Sizce ne yapmalıyım?

ududub

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.679
2
156
Ankara
Öncelikle herkese merhaba.şimdiden vaktinizi ayırıp bana yardımcı olacagınız için cok teşekkürler.Ben 8 aylık evliyim cok güsel giden bir evliliğm var Allah herkese nasip etsin inşallah.Sorunum şu ki eşimle bebiş konusunda zıt düşüyoruz.Eşim daha askerlik görevini yapmadı kısmetse 2010 aralıkta askerlik görevini yapmaya gidecek.Onun düşüncesi şöyle askere gitmedn önce hamile kalma o dönene kadar 5-6 aylık hamile olmam eşim buarada 30 yaşında bunuda belirtmek isterim.Çok fazla erteleme taraftarı değil işin acıkcası.Bende ilk hamileliğimi onu yanımdayken yaşamak istiyorum malum biliyosunuzdur belki hamilelikte insanlar hassas bir okadarda nazlı oluyorlar.Bende anne olmak istiyorum eşimede babalık duygusunu yaşatmak istiyorum ama kararsız kaldım.Siz olsaydınız budurumda neyapardınız?Eşimin gözlerine baktığımda bu mutluğu yaşamak isteyen insanın bakışlarını görüyorum ve aklım karışıyor bana bir fikir verin lütfen.Şimdiden teşekkürler bayanlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim bende 7 aylık evliyim.eşimde bende 30 yaşındayız.senin yaşın kaç bilmiyorum ama bizim evliliğimizde benim yaşım gebe kalmak için gecikiyordu bizde o yüzden hemen çocuk yapmaya karar verdik.
Sana gelince eşin birazcık bencilliği bıraksın ve senin hamileyken ona ne kadar ihtiyacın olabileceğini bi düşünsün.ben daha 3,5 aylık hamileyim ama inan eşim olmasa bu 3,5 ay zor geçerdi.Bazen bulantın oluyo yemek yiyemiyosun,bazen kasıkların ağrıyo bir bardak suyunu bile kalkıp alamıyorsun.Böyle bir durumda eşin senin yanlız kalmanı istemez herhalde.Bence kesinlikle eşinin askerden dönüşünü bekleyin derim!!

bes ay sonra yasatirsin esine o mutlulugu hem senin hamileligine dair herseyi yasamis olur en dogrusu bu bence bes ay uzun bir süre degil ona o olmadigi zaman basina birsey gelebilicegi ihtimalinden korktugunu anlat her gebelik fevkalede gecicek diye birsey yok sonucta. mutluluklar dilerim hayirlisi olsun hakkinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…