Sizce ne yapmalıyım 😔

Kendi evine taşınmalısın

Çocuğu ona bırak tüm gün iş yap diye bekliyor bence

Benden eskisi gibi olmamı bekliyor. Ben bu konu da ne yapabilirim diye sordum. Eşim de kendi alıştırdı kucağa. Her şeyi düşünmesi yapması gereken de ben

E söylemiş işte, yük olmasanız yardım et demezdi bence.
Ya bebeği ona bırakacaksınız siz yapacaksınız işleri ya da dediğiniz gibi annenize geçeceksiniz.
Ne kadar var evin yapılmasına?

Gündüz bebek uyuyunca yardım edin tabiki. Demekki baya iş yapmıyorsunuzkinkadın kibarca rica etmiş. Kadınkendi yetmiyor size de bakmak zorunda değil. İnsan utanır yapar. Haşamayın o zaman orda. Herkesin kendi düzeni var

Ya bebeği ona bırakacaksınız siz yapacaksınız işleri ya da dediğiniz gibi annenize geçeceksiniz.
Hanımefendiciğim eviniz yoksa evlenmeyecektiniz hadi evlendiniz evinize geçene kadar çocuk yapmayacaktınız.
Kayınvalideniz tabi ki yardım ister kadının evinde kalıyorsunuz.
Bebeği kayınvalidenize verin madem işleri siz yapım ha yapamam diyorsanız eviniz bitene kadar kiraya çıkabilirsiniz

Söyleyeceği çok şey var da oğlunun hatrına söylemiyor. Eşim kişisi izin vermiyor annem gilde kalmama. Uğraşıyorum işte her şeyle

Bence yazımı bir daha okuyun. Anlamak istediğiniz yerden anlamayın. Fırsat buldukça yardım ediyorum diye belirtmişim. Utanılacak bir durumda yok yani.

Neden kiraya cıkmıyorsunuz her evlenen ev mi yaptırıyor çoğunluk kiraya çıkıyor.

Kiraya cıkıp kendi evinizde oturursanız istediğiniz gibi hareket edersiniz ama kayınvalide evinde oturursanız onun kuralları geçerli olur.

Söyleyeceği çok şey var da oğlunun hatrına söylemiyor. Eşim kişisi izin vermiyor annem gilde kalmama. Uğraşıyorum işte her şeyle
E işte kadın rengini belli etmiş. Eşinizle konuşun annenize geçin bence.
Bebek durmuyor diye işlere yardım etmemeye devam ederseniz iyice zıtlaşırsınız.

Bence yazımı bir daha okuyun. Anlamak istediğiniz yerden anlamayın. Fırsat buldukça yardım ediyorum diye belirtmişim. Utanılacak bir durumda yok yani.
Yeterli gelmiyor demekki hanımefendi. Eşinize deyin o da yardım etsin. Baskasının evine gitmişsiniz. Ya da bir ay kendi annenizde bir ay kayınvalidede kalın da az dinlensinler. Valla bebekli ev zor. Kadın bu yaştan sonra sizi mı çeksin. Kiraya gećin o zaman ev yapılana kadar. İstese sizi almazdı eve. Madem el mahkum siz de çaba göstereceksiniz.

Elmaaaa Beni niye azarladın ya? :) Kaynanamla oturmuyorum ben

E işte kadın rengini belli etmiş. Eşinizle konuşun annenize geçin bence.
Bebek durmuyor diye işlere yardım etmemeye devam ederseniz iyice zıtlaşırsınız.
Doğum yapmadan önce söylemiştim. Kabul etmedi. Beyefendinin isteğine göre hareket ediyoruz. Herkes kendi rahatını düşünüyor. Eşim kişisi beni düşünmesi gerekirken bile kendi rahatını düşünüyor. İnanın çok doluyum yaşadığım çok şey oldu lohusalıkta o yüzden artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı. Bir gün bebeğimi de alıp gideceğim

Bence kendi annende kal
Ne de olsa öz annen
Yemek yapar temizlik yapar bebeğe bakar
Kaynanan yorulmamış olur

Böyle bir adama böyle bir ortama neden çocuk yaptınız o zaman?
Kusura bakmayın bile bile lades diyorsunuz sonra vay benim başıma gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…