• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalı yardım lutfen

Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyim.5 aydır annemin Evinde yim. Evlendiğim günden beri 5 defa eşim tarafından evden kovuldum.evliligimden hicbirsey anlamadım.hep eşimin dediği dogru benimkisi ise yanlıştı.resmen artık ben ben olmaktan çıkıp eşimin istediği gibi biri olmuştum.ailemle fazla samimi olmamı istemedi. Ailemle hicbirsekilde dışarı çıkmam istemeyen.aileme karşı saygısı olmayan biriydi.ben ise haddinden fazla Güleryüz saygı ve sevgiyi eksik etmedim ailesinden.bunu anlattığım ise hep bi tartışma kavga.aileni unutacaksin sen ne biçim kadının diye azarlardi.markete çıkardım. 15 dk zaman verirdi.geç kaldım mi yine azarlar kesin kavga sebebiydi.bana karşı hicbirsekildr merhamet yoktu.sabaha kadar aglasamda neyin var diye sormazdi.her evden kovdu günde hattimi kapatır. Whatsapp durumuna hakaret icirikli msjlar yazardı.aksamlari eve geldiğinde teli eline alıp onunla bu kadar sunulan bukadar konuşup mesajlasmissin diyr arama dakikalarında bakıp hesap sorardi.hep diken üstündeydim.1 aylık evliyken annemle dışarı çıktım diye babasının yanında üstüme yürüdü.ben o an sinir krizi gecirmis im. Kendime geldiğimde ambulanstaydim.hast gittik serum verdiler.eşime Boğazlarım agriyo diyorum.o an bile küfür ediyor.annenlere geliyorum dakka tutuyor.ne yapsam yaranamadim.aile terapisinden randevu aldım. Gitmedi.bizim biseyimiz yok dedi.ama ben dayanamıyorum. Yasadiklarimi ailesine anlatıyordum ama eşimde hicbirsekilde degisiklik olmadı.buzdolabında bakar bunu yemisiz şunu icmissin şampuan çok kullanıyorsun. Ben yaranamadim bi türlü. Daha bir sürü şey şey...sizce bunlar normal mi.uzun zamandir annemdeyim.kapma bile gelmediler ne kendisi ne ailesi bende şu saate sonra boşanma kararı aldım. SizCe arkadaşlar böyle bi adamla ömür geçer mi.sizce ne yapmaliyim
Acilen Boşan ve sende saygı duyma Bu pisleğe.:KK20:

seni kendin olmaktan cikarmis bir aadamdan bahsediyoruz,iyi düsün,yasinda basinda bisey yok,hayata yeniden baslamak icin asla gec degil Allahin izniyle. bol dua et Rabbim yolunu aydinlatsin fikirlerini netlestirsin..amin.
Amin insallah cnm

Back