- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
- Konu Sahibi Ciciogretmen
-
Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallahAmiinnnnnn31. Haftama girdim canım 9 haftam kaldı.. Böyle söyleyince çok çabuk geçiyor o haftalar Doğum korkusu iyice sarmaya başladı
Ay inşallah inşallahhAynen canm kendni kasma aklnı başka şeylerle meşgul et Allah'ın izniyle güzel haberlerini alacaksın
Ammiinnnn canım inşaALLAH ❤Senin de taz vakitte güzel haberni duyarız inşaALLAH ❤Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah
Amin inşallah kuzum benimOyş maşaALLAHHayırlısıyla sağlıkla hiç sorunsuz geçsin inşaALLAH 9 ayın ❤
Kocaman aminnAmmiinnnn canım inşaALLAH ❤Senin de taz vakitte güzel haberni duyarız inşaALLAH ❤
Kahveye hiç merakım olmadı o yüzden hamileliğe engel olur mu bilmiyorum ama ben hiç kahve içmediğim halde 1 buçuk yıl olmadıBen kahvesiz duramıyorum böyle kendimi tutmasam günde rahat 10 kupa içebilirim ama içmemeliyim diyip az içmeye çalışıyorum,günde 2 ya da 3 kupa,ama bu kadarı da gebe kalmaya engel olur mu merak ettim.. amin Allah razı olsun hepimizin de inşallah
Öyle mi diyosunuz,valla çok kararsız kaldım ya ama sanırım biraz daha bekleyim kürü en son çare olarak düşüneyim de miDoktorunuz ne derse onu dinleyin baska da kür mür olayına girmeyin bence ben onların da insani strese soktuğunu düşünüyorum.
Yok yaptırmadım canm çünkü hastanede verilen kağıtta bile %100 doğru sonuç vermediği yazıyordu.. Görümceme de doktoru bu testler kesin sonuç vermiyor teste göre birşy çıksa aldıracak msn çocuğunu aldrmayacaksan boşu boşuna yapıp 9 aynı stresle geçirme demş oda yaptrmadı.. Bende sağlk konusunda biraz takntılıyım testlerde brşy çksa 9 ay yerim kendmi ve sağlıklı çocuğu doğanları da görünce hiççç yaptrmadm..Amin inşallah kuzum benimbi sorum olacaktı şu ikili üçlü testler var onları yaptırdın mı ben yaptırmayı düşünmüyorum
Kafein iyi değil diyolar ama tam net bişey duymadım bu konuyla alakalı o yüzden emin olamadımKahveye hiç merakım olmadı o yüzden hamileliğe engel olur mu bilmiyorum ama ben hiç kahve içmediğim halde 1 buçuk yıl olmadı
İncir kürü nasıl? Ben hergün 2 3 tane incir yiyorum bu arada etki eder mi bilmiyorum amaProgestron düşük hala incir kürü yapın C life alın
Bi de clife öneriyo musunuz progesteron yükseltir mi acabaProgestron düşük hala incir kürü yapın C life alın
Dr beni 1 ay sonra çağırdı zeka testi için bende yaptırmayı düşünmüyorum aldırmıcam çünkü bende takıntılıyım kendimi yerim ancaYok yaptırmadım canm çünkü hastanede verilen kağıtta bile %100 doğru sonuç vermediği yazıyordu.. Görümceme de doktoru bu testler kesin sonuç vermiyor teste göre birşy çıksa aldıracak msn çocuğunu aldrmayacaksan boşu boşuna yapıp 9 aynı stresle geçirme demş oda yaptrmadı.. Bende sağlk konusunda biraz takntılıyım testlerde brşy çksa 9 ay yerim kendmi ve sağlıklı çocuğu doğanları da görünce hiççç yaptrmadm..
Boş ver nasibinde varsa dünyanın kahvesini içsen yine olurKafein iyi değil diyolar ama tam net bişey duymadım bu konuyla alakalı o yüzden emin olamadım
Amiiinnnn amiiiinnnn İnşaALLAH canım bu mübarek günün hürmetineDr beni 1 ay sonra çağırdı zeka testi için bende yaptırmayı düşünmüyorum aldırmıcam çünkü bende takıntılıyım kendimi yerim ancasağlıkla doğsun kuzularımız
Pko olanlara soğan suyu iyi gelmiş bak burdan gözlrmlediğim kadariyla söylüyorum. Yoksa herkes bir kür peşınde başka da dikkatimi çeken olmadi.Öyle mi diyosunuz,valla çok kararsız kaldım ya ama sanırım biraz daha bekleyim kürü en son çare olarak düşüneyim de mi
Hayır hayır kesinlikle kahve tüketimini azalatmalısın eğer sigara tüketiyorsanız hemen bırakın çok büyük etkisi var kafeinin sağlıklı beslenmeye yönelmelisinBen kahvesiz duramıyorum böyle kendimi tutmasam günde rahat 10 kupa içebilirim ama içmemeliyim diyip az içmeye çalışıyorum,günde 2 ya da 3 kupa,ama bu kadarı da gebe kalmaya engel olur mu merak ettim.. amin Allah razı olsun hepimizin de inşallah
Haklısınız teşekkür ederimBoş ver nasibinde varsa dünyanın kahvesini içsen yine olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?