Sizce ne renk Lens almalym?

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
arkadaşlar öyle çok belirgin bi şekilde değil ama gözlerim bazen koyulaşıyo bazen açılıyo:bbo: sizce benim kendi gözümde hangi renk doğal durur aslında mavi tonları istiyorum ama yeşil diyolar sizden yardım alayım :)

teşekürler kızlar artık sanırım yeşil alcam:) ama aslında mavi istiyodum kafamçokkarıştı

arkadaşlar yarın erkek arkadaşımla çıkcaz belki alabilirim lens aklımda 3 renk var mavi yeşil gri sizce hangisi

Ben yeşilin daha çok yakışacağını düşünüyorum.. Bir de nereden alacaksın canım? Eskişehir'den mi?

evet cnm internetten almayı düşünüyodum ama burda optiklerde de kampanya varmış

Öyle mi? Hangisinde varmış canım kampanya? Haftaya ben de almayı düşünüyorum.. Fiyatlarını öğrendin mi?

canım 2 yere baktım üstün ve üstün kuru optikte 35 biri 40 biri dedi freshlook marka

Tamam canım çok sağol, ben de üstüne bakmayı düşünüyordum iyi oldu söylediğin.. Freshlook colorbends yeşil düşünüyorum ben de..

rica ederim cnm sen de mi eskişehirdesin doktorlardaki üstüne bugün baktım bana yardımcı olan kızda colorblends mavi vardı ve güzel durmuştu gerçek göz rengi de benim ki gibiymiş yeşil pek farketmez dedi çok kararsız kaldım

Eskişehirdeyim canım evet.. Ben de doktorlardakine gideceğim.. Göz rengin açık olduğu için ikisinin de yakışacağını düşünüyorum ben.. Dilersen mavi alıp dene.. Çünkü saç ve ten rengin rahatlıkla taşıyabilir maviyi..

X