• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalı yardım lutfen

Muhtemelen basta taviz verdiginden boyle devam etti. Bu tarz davranislari en basindan kesiceksin sonra evlenince daha beterini yapiyolar iste boyle
Zor bi insa
Iyi ki kapina falan gelmemisler. Kurtulmussun. Yapman gereken cok fazlasini yapmissin. Hatta yapmaman gerekenleri de.

En iyisini yapiyorsun. Cekilmez bu adam. Seni de hasta eder.
Psikolojik olarak evet çok yıprandim.insan ne hayallerle ne umitlerle evleniyorlar.yasadiklarimi za bak.haketmiyorum hicbirsekilde
 
En doğru karar sakin kararinizdan dönmeyin. Böyle biri ile ömür değil saat geçmez dakika geçmez. Benim eski sevgilim böyleydi bana birde evlenme teklifi etmişti evlenmeden böyleyse evlenince kim ne olur dedim arkama bile bakmadan kaçtım ve hiç pişman değilim çünkü karısı su an evde perdeyi bile açamıyor.
 
4 kere kovulmak ne ya. Hele 4 kere geri gitmek. Valla ilgincmis.
 
Sizce ne yapmaliyimdan once yapip zaten kurtarmissin kendini kovmasina firsat vermeden sen kacsaydin. Ne bu esir misin sen? Allah yardimcin olsun. Evlenmeden once hic sinyal vermiyormu bu adamlar ya bunlari yapan illaki cimrilikle, kisitlamayla, kiskanclikla, abuk subuk tavirlariyla belli eder. Yoksa gormekmi istemediniz nasildi?
İnsan aynı evi paylasmadan neyin noldugunu bilemiyor.ben kısa bi süre içerisinde evlendim.10 ay içerisinde hersey olup bitti
 
Evliliğin iptali nasıl oluyor?
Bosanmayla aynı şeyler deilmi
gerekli bilgili bir avukattan alabilirsiniz. iptal durumunda kutugunuzde evlilige yahut bosanmaya dair bir ibare olmuyor; hic evlenmemis sayiliyorsunuz yasal olarak.
 
Evliliğin iptali nasıl oluyor?
Bosanmayla aynı şeyler deilmi
Evliliğin iptali hukuken geçersiz bir Evliliğin olması halinde Boşanma ise hukuken geçerli evlilikler için açılır. Sizinkinin hukuken Geçersiz bir evlilik olduğunu sanmıyorum. Onun sebepleri var. Örneğin Eşlerden birinin zaten evli olması . Öyle her evlilik iptal edilseydi herkes boşanmak yerine onu tercih ederdi
 
Daha neyi soruyorsunki öyle adamla ömürmü gecer arkana bakmadan kaç zaten o ve ailesi dünden istekliymiş
 
Eşini değil de sanki küçük bir çocuğu eğitiyor,köpek eğitiyor.Çocuk ve köpek te böyle eğitilmez ya neyse.O'nu eğiten nasıl eğitti merak ediyorum,eğitmeyi kısıtlama sanıyor.Muhtemelen ailesi de aynı derecede cimri ve dar görüşlü.
 
Eşini değil de sanki küçük bir çocuğu eğitiyor,köpek eğitiyor.Çocuk ve köpek te böyle eğitilmez ya neyse.O'nu eğiten nasıl eğitti merak ediyorum,eğitmeyi kısıtlama sanıyor.Muhtemelen ailesi de aynı derecede cimri ve dar görüşlü.
Babasını kendine örnek alıyor. Akıl hocası babasi
 
Kesinlikle öyle. Kayinvalidemde en ufak tartışmada kapı önüne konuluyor.çok konuştum hep idare et.erkek milleti aynı dedi.ama ben kaldiramadim
Kaldırılabilecek gibi değil ki zaten.Kendi evinizde değil de başkasının evinde sığıntı gibiymiş size yaptıkları.
 
Back
X