Teşekkür ederimGebelik tahlillerini yapacaktir fark etmez açlık tokluk, hayırlı uğurlu olsun
Ultrason bakcam dedi bisey olmaz mı idrardanTok git- çok su iç git sıkışıkken daha net görünüyorlar
Bende aynı hiçbir bilgim yok merakla yarını bekliyorum sizin kaç haftalıkbenimde ilk muayenem olavak
ne yapiyolar ne ye bakıyorlar hiç bilmiyorum açıkçası
sat göre 6+4Bende aynı hiçbir bilgim yok merakla yarını bekliyorum sizin kaç haftalık
Usg nedir ilk çocuk ilk kontrol olcak o yüzden bilmiyorumbu haftada açlık tokluk çok önemli değil. yalnız idrara sıkışık hidin ki usgde net görünsün bebiş
Hayır zaten usg bakacakları için sıkışık olun dedim .Ultrason bakcam dedi bisey olmaz mı idrardan
Benimde sata göre 7+4sat göre 6+4
ultrason yaniUsg nedir ilk çocuk ilk kontrol olcak o yüzden bilmiyorum
hayırlısı inşallah bende cevapları bekliyorum şuan sizin gibi :)Benimde sata göre 7+4
Şimdi anladım çok teşekkür ederim yarın öyle gideyim o zamanultrason yaniidrara sıkışık giderseniz net görünür. 12.haftaya kadar kontrollere hep idrara sıkışık gidin. 12.haftadan sonra artık bebek yeterince büyüdüğü için idrara sıkışık olmasanız da net görülür
Tok git canım bende tahlil yapılacak diye aç gittim öncesinde hemşire tansiyon ölçtü tansiyon düşük çıktı aç mı geldiniz dedi. Evet dedim tahlil yapılacak dedim.size aç mı gelin dediler dedi. Hayır dedim siz gebesiniz biz demediğimiz sürece aç gelmeyin bir daha dedi kızdıKızlar 10gün önce doktora gittim hamile olduğumu öğrendim yarın da kalp atışını duycaz inşallah 10gün sonra gel dedi aç tok bisey demedi idrar yada kan tahlili ister mi nasıl gideyim ben bilenler yazabilir mi teşekkürlerbu arada alalhim isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda hepinizin gönlüne göre versin inşallah
hayırlı olsun, sağlıkla gelsin insallahŞimdi anladım çok teşekkür ederim yarın öyle gideyim o zaman
Tok git canım bende tahlil yapılacak diye aç gittim öncesinde hemşire tansiyon ölçtü tansiyon düşük çıktı aç mı geldiniz dedi. Evet dedim tahlil yapılacak dedim.size aç mı gelin dediler dedi. Hayır dedim siz gebesiniz biz demediğimiz sürece aç gelmeyin bir daha dedi kızdıyanım da da kraker vardı oturdum onu yedim sonra muayene ve tahliller yapıldı
Sağ olun inşallah alalhim herkseke nasip etsin isteyenhayırlı olsun, sağlıkla gelsin insallah
Bundan sonra boyle gidiyorum o zaman bebek büyüyene kadar çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?