Sizce ne yapmalıyım aç mı tok mu

Incibz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
117
26
18
Kızlar 10gün önce doktora gittim hamile olduğumu öğrendim yarın da kalp atışını duycaz inşallah 10gün sonra gel dedi aç tok bisey demedi idrar yada kan tahlili ister mi nasıl gideyim ben bilenler yazabilir mi teşekkürler bu arada alalhim isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda hepinizin gönlüne göre versin inşallah

Gebelik tahlillerini yapacaktir fark etmez açlık tokluk, hayırlı uğurlu olsun

benimde ilk muayenem olavak
ne yapiyolar ne ye bakıyorlar hiç bilmiyorum açıkçası

bu haftada açlık tokluk çok önemli değil. yalnız idrara sıkışık hidin ki usgde net görünsün bebiş

Usg nedir ilk çocuk ilk kontrol olcak o yüzden bilmiyorum
ultrason yani idrara sıkışık giderseniz net görünür. 12.haftaya kadar kontrollere hep idrara sıkışık gidin. 12.haftadan sonra artık bebek yeterince büyüdüğü için idrara sıkışık olmasanız da net görülür

Şimdi anladım çok teşekkür ederim yarın öyle gideyim o zaman

Tok git canım bende tahlil yapılacak diye aç gittim öncesinde hemşire tansiyon ölçtü tansiyon düşük çıktı aç mı geldiniz dedi. Evet dedim tahlil yapılacak dedim.size aç mı gelin dediler dedi. Hayır dedim siz gebesiniz biz demediğimiz sürece aç gelmeyin bir daha dedi kızdı yanım da da kraker vardı oturdum onu yedim sonra muayene ve tahliller yapıldı

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…