sizce ne yapmalıyım ?

matinya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
130
0
Merhaba arkadaşlar. çalışan bir bayanım ama maalesef para harcamayı pek bilmiyorum bir türlü ayağımı yorganıma göre uzatamadım şimdiye kadar. 2 ayrı kredi ödemem var toplamda 5500 civarında. Tabi kredi kartlarım falanda var o yüzden aylık ödeyemez hale geldim. Bu 5500 tllik krediden ayda 700 tl ödüyorum nerdeyse. Neyse ailemden biraz destek aldım ama kararsızım sizce bu parayı direk kredilerimi ödemek için mi kullanmalıyım yoksa yatırım mı yapmalıyım karar veremedim. Sonuçta kredilerim aylık ödemeye devam edicem. Yatırım yaparsam da neye yapmalıyım ?

Kredini kapat.Yatırım yapıp kazanacağın para bankaya ödeyeceğin kredi faizinin yanında devede kulak kalır.
Şu anda paradan para kazanamazsın.Yatırım fonu,banka faizi düşük altın düşmeye devam ediyor.Borsa herkesin
harcı değil.Sonra siz yatırım derken, para harcamasınıda bilmiyorum demişsiniz, yazık ailenizden aldığınız parayıda harcarsınız.

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim . Ama kredini kapat diyorsunuda onun zaten ilk faizleri yüksek oran ana parası düşük oluyo yani kapasamda ödeyeceğim faizde çok düşme olmayacak.

X