Haklı bir açıklaması var.Evi küçük,davet edebileceği misafir sayısı az.Arkadaalar benım bır kız arkadasım var ocak sonu gıbı dogum yaptı enfeksıyon rıskı vardı cocugunun gıtmedm gecenlerde goruntulu konustuk ıyı oldugunu soyledı cocuk ıcın mevlıt ypcm evım kucuk dedı gencler sonra gelsın dedı mevlıte cagırmadı bnde bu cumartesı kabul ederse gıdeyım dddı dedım ama emım degılım
Haklı bir açıklaması var.Evi küçük,davet edebileceği misafir sayısı az.
Musaıtse gidin
Yazdım bklm tmm derse gıderumYakın arkadaşınızsa sorabilirsiniz ben gelmek istiyorum müsait misin diye
Kurtler kalabalıgız dıyo dıger kız arkadaslarım var onlarıda cagırmıcam dıyoYakın arkadaşımı davet etmeyeceksem kimi edeceğim. 1 kişi içinde mi yer yokmuş. Ben olsam teklif gelmeden gitmem.
Yakın arkadaşınızsa sorabilirsiniz ben gelmek istiyorum müsait misin diy
Sordum gel demıs bebekle bısey hazırlama bn alıyım bıseyler dedjmYakın arkadaşınızsa sorabilirsiniz ben gelmek istiyorum müsait misin diye
Yakin arkadaş oldugunuz halde mevlute sizi cagirmamis. Ben olsam normal konuşma esnasında canım geçenlerde mevlüt için evinin küçük olduğunu söyleyip beni davet etmemiştin. Ben bebeği görmek istiyorum sağlık durumunuz iyi ise ve ev ortamın müsaitse (kalabalık eş dost yoksa yani) gelip görmek istiyorum.Arkadaalar benım bır kız arkadasım var ocak sonu gıbı dogum yaptı enfeksıyon rıskı vardı cocugunun gıtmedm gecenlerde goruntulu konustuk ıyı oldugunu soyledı cocuk ıcın mevlıt ypcm evım kucuk dedı gencler sonra gelsın dedı mevlıte cagırmadı bnde bu cumartesı kabul ederse gıdeyım dddı dedım ama emım degılım
Musaıtse gidin
O durumu ızah ettı cagırmak ustıyorum ama ev kucuk dedı samımı oldugum ıcın alınmadım bugun msj attım buyur gel demısYakin arkadaş oldugunuz halde mevlute sizi cagirmamis. Ben olsam normal konuşma esnasında canım geçenlerde mevlüt için evinin küçük olduğunu söyleyip beni davet etmemiştin. Ben bebeği görmek istiyorum sağlık durumunuz iyi ise ve ev ortamın müsaitse (kalabalık eş dost yoksa yani) gelip görmek istiyorum.
Bu şekilde laf sokmayın bence asla.Yakin arkadaş oldugunuz halde mevlute sizi cagirmamis. Ben olsam normal konuşma esnasında canım geçenlerde mevlüt için evinin küçük olduğunu söyleyip beni davet etmemiştin. Ben bebeği görmek istiyorum sağlık durumunuz iyi ise ve ev ortamın müsaitse (kalabalık eş dost yoksa yani) gelip görmek istiyorum.
Neyse sonuçta buyur gel demiş . Basbasa oturmak istemiş de olabılır sizleO durumu ızah ettı cagırmak ustıyorum ama ev kucuk dedı samımı oldugum ıcın alınmadım bugun msj attım buyur gel demıs
Okurken mimik vb olmadığından mi laf sokma gibi algiladiniz acaba. Yakın arkadaslar normal günlük konuşmada gayet rahat bunları konuşabilir diye düşünüyorum. Karşısında ki insan mevlute kalabalık gelme diyorsa laf sokma olmaz diye düşünüyorumBu şekilde laf sokmayın bence asla.
Çok çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?