- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
- Konu Sahibi Ciciogretmen
-
Allah razı olsun,inşallah siz de en hayırlı zamanda yeniden hamile kalırsınız ve sağlıkla dünyaya getirirsinizBen tam 4 senedir anne olmayı bekliyorum. 3 tane kayıbım oldu sonra dedim ki Rabbim vermiyorsa var bir bildiği. C life kullan bence geri dönüşleri güzel ben okuyorum instagramdan filan. Kahveye gelince valla ben kahvesi hayat asla düşünememher gün koskocaman kupayla kahve içerim 3 kez hamile kaldım. Kahve filan engel değil hiç bir şeye sadece vakti zamanı var biraz akışına bırak ben inanıyorum en kısa sürede anne olacaksın rabbim hayırlı evlat nasip etsin
Yok pkolu değilim,dün yazan arkadaş incir kürünü önermişti de progesteron düşüklüğü için,onu merak ettimPko olanlara soğan suyu iyi gelmiş bak burdan gözlrmlediğim kadariyla söylüyorum. Yoksa herkes bir kür peşınde başka da dikkatimi çeken olmadi.
Sigara ve alkol kullanmıyorum çok şükür,kahve tüketimini de biraz daha azaltmaya çalışırım teşekkür ederimHayır hayır kesinlikle kahve tüketimini azalatmalısın eğer sigara tüketiyorsanız hemen bırakın çok büyük etkisi var kafeinin sağlıklı beslenmeye yönelmelisin
AminnnnnAllah razı olsun,inşallah siz de en hayırlı zamanda yeniden hamile kalırsınız ve sağlıkla dünyaya getirirsiniz
Mrb bende cok uzun zamandir istiyordum 60€ ovulasiyon testine verdim kahve enerji cigara azaltim ovulasiyon gunumu tuturdum hamile kaldim cnm hemen aynı ay ama malesef benim sonum iyi olmadi 3 aylık zorunlu kürtaj oldumArkadaşlar merhaba,ben 2.5 senedir evliyim,son 1 yıl 2 aydır çocuk istiyoruz,öncesinde ben korunmadım eşim korundu sadece. İkimizde doktora göründük,onda sorun çıkmadı sperm sayısı hızı herşeyi normalmiş. Bende de hormonlar vs herşey normaldi,pko yok,şeker tiroid vs yok,adetlerim düzenli. Sadece progesteron 0 çıkıyodu,onun için de progestan yazmıştı 10 gün kullandım o ay 5 çıktı,bir sonraki ay yani bu ay 10.38 çıktı. Şu an herşey yolunda yani ikimizde de. Ama hamile kalamıyorum. Bu ay baya umutluydum ama olmadı. Şimdi adetim bitsin,ovulasyon testi alıcam ilk defa onu kullanmaya başlayım diyorum,bi derece alayım hergün ateşimi ölçeyim. Clife macun çok dikkatimi çekti,doktoruma sordum kullan dedi,ama size de sorayım faydası olur mu acaba? Bi de ben günde en az 2 3 kupa nescafe içen birisiyim,çok zararı olur mu gebe kalmaya? Ve önerebileceğiniz başka neler var şunu yaptım işe yaradı diyebileceğiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim
Çalıştığım dönem deli gibi kahve iciyor bebek düşünmüyor hatta doğum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim. Korundugum icin hamile olabileceğim aklima gelmedi ve Maalesef kaybettim. .Ben kahvesiz duramıyorum böyle kendimi tutmasam günde rahat 10 kupa içebilirim ama içmemeliyim diyip az içmeye çalışıyorum,günde 2 ya da 3 kupa,ama bu kadarı da gebe kalmaya engel olur mu merak ettim.. amin Allah razı olsun hepimizin de inşallah
Çok üzüldümMrb bende cok uzun zamandir istiyordum 60€ ovulasiyon testine verdim kahve enerji cigara azaltim ovulasiyon gunumu tuturdum hamile kaldim cnm hemen aynı ay ama malesef benim sonum iyi olmadi 3 aylık zorunlu kürtaj oldumhakkinda hayirlisi olmuyor deme bende oyle diyordum sora olumlu dusunmeye basladim olacak dedim buna once kendimi inandirdim :) once inanmak lazim gerisi geliyor
Çok üzüldümÇalıştığım dönem deli gibi kahve iciyor bebek düşünmüyor hatta doğum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim. Korundugum icin hamile olabileceğim aklima gelmedi ve Maalesef kaybettim. .
Simdi ise kahve minimum ve gebe kalmak icin neler yapıyorum 1 bucuk senedir olmuyor. Kesinlikle nasip isi. En son hsg cektirdim 3 gun once 2 gun sonrada prowomene başlıyorum insallah nasip olur artık .
Merhaba canım mesajlarını baştan sona kadar okudum :) sana en büyük dileklerimle hayırlı evlat diliyorum :) çok kafana takıyosun sanırım ama bu kadar yapma. Bende istiyorum 1bucuk sene oldu daha yeni doktora gittik çok şükür hiç bi sorun yok şuanlık ama bende senin gibi çok takıyodum ama artık diyorum elimizden ne geliyosa yapıcaz gerisi Rabbime kalmış. Ve doktorum bana dedi stresin sana hiç bi faydası yok farkındaysan dedi. Doktorun sana ne diyosa onu uygula takviye edici şeyler tabikide uygula ama düşünme. Seni çok iyi anlıyorum her ne kadar düşünmicem desen de adet gününe kadar herşey. Bunu bi imtihan olarak düşün Rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Kızlar ya bişey sorucam,geçen hafta kesin hamileyimdir diye gidip kan verdiğimde 0.1 çıkmıştı ertesi gün de adet oldum,ama rahmim hala ağrıyo,özellikle öksürürken ya da gerinirken falan,alt karnım şişiyo hergün büyüyo sanki,böbreklerim ara ara sancıyo,idrarım koyu renk,ve dün bi ilişki yaşadım sonrasında ilk kez dakikalarca yandı ve ağrıdı,hani geç döllenme olabilir mi dicem ama adet görünce hamilelik olmuyo de mi? O zaman bi sorun mu vardır bende acaba ya
Canım gerçekten çok teşekkür ederim,ya aşırı düşünüyorum sonra boşver diyorum unutmaya çalışıyorum ama bi yazı okuyorum bişey duyuyorum bişey görüyorum yeniden umutlanıyorum yeniden aklıma geliyo,bi de bu böbrek ağrım rahim ağrım falan geçmeyince yine umutlandım ama haklısın kesin psikolojik ve düşünmeyi bırakmam lazımMerhaba canım mesajlarını baştan sona kadar okudum :) sana en büyük dileklerimle hayırlı evlat diliyorum :) çok kafana takıyosun sanırım ama bu kadar yapma. Bende istiyorum 1bucuk sene oldu daha yeni doktora gittik çok şükür hiç bi sorun yok şuanlık ama bende senin gibi çok takıyodum ama artık diyorum elimizden ne geliyosa yapıcaz gerisi Rabbime kalmış. Ve doktorum bana dedi stresin sana hiç bi faydası yok farkındaysan dedi. Doktorun sana ne diyosa onu uygula takviye edici şeyler tabikide uygula ama düşünme. Seni çok iyi anlıyorum her ne kadar düşünmicem desen de adet gününe kadar herşey. Bunu bi imtihan olarak düşün Rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
yanma ve ağrına gelirsek ilişki sırasında kuruluk olunca sonrasında ağrı ve yanma olur. Bunları düşünme ne düşünürsen oran ağrıyo o belirti oluyo :)
Bende de öyle oluyodu ama bu ay doktora gidince unutuyorum sanırım. Yada tam okumuyosun geliyo birisi soruyo da birinin hamile olduğunu duyuyosun sorguluyosun neden diye ama gerçekten gerek yokmuş belkide bu kadar sorguladığımız için olmuyo. Doktorum bana dedi bu kadar stres yapıp kendinde bu kadar uğraşıp testler için acı çektirme eşinede yapma dedi düşününce haklı gerçekten. Kendini rahat bırak vakti gelince inan hiç bişe karşısında duramaz biraz sabır :)Canım gerçekten çok teşekkür ederim,ya aşırı düşünüyorum sonra boşver diyorum unutmaya çalışıyorum ama bi yazı okuyorum bişey duyuyorum bişey görüyorum yeniden umutlanıyorum yeniden aklıma geliyo,bi de bu böbrek ağrım rahim ağrım falan geçmeyince yine umutlandım ama haklısın kesin psikolojik ve düşünmeyi bırakmam lazımiyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Gerçekten öyleBende de öyle oluyodu ama bu ay doktora gidince unutuyorum sanırım. Yada tam okumuyosun geliyo birisi soruyo da birinin hamile olduğunu duyuyosun sorguluyosun neden diye ama gerçekten gerek yokmuş belkide bu kadar sorguladığımız için olmuyo. Doktorum bana dedi bu kadar stres yapıp kendinde bu kadar uğraşıp testler için acı çektirme eşinede yapma dedi düşününce haklı gerçekten. Kendini rahat bırak vakti gelince inan hiç bişe karşısında duramaz biraz sabır :)
Yaa ne demek canım. İncir kürü şey heralde ya günde 5 tane kuru inciri suda ıslıcan hem suyunu içip hem inciri yicekmissin sanırım. Bende şey kullanıyorum arı sütü bal polen karışımı var tadıda güzel onu kullanıyorum eşimde keçiboynuzu özü içiyo sadece o kadar o da takviyer edici olsun diye. Bakalım herşeyin hayırlısı canım. Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın :)Gerçekten öyleelimden geleni yapıcam bakalım.. bu ay ben de incir kürüne başlayım dedim,eşime de keçiboynuzu kürü yapcam. Dün de internetten ovülasyon testi sipariş ettim gelsin ona başlayım,hakkımızda hayırlısı olsun bakalım,desteğin için çok teşekkür ederim
Yok incir ile havucu kaynatıyosun içiyosun 21 gün boyunca,sonra 7 gün ara verip yine içiyosun. Amin canım Allah en kısa zamanda müjdeli haberleri almamızı nasip etsinYaa ne demek canım. İncir kürü şey heralde ya günde 5 tane kuru inciri suda ıslıcan hem suyunu içip hem inciri yicekmissin sanırım. Bende şey kullanıyorum arı sütü bal polen karışımı var tadıda güzel onu kullanıyorum eşimde keçiboynuzu özü içiyo sadece o kadar o da takviyer edici olsun diye. Bakalım herşeyin hayırlısı canım. Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın :)
İncir kürü benim prolaktinimi yükseltti süt yaptığı için lohusa kadınlara öneriliyor zaten. Ben c life üç aydır kullanıyorum. Bir zararı olmadı yararı da olmadı. Bir son gittiğimde doktor kistleri göremedi belki kistlerimi yok etmiştir. Ovulasyon testiyle takip ediyorum 5 aydır bir ay yumurtlama oldu o da c life kullandığım 2.ay. bu ayda kullandım ama yumurtlama olmadı.Bi de clife öneriyo musunuz progesteron yükseltir mi acaba
Anladım,peki çok teşekkür ederimİncir kürü benim prolaktinimi yükseltti süt yaptığı için lohusa kadınlara öneriliyor zaten. Ben c life üç aydır kullanıyorum. Bir zararı olmadı yararı da olmadı. Bir son gittiğimde doktor kistleri göremedi belki kistlerimi yok etmiştir. Ovulasyon testiyle takip ediyorum 5 aydır bir ay yumurtlama oldu o da c life kullandığım 2.ay. bu ayda kullandım ama yumurtlama olmadı.
Merhaba sizin progesteron değeriniz kaç acabaBana progesteron değerimi arttırmak için incir kürü öneren arkadaşım incir kürü nasıl yapılıyor tarif eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?