Gebeliğe Hazırlık Sizce ne yapmalıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki bu clife kullansam mı acaba ya yoksa bu ay da beklesem mi kendiliğinden olursa diye

Oyş maşaALLAH Hayırlısıyla sağlıkla hiç sorunsuz geçsin inşaALLAH 9 ayın
Amin inşallah kuzum benim bi sorum olacaktı şu ikili üçlü testler var onları yaptırdın mı ben yaptırmayı düşünmüyorum

Kahveye hiç merakım olmadı o yüzden hamileliğe engel olur mu bilmiyorum ama ben hiç kahve içmediğim halde 1 buçuk yıl olmadı

Amin inşallah kuzum benim bi sorum olacaktı şu ikili üçlü testler var onları yaptırdın mı ben yaptırmayı düşünmüyorum
Yok yaptırmadım canm çünkü hastanede verilen kağıtta bile %100 doğru sonuç vermediği yazıyordu.. Görümceme de doktoru bu testler kesin sonuç vermiyor teste göre birşy çıksa aldıracak msn çocuğunu aldrmayacaksan boşu boşuna yapıp 9 aynı stresle geçirme demş oda yaptrmadı.. Bende sağlk konusunda biraz takntılıyım testlerde brşy çksa 9 ay yerim kendmi ve sağlıklı çocuğu doğanları da görünce hiççç yaptrmadm..

Dr beni 1 ay sonra çağırdı zeka testi için bende yaptırmayı düşünmüyorum aldırmıcam çünkü bende takıntılıyım kendimi yerim anca sağlıkla doğsun kuzularımız

Ben tam 4 senedir anne olmayı bekliyorum. 3 tane kayıbım oldu sonra dedim ki Rabbim vermiyorsa var bir bildiği. C life kullan bence geri dönüşleri güzel ben okuyorum instagramdan filan. Kahveye gelince valla ben kahvesi hayat asla düşünemem her gün koskocaman kupayla kahve içerim 3 kez hamile kaldım. Kahve filan engel değil hiç bir şeye sadece vakti zamanı var biraz akışına bırak ben inanıyorum en kısa sürede anne olacaksın rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Dr beni 1 ay sonra çağırdı zeka testi için bende yaptırmayı düşünmüyorum aldırmıcam çünkü bende takıntılıyım kendimi yerim anca sağlıkla doğsun kuzularımız
Amiiinnnn amiiiinnnn İnşaALLAH canım bu mübarek günün hürmetine

Öyle mi diyosunuz,valla çok kararsız kaldım ya ama sanırım biraz daha bekleyim kürü en son çare olarak düşüneyim de mi
Pko olanlara soğan suyu iyi gelmiş bak burdan gözlrmlediğim kadariyla söylüyorum. Yoksa herkes bir kür peşınde başka da dikkatimi çeken olmadi.

Hayır hayır kesinlikle kahve tüketimini azalatmalısın eğer sigara tüketiyorsanız hemen bırakın çok büyük etkisi var kafeinin sağlıklı beslenmeye yönelmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…