunları düşündükçe daha da kendimi üzmenin, yıpratmanın bi manasının olmadığına karar verdim ve şu an gerçekten çok hafifledim resmen :KK70: sadece tek sorun yarın nasıl ondan ayrıldığımı söylemek kaldı :KK70:D
Kimseye ayrıldığını söylemek zorunda da değilsin.Bu bir bahane.Kafanda bitiriysen görüşlmez konuşmaz yüzüne bakmaz aramazsın.Bu kadar basit.

Kimseye ayrıldığını söylemek zorunda da değilsin.Bu bir bahane.Kafanda bitiriysen görüşlmez konuşmaz yüzüne bakmaz aramazsın.Bu kadar basit.
Zaten şu anda da yaptığım şey tam da bu, hiç yüzüne bile bakmıyorum konuşmuyorum zaten yanıma gelmeye bile tenezzül etmiyor galiba ve mesaj atıyor bana nasılsın diye bir de :D mesajına dahi cevap vermeye değmez

Back
X