• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalı yardım lutfen

Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyim.5 aydır annemin Evinde yim. Evlendiğim günden beri 5 defa eşim tarafından evden kovuldum.evliligimden hicbirsey anlamadım.hep eşimin dediği dogru benimkisi ise yanlıştı.resmen artık ben ben olmaktan çıkıp eşimin istediği gibi biri olmuştum.ailemle fazla samimi olmamı istemedi. Ailemle hicbirsekilde dışarı çıkmam istemeyen.aileme karşı saygısı olmayan biriydi.ben ise haddinden fazla Güleryüz saygı ve sevgiyi eksik etmedim ailesinden.bunu anlattığım ise hep bi tartışma kavga.aileni unutacaksin sen ne biçim kadının diye azarlardi.markete çıkardım. 15 dk zaman verirdi.geç kaldım mi yine azarlar kesin kavga sebebiydi.bana karşı hicbirsekildr merhamet yoktu.sabaha kadar aglasamda neyin var diye sormazdi.her evden kovdu günde hattimi kapatır. Whatsapp durumuna hakaret icirikli msjlar yazardı.aksamlari eve geldiğinde teli eline alıp onunla bu kadar sunulan bukadar konuşup mesajlasmissin diyr arama dakikalarında bakıp hesap sorardi.hep diken üstündeydim.1 aylık evliyken annemle dışarı çıktım diye babasının yanında üstüme yürüdü.ben o an sinir krizi gecirmis im. Kendime geldiğimde ambulanstaydim.hast gittik serum verdiler.eşime Boğazlarım agriyo diyorum.o an bile küfür ediyor.annenlere geliyorum dakka tutuyor.ne yapsam yaranamadim.aile terapisinden randevu aldım. Gitmedi.bizim biseyimiz yok dedi.ama ben dayanamıyorum. Yasadiklarimi ailesine anlatıyordum ama eşimde hicbirsekilde degisiklik olmadı.buzdolabında bakar bunu yemisiz şunu icmissin şampuan çok kullanıyorsun. Ben yaranamadim bi türlü. Daha bir sürü şey şey...sizce bunlar normal mi.uzun zamandir annemdeyim.kapma bile gelmediler ne kendisi ne ailesi bende şu saate sonra boşanma kararı aldım. SizCe arkadaşlar böyle bi adamla ömür geçer mi.sizce ne yapmaliyim
Hiç çekilecek katlanılacak gibi değilmiş

boşanmaktan başka bir çare yok

Kaldırılabilecek gibi değil ki zaten.Kendi evinizde değil de başkasının evinde sığıntı gibiymiş size yaptıkları.
Aynen öyle evlendim evleneli benimseyemedim Evimi. Rahat hareket edemedim.en son evden kovdugunda gitmek istemedim.burası benim evim çıkıp gideceksin gitmezssen zerre kadar değerin olmaz diyerek itekleywrek çıkardı evden.ne bilim insan haketmedim şeyleri yaşayınca sindiremiyor

sampuaninin hesabini yapan adamla ömür gecermi ja
o nebicim bir piskopat
ayril gitsin bu adamdan hayir gelmez

Dua et de çocuk yok, kaçıp kurtulmuşsun şükret
Kapına gelip yalvarsada dönme.Yaşadıkların acı bir tecrübe de olsa arkanda bırak ve önüne bak

Evliliğin iptali nasıl oluyor?
Bosanmayla aynı şeyler deilmi

gerekli bilgili bir avukattan alabilirsiniz. iptal durumunda kutugunuzde evlilige yahut bosanmaya dair bir ibare olmuyor; hic evlenmemis sayiliyorsunuz yasal olarak.

evliliğin iptali öyle kolay değil konu sahibinin durumunda olmaz
boşanmak varken hiç uğrasmayın
adam zaten vazgecmiş

Sevdim Ama yaptıkları beni kendinden o kadar çok soguttuki ki şimdi sadece nefret besliuorum

o evlenmek değil kendine köle almak istemiş
asla ve asla normal değil
köle bile almış olsa insan yediğinin içtiğinin hesabını sorar mı ya:KK57:
ailenle görüşme bilmem ne kendisi çok düzgün biri sanki :KK62:
hayatının içine s.çmış

doğru olanı yapmışsın, yoksa sen de ciddi derecede dönüşü olmayan psikolojik travmalar olurdu

ilk hastaneye kaldırıldığında raporun var mı ?

Allahım kavun değilki koklayalım anlayalım önceden. Annem hep der evlilik bir kumar diye hakikaten öyle pes.
Biran önce atın bu kamburu kendi ruh hastası sizide hasta etmeden.

o evlenmek değil kendine köle almak istemiş
asla ve asla normal değil
köle bile almış olsa insan yediğinin içtiğinin hesabını sorar mı ya:KK57:
ailenle görüşme bilmem ne kendisi çok düzgün biri sanki :KK62:
hayatının içine s.çmış

doğru olanı yapmışsın, yoksa sen de ciddi derecede dönüşü olmayan psikolojik travmalar olurdu

ilk hastaneye kaldırıldığında raporun var mı ?
Yok cnm o halde rapor almayi akıl edemedim

zor zor, araya ayrilik da girmisken iyi düsün.. yasicak olan sensin.

Catlatma ignesi kullananlar hamile kalmadığını zamnm adettinizdr bi değişiklik oldumu

Önümü göremiyorum cnm.öyle bi ortamda çocukta yetiştirilmez.Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsin

seni kendin olmaktan cikarmis bir aadamdan bahsediyoruz,iyi düsün,yasinda basinda bisey yok,hayata yeniden baslamak icin asla gec degil Allahin izniyle. bol dua et Rabbim yolunu aydinlatsin fikirlerini netlestirsin..amin.

Back
X