• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım ?? Arkadaşımla alakalı.

Mysteryy2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
3
2
1
27
Merhaba.

İşin içinden çıkamadığım bir durumum var.

10 yıllık bir arkadaşım var kendisinin 2 senelik bir ilişkisi vardı. Kendisinin 1/2 hafta önce evli olduğunu öğrendi. Hatta büyük tepkiler verdi kendi ailesinin ortasında tokat atma. Vs

Karısıyla da konuştu. Ve çocukları var.

2 sene boyunca kandırıldı yani.

Öğreniyorum ki barışmışlar. Hatta adam evli olduğu halde buna yüzük almış.

Ben arkadaşımla konuşmuyorum. Mesajlarına cevap vermiyorum çünkü aldatılmanın ne kadar üzücü olduğunu bilirim. Sana anlatıcam diyor ama mesajlarına cevap vermiyorum bir de ben uzakta yaşıyorum şuan.

Konuşmamakla iyi mi yaptım? Vicdanım böyle rahat çünkü.

Merhaba.

10 yıllık bir arkadaşım var kendisinin 2 senelik bir ilişkisi vardı. Kendisinin 1/2 hafta önce evli olduğunu öğrendi. Hatta büyük tepkiler verdi kendi ailesinin ortasında tokat atma. Vs

Ben arkadaşımla konuşmuyorum. Mesajlarına cevap vermiyorum çünkü aldatılmanın ne kadar üzücü olduğunu bilirim.

Yani benim arkadaşım öylesine bile biriyle görüşse , gelininin erkek kardeşinin eski karısına kadar bulmaya çalışırım sizi nasıl kandırıldınız. Arkadaşınız zaten biiyordur ayyuka çıkmış artık. Ben olsam görüşmem ahlaken doğru olanı yapmışsınız

Merhaba.

Ben arkadaşımla konuşmuyorum. Mesajlarına cevap vermiyorum çünkü aldatılmanın ne kadar üzücü olduğunu bilirim. Sana anlatıcam diyor ama mesajlarına cevap vermiyorum bir de ben uzakta yaşıyorum şuan.

Knusma asla asla asla

Etrafımda var böyle iki tane yaşlı teyze kuma gitmişler. Umrumda değil herkesin kendi hayatı. Acılarını,mutluluklarını,aşklarını arada anlatırlar. Görüşüyorum ben. Herkes kendi hayatını yaşar.

Etrafımda var böyle iki tane yaşlı teyze kuma gitmişler. Umrumda değil herkesin kendi hayatı. Acılarını,mutluluklarını,aşklarını arada anlatırlar. Görüşüyorum ben. Herkes kendi hayatını yaşar.
Eskilerin durumu daha farklı oluyor ama bunla kıyaslamak doğru olmaz

Benim bir arkadaşım da böyle bir olay anlatmıştı. Arkadaşımın arkadaşı evli bir erkekle görüşmüş ama arkadaşım tepki vermemiş konuşmaya devam etmiş sonra o kız bu arkadaşımın sevgilisiyle bir şeyler yaşamış. O yüzden çevrenizde bulundurmayın asla.

Karısı ne demiş o adamın .Onun ilk vakası değildir bu karısı biliyordur.Duzenim diye oturuyordur şimdi çalışmak falan kolay değil.Valla konuşun konusmayin bilemiyorum ben aldatma olan yerde tek suçlu aramam.Adamda hatalı karisida bunu bosamazsa hatalı arkadasinizda hatalı .Adam çoktan araniyordur o çoktan gözden çıkarmıştır evliliğini O olmaz öbürü olur.Evlilik dandik değilse saygı duyuyorum ben bana göre 3 kişilerin olduğu her evlilik dandik.Koca herif sadık olaymış bu modeller yaş alınca da kadını terk eden iki evi rahat götüren tipler zaten

Arkadaşınız afedersiniz dansöz erkek bulmuş yeni buldum bu lakabı bununla evlenen şanslı değil zaten bunun yuvası yikilmamis bu tarz erkekte yuva kavrami olmaz.Olsa olsa otel gibi kullanma olur evini o kadın zaten yalnız birakilmistir yıllardır Dansöz erkek bu iyi bı oynar artık canı sıkılana kadar falan bunun karısı olup napacak arkadaşınız.Biraksin dans pistine iade etsin bunu o daha çok oynar böyle.Birde 2 sene kandırmış valla kimseye hayretmez.Ne karısına ne kimseye.Hadi hayırlı geceler çöp bunlar çöp çer çöp.Karisinin yerinde olsam zerre üzülmem alsın malını mülkünü baksın keyfine.

Merhaba.

Ay görüşmeyin..adam kagıt üstümde karım beraber olmuyorum demiştir. Sizinki de hee tamam o zaman demiştir.

görüşmemekle iyi yapmışsın demek ki kendisi milletin kocasına göz diken birisi
böyle bir kadınla sevgilisini, eşini aynı ortama sokamaz ki insan
arkadaşlık kriterleriniz arasında mutlaka "sevgilimle/eşimle tanıştırmaktan çekinmem, aynı ortama sokmaktan rahatsız olmam" gibi bişey de olmalı.

Kızlar doğru söylüyorsunuz ben de görüşmeme taraftarıyım. Yuva yıkmak dünyadaki en büyük kötülüklerden birisi.

Back
X