- 18 Şubat 2025
- 69
- 12
- 3
- Konu Sahibi yesilimtraak
-
Önemli olan bebegin ona odaklan ama 3 aylıksa yavaştan başla oyuncaklarla dikkatini dağıtmaya birlikte yerde uzanın oynatın alışsın kendisi oynamayada sonra artık kendide alışacaktir zamanlaİyi akşamlar hanımlar. Bir süreliğine kvlerle birlikte yaşıyorum. Ben 3 ay önce doğum yaptım. Bebeğim kucağa alışmış durumda neredeyse hep taşınmak istiyor. Uyku emzirme zamanları haricinde. Geçen kv yardım ediyordum. Bana kurduğu cümle. Bana ev işlerinde her zaman yardım eder misin yaşlandım artık yetişemiyorum çok yoruluyorum dedi. Ben de bebekten fırsat buldukça yaparım dedim. Yani anlamadığın şey kendi de beni görüyor. Bütün gün bebeğime bakıyorum. Taşımaktan sırtım ağrıyor. Ekstradan yorgunum. Bebeğim gece ağladığında kalkıyorum. Her neyse uykusuzum, yorgunum. Bir an önce gece olsun da biraz yatayım diyorum. Ben nereye yetişeyim yani ona da elimden geldiğince yardım ederim ama onun da beni anlaması gerekiyor. Yani benden her şeye koşmamı bekliyorda bu imkansız gibi bir şey. Sizce ne yapmalıyım hanımlar
Eşim alıştırdı sağ olsun. Ben de istemezdim. Ayrıca ben yapmam etmem demedim. Fırsat buldukça yaparım. Benden boş insan gibi her şeye koşmamı bekliyormuş gibiAşko kadin kibarca yardim istemis yaslandim demis bunu soyleyen kendi annen olsaydi ne cvp verirdin tm annem derdin buyuk ihtimal hem birken 4 kisi olmussunuz kadinada yazik bebeginizi cokta kucaga alistirmayin ben cok sinir oluyom cocuklarini kucaktan indirmeyen kisilere benim eltimde oyleydi iş yapmamak için cocuk durmuyo diye surekli kucakta gezdirirdi halbuki yalan iş yapmaya g.tü yoktu da ondan
İyi akşamlar hanımlar. Bir süreliğine kvlerle birlikte yaşıyorum. Ben 3 ay önce doğum yaptım. Bebeğim kucağa alışmış durumda neredeyse hep taşınmak istiyor. Uyku emzirme zamanları haricinde. Geçen kv yardım ediyordum. Bana kurduğu cümle. Bana ev işlerinde her zaman yardım eder misin yaşlandım artık yetişemiyorum çok yoruluyorum dedi. Ben de bebekten fırsat buldukça yaparım dedim. Yani anlamadığın şey kendi de beni görüyor. Bütün gün bebeğime bakıyorum. Taşımaktan sırtım ağrıyor. Ekstradan yorgunum. Bebeğim gece ağladığında kalkıyorum. Her neyse uykusuzum, yorgunum. Bir an önce gece olsun da biraz yatayım diyorum. Ben nereye yetişeyim yani ona da elimden geldiğince yardım ederim ama onun da beni anlaması gerekiyor. Yani benden her şeye koşmamı bekliyorda bu imkansız gibi bir şey. Sizce ne yapmalıyım hanımlar
Yapmadığımı kim söyledi? Uyuduğunda yapıyorum zaten. Ben kv nin benden çocuksuz hayatımda ki gibi olmamı beklemesine yakınıyorumO evde yaşıyorsanız işlerin ucundan da tutmanız lazım neticede otel değildir orası.aBebek hiç uyumuyor mu uyuduğunda yapın ? Ya da eşinize verin işten gelince akşam girin bir süpürün bari.
Hem neden kendi evinize gitmiyorsunuz ki ? Kv ile konuşun bize söyleyeceğinize anne yapamıyorum bebek var her şeye koşamam diyin .Çabanızı görse her şeyi yapmanızı falan beklemez bence yapmıyorsunuz
Tamam o zaman elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız bunu kv ile konuşmanız lazım yakınacak bir şey yok konuşarak halledilecek bir konu bence.Yapmadığımı kim söyledi? Uyuduğunda yapıyorum zaten. Ben kv nin benden çocuksuz hayatımda ki gibi olmamı beklemesine yakınıyorum
Neden böyle anlaşılmış ya. Geçen kv yardım ediyordum diye belirtmişim üstelik. Fırsat buldukça yardım ediyorum. Benden eskisi gibi her şeye koşmamı bekliyor sorun buKv kaç yaşında.esiniz yardım etsin.bebekle evet ev işi yapilmiyor ama en azından bir sofra toplama yatak toplama kalabalık kaldirma da yapılabilir.eger elinizi hiç birseye surmuyorsaniz kadinada yazık.
Evimiz yok daha yeni yapılıyor. Orada kalıyoruz. Yük oluyorsak söylesin o zaman ben annem gilde de kalırım yani. Ayrıca orada kaldığımız zamandan beri her şeyi ben yapıyordum. Şimdi biraz halden anlamalı insan. Boş oturmuyorum bütün gün . Yapabildiğim şeyleri yapıyorum. Herkeste belirtmeme rağmen bir şey yapmıyorum diye düşünmüşKadına yük oluyorsunuz demek ki
Neden kendi evinizde değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?