• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım bı fıkır lütfen kızlar

hıc bır fıkrım yok cokta sevecen yanı nasıl desem gelın gıdın goruselım falan dıyen bı kız
belki yanlislikla olmustur, belki son gorulmeyi kapatmistir ve sen digerine kaydedince cevrimici anina denk gelmissindir.. fotosu da olmayabilir.. madem bi sorun yasamadik diyorsun, hemen kurmamak lazim kafada..

buldum sımdı denedım evet sadece kısılerım dıye yaprsa gozukmuyor tsk.ederım bakalım sorucam artık soyler oyle bıseysede zaten.
öyledir diye düşünüyorum ben , engellemesi için bir sebep yok çünkü anlattıkalrınıza göre :)
bence davet edin, geldiğinde de ben göremiyorum fotografını durumunu diyin..
engelledin mi diye sormayın yani direkt :)

belki yanlislikla olmustur, belki son gorulmeyi kapatmistir ve sen digerine kaydedince cevrimici anina denk gelmissindir.. fotosu da olmayabilir.. madem bi sorun yasamadik diyorsun, hemen kurmamak lazim kafada..
tatlım dıger noda var ama gozukuyor da ark.dedıgı gıbı kısılerım dıyede kaldırmıs olabılır

buldum sımdı denedım evet sadece kısılerım dıye yaprsa gozukmuyor tsk.ederım bakalım sorucam artık soyler oyle bıseysede zaten.
gözükmüyor ama diğer numaradanda gözükmemesi lazımdı o zaman. mesela benimde son görülmem herkese kapalı durumum herkese kapalı, listemde kayıtlı olmayan kişilere resim vs hepsi kapalı :)

Bence dışarı da görüşmek istediğini şöyle söyle sonra da engellediğine dair bir kaç imada bulunursunuz..

Back
X