sizce ne yapmalıyım lütfen yol gösterin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden artniyetle yazdınız ki, başkalarının da fikirlerini almak istedim, anlayabilecek kimsem yok, ve tecrübesizim.
Bu tecrubesizlik değil,zayıflık..
Seni dinlemeyen,laftan sozden anlamayan,neye inandığı belli olmayan bir adam var karşında.
Yakında siyasi bir propandanin kurbanı olursan sasirma.
Ve senin gibileri genel olara maşa olarak kullanır bazı kesim.
Önce fikirlerine sonra gruplarına dahil olursun,üzülürsün ancak iş işten gecmis olur.
Zaten bir kere battin mi çıkması da zor olur.
Adamın amacı aşk değil,sözde davasina silah arkadaşı aramak !!!

19 yaşındayım, daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım, evet zayıfım doğrudur..bu konuları 1 aydır falan konuşmaya başlasık açıkçası ben de çok vatansever ve milliyetçi biriyim, bunu ona belli edince sıkıntı çıkmaya başladı, tweetlerime vs laf etmeye başladı, o benim gibi tweetler atsa kendi partisinin lehine ben çok rahatsız olurum gerçi onu da düşündüm. Ama ben bu durumu 2.hafta sordum ona rahatsız olduğumu söylemiştim, o yüzden o konuda içim rahat.
Umarım üülmeden uzaklaşacğım

Sevgiliniz tam bir sempatizan. Bugün orada kargaşa çıksa dağa çıkan ilk kişilerden olur. Bu kadar nefret ettiğiniz bir görüşe sahip birisiyle evlenmeyin. Çok sıkıntı yaşarsınız

Sevgiliniz tam bir sempatizan. Bugün orada kargaşa çıksa dağa çıkan ilk kişilerden olur. Bu kadar nefret ettiğiniz bir görüşe sahip birisiyle evlenmeyin. Çok sıkıntı yaşarsınız
düşününce o kadar doğru dediniz ki.bugün iç savaş çıksa cidden dağa çıkabilecek bir tip. demez yani ben napıyorum ne ediyorum.

Bu adamla evlenip bir de çocuk dünyaya getireceksiniz. Nasıl yetişecek o çocuk bir düşünün
ya onu geçtim ben çocuklarımın babasının bu kadar koyu Kürt milliyetçisi olmasını istemem. bana bir kere “benim çocuklarım Kürt oğlu Kürt olacak geçmişlerni yapılan işkenceleri bilecekler öyle büyüteceğim” demişti. biz çok sorun yaşayacağız baştan bitirmek en mantıklısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…