Sizce ne yapabilirim ?

melikecik1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
345
57
25
Arkadaşlar merhaba henüz konu başlıklarından konular nereye yazılıyor tam olarak uygulamayı çözemediğim için buraya yazacağım

23 yaşındayım ve 59 kiloyum , sürekli yemek yemek istiyorum özellikle geceleri yemek yemeden duramıyorum kendimi bildim bileli 55 kiloydum 4 kilo falan aldım bu 6-7 ay içerisinde , ne yapsam da geceleri yemek yemesem bilemiyorum , uykumu bile düzenli uyuyamıyorum bu yüzden
Aranızda böyle olan var mı ?
Not olarak boyum 1.64-65 civari

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler …

Mideni alistirmissin hep gece ayni saatte acikiyorsun
Ramazandan sonra oldugu gibi
Iradeli olmazsan basaramazsin
Aksam 8den sonra mutfaga girme ve erken uyu

Kan şekerinize baktırın.
Uykunuzu duzene sokmazsaniz gece acikmaya devam edersiniz.
Gün icinde dengeli, yeterli ve öğün atlamadan duzenli bir sekilde beslenmiyorsaniz da gece acikmalarina sebep olur.
Tabi psikolojik olarakta olabilir.

Dayanamaz iseniz önce su icin, bazen acikmak ile susamayi karistirabiliriz.
Baktiniz olmuyor, çiğ sebze veya yoğurt yiyerek bastirmaya çalışın.

Dikkat ettiğim halde bende kilo alıyorum alıştım artık kilolarimla bagisigim 64 oldum yaz başından beri

Kan şekerinize baktırın.
Uykunuzu duzene sokmazsaniz gece acikmaya devam edersiniz.
Gün icinde dengeli, yeterli ve öğün atlamadan duzenli bir sekilde beslenmiyorsaniz da gece acikmalarina sebep olur.
Tabi psikolojik olarakta olabilir.

Dayanamaz iseniz önce su icin, bazen acikmak ile susamayi karistirabiliriz.
Baktiniz olmuyor, çiğ sebze veya yoğurt yiyerek bastirmaya çalışın.
Psikolojik olarak olabilir evet bu dönemlerde kafama bir şeyi çok takıyorum onun haricinde mesela ben kahvaltı yapmayı hiç sevmem bu sebeple günde 2 öğün yiyorum ha bir de gece 3 oluyor 🤭

Psikolojik olarak olabilir evet bu dönemlerde kafama bir şeyi çok takıyorum onun haricinde mesela ben kahvaltı yapmayı hiç sevmem bu sebeple günde 2 öğün yiyorum ha bir de gece 3 oluyor 🤭
bir süre sabah erken kalkmaya ve möhkem bir kahvaltı yapmaya özen gösterin. Diğer öğünlerde de sebze ve haslanmis/izgara et, tavuk salata seklinde ilerleyin.
Şekeri cok kullaniyorsaniz, adim adim azaltin.

X