Sızce ne yapıyım

yasam0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
41
5
1
32
Arkadaalar benım bır kız arkadasım var ocak sonu gıbı dogum yaptı enfeksıyon rıskı vardı cocugunun gıtmedm gecenlerde goruntulu konustuk ıyı oldugunu soyledı cocuk ıcın mevlıt ypcm evım kucuk dedı gencler sonra gelsın dedı mevlıte cagırmadı bnde bu cumartesı kabul ederse gıdeyım dddı dedım ama emım degılım

Haklı bir açıklaması var.Evi küçük,davet edebileceği misafir sayısı az.

Gidin bence

Bence de iyi yapmışsınız gidin tabi,
ev küçük herkesi çağıramıyorum gayet makul bir açıklama çünkü.

Yakin arkadaş oldugunuz halde mevlute sizi cagirmamis. Ben olsam normal konuşma esnasında canım geçenlerde mevlüt için evinin küçük olduğunu söyleyip beni davet etmemiştin. Ben bebeği görmek istiyorum sağlık durumunuz iyi ise ve ev ortamın müsaitse (kalabalık eş dost yoksa yani) gelip görmek istiyorum.

O durumu ızah ettı cagırmak ustıyorum ama ev kucuk dedı samımı oldugum ıcın alınmadım bugun msj attım buyur gel demıs

Mevlüde gidip tanımadığınız kalabalıkta ne yapacaksınız zaten, sakin sakin görüşürsünüz şimdi ne güzel.

Bu şekilde laf sokmayın bence asla.
Çok çirkin.

Bu şekilde laf sokmayın bence asla.
Çok çirkin.
Okurken mimik vb olmadığından mi laf sokma gibi algiladiniz acaba. Yakın arkadaslar normal günlük konuşmada gayet rahat bunları konuşabilir diye düşünüyorum. Karşısında ki insan mevlute kalabalık gelme diyorsa laf sokma olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…