Sizce ne yapmalıyım?

Shinee90

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
30
27
29
Arkadaşlar merhaba herkese. Biraz açık yazacağım ama farklı görüşleri bu konuda merak ediyorum. İnsan ailesine falan soramıyor cunku. Ben dogum yaptim. Hamilelik sırasında eşim cinsel bir yakınlık kurmak istemedi bebege bir sey olur diye ve afedersiniz arkama surtunerek bosaliyordu. Dogum yaptım ve doğumdan da uzunca bir süre geçti ve hala normal bir ilişkiden ziyade bu şekilde bosalmayi tercih ediyor. Ben bunu çok dert ediyorum. Konuştuğumda hak veriyor ve ayni şekilde devam ediyor. Ne yapmalıyım? Bana çok anormal bir durum gibi geliyor ve acaba artık beni beğenmiyor mu diye düşünmeye başladım.

Evet değil mi? Bunu garipsemem normal. Eşim fazlasıyla oldu bittiye getiriyor. Ne yapacağımı ne düşüneceğim sasirdim

Konumu okuyanların görüşlerini merak ediyorum. Ne yapmalıyım nasıl davranmam gerekiyor fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim 🥰

Konumu okuyanların görüşlerini merak ediyorum. Ne yapmalıyım nasıl davranmam gerekiyor fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim 🥰

Allah allah . Zevk aliyodur illaki bosaliyosa ama seninde zevk alman önemli sonuçta tek tarafla olmuyor ki sende sor beni begenmiyomusun diye seni özledim de biraz cilve yap 🤣 bir iki derken alışır tekrardan alıştığı içindir bence yanlış anlama

Eşinizle açıkça konuşun Hamilelik sürecinde birlikte olamadığınızı sizin de ihtiyaç duyduğunuzu ,özlediğinizi ,bu şekilde birlikte olmaktan rahatsız olmaya başladığınızı dile getirin Tüm kaygılarınızdan bahsedin Benim de ihtiyacım var rahatlamaya diyin O rahatlayıp köşeye çekilirken siz bu hali sürdürmeyin Belli ki eşinizin kolayına gelmiş ve bu durumu alışkanlık haline getirmiş Artık bu duruma bir dur demeniz lazım bence

Arkadaşlar merhaba herkese. Biraz açık yazacağım ama farklı görüşleri bu konuda merak ediyorum. İnsan ailesine falan soramıyor cunku. Ben dogum yaptim. Hamilelik sırasında eşim cinsel bir yakınlık kurmak istemedi bebege bir sey olur diye ve afedersiniz arkama surtunerek bosaliyordu. Dogum yaptım ve doğumdan da uzunca bir süre geçti ve hala normal bir ilişkiden ziyade bu şekilde bosalmayi tercih ediyor. Ben bunu çok dert ediyorum. Konuştuğumda hak veriyor ve ayni şekilde devam ediyor. Ne yapmalıyım? Bana çok anormal bir durum gibi geliyor ve acaba artık beni beğenmiyor mu diye düşünmeye başladım

Canım benim buna benzer bi sorun bizde yaşadık eşimle ama sorunu bize ilişki koçumuz sex yapmanın da bi rutini olduğunu ve bu bozulduğu zaman yerine bulunan mastürbasyon yönteminin eşinde daha rahat uyanma isteği verdiğini söylemişti sorun sen değilsin kocan sürtünerek boşalmaya alışmış hepsi bu ilk tekrardan sonra düzelicek İnan tecrübe ile sabit :)

X