- 10 Kasım 2019
- 695
- 580
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Biliyor.Ve kendince düzeldi. Ama bir kere yapan yine yapar. İhanet bu. Affetmiş gibi oynuyorum.Eşinizin aldattığını bildiğinizi eşiniz biliyor mu
Teşekkür ederim pamukannesi83Ailenizi ikna etmek bir durumunuz yok. Yapacaksiniz. Cünkü onlar size yine baski uygulayacak. Kendi ayaklarinizin üzerinde duracak kivama gelene kadar dikkatleri üstünüze cekmeyim. Ve ne yalan söyleyim: gizlice korundugunuza sevindim. Kocaman sariliyorum size burdan
Cok güzel analiz etmissiniz yasadiklarinizi ve artik güclenmissiniz. Kendinizi ifade tarzinizdan anlasiliyor bu.Korunuyor olusunuz,ve gelecege dair hedefleriniz cok akli basinda tercihler.Mutlaka calisin,bir yerden baslayin.En azindan atanana dek deyip esinizi öyle ikna edin özel sektör icin simdilkk.Daha cok gencsiniz,cok güzel yarinlar dilerim sizin icin.
Teşekkür ederim. Yazdıklarınızı dikkate alacağım.Şu an çalışıyor musunuz? Aylık geliriniz kira, ev giderleri ,faturalar vs için yeterli mi? İstediğiniz yaşantı için 5000 altında düşmemesi lazım gelirinizin. Hayallerinizi ve duruşunuzu sevdim. 18 yaşından beri yalnız yaşıyorum , kadın cinayeti bir kez aklıma gelmedi. Bunun aile yanında yaşama ile ilgisi de yok. Manyağın biriyle kesişirse yollarınız baba evinde de başınıza bir şey gelir. Bu biraz insanları tanıma potansiyelinize ,biraz maceradan uzak durmanıza ,biraz da şansa bağlı .Şarkıcı Mutlu baba evinde vuruldu mesela bunun gibi bir sürü örnek vardır benim ilk aklıma gelen o.
O bir saat uzaklıktaki şehirde dediğim şartlarda iş bulun önce. Sonra ailenizle konuşun. İlk başta gider gelirsiniz sonra zor olduğunu geç kaldığınızı vs söyleyerek orada kendinize bir düzen oluşturursunuz. Hem ailenizin gözünde de özgürlüğüne düşkünlüğünden değil iş için ayrı yaşıyor olur.Böylesinin daha kolay olacağını düşünüyorum.
Şuan çalışmıyorum. Iki üç ay kadar bulunduğum yerde çalışıp biraz daha para biriktirip gitmeyi düşünüyorum. Evet bende önce ailemin yanında bir kaç ay kalıp daha sonrasında onlar ne derse desin ayrı eve çıkmak istediğimi söyleyeceğim. Umarım Bua konuda zorluk çıkarmazlar. Çünkü burda yeterince yıprandım. Orda da onlarla yıpranmak istemiyorum.Şu an çalışıyor musunuz? Aylık geliriniz kira, ev giderleri ,faturalar vs için yeterli mi? İstediğiniz yaşantı için 5000 altında düşmemesi lazım gelirinizin. Hayallerinizi ve duruşunuzu sevdim. 18 yaşından beri yalnız yaşıyorum , kadın cinayeti bir kez aklıma gelmedi. Bunun aile yanında yaşama ile ilgisi de yok. Manyağın biriyle kesişirse yollarınız baba evinde de başınıza bir şey gelir. Bu biraz insanları tanıma potansiyelinize ,biraz maceradan uzak durmanıza ,biraz da şansa bağlı .Şarkıcı Mutlu baba evinde vuruldu mesela bunun gibi bir sürü örnek vardır benim ilk aklıma gelen o.
O bir saat uzaklıktaki şehirde dediğim şartlarda iş bulun önce. Sonra ailenizle konuşun. İlk başta gider gelirsiniz sonra zor olduğunu geç kaldığınızı vs söyleyerek orada kendinize bir düzen oluşturursunuz. Hem ailenizin gözünde de özgürlüğüne düşkünlüğünden değil iş için ayrı yaşıyor olur.Böylesinin daha kolay olacağını düşünüyorum.
Merhaba adetim 7 gün geçti dün test verdim 90.60 çıktı yarın yeniden kan vericem 90.60 mı önemli yoksa 48 saat dolunca ikiye katlamasımıEşinizin aldattığını bildiğinizi eşiniz biliyor mu
Teşekkür ederimNe yapmak istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Artık hayal ettiklerinizi gerçekleştirme vakti. Yolunuz açık olsun
Çok teşekkür ederimDiyecek birşey yok
Sizi gönülden tebrik ederim. Tüm düşünceleriniz olması gerektiği gibi umarım hepsini başarırsınız :)
Üzgünüm ama şuanda çok yanlış konu içerisinde aormuşsunuz sorunuzu. Muhatabınız bir jinekolog olmalı. İyi geceler.Merhaba adetim 7 gün geçti dün test verdim 90.60 çıktı yarın yeniden kan vericem 90.60 mı önemli yoksa 48 saat dolunca ikiye katlamasımı
İnşallah. TeşekkürlerAllah yardımcınız olsun inşallah başarırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?