arkadaşlar farkındamısınız bu çocuk 21 ; aylin de19 yaşında...
bence depresyona gerçekten girmiş olabilir ... ben bu kısmına inanıyorum... bundan dolayı da ayrılmak istemiş olabilir ; bahane de etmiş olabilir... ama bu çocuk olsaydı 28-29 yaşında ve ben depresyondayım deseydi ben de elbet sizin gibi yorum yapardım...
erkek bu ; daha olgunlaşmasına ; hayattan ne beklediğine karar vermesine uzun yıllar var...
bu kadar katı bakmayın olaya ... erkekler genelde yaptıkları hataları özellikle ilişkilerinde çok sonradan farkediyorlar... kimisi 2.şansı elde edebiliyor kimisi edemiyor... kimisi bunu iyi kullanıyor ; kimisi kullanamıyor...
aylincim ben 28 yaşındayım... ve sana diyorum ki evlilik düşünmen için çooook erken... elbet hayalinde olabilir ama üzerinde ciddi ciddi düşünme ; hatta onun için kalkıp istanbula gelmeyi filan kabul etme ; eğer o yönde ilerlerse tabii...
bak bakalım duruma..eğer 2. şans ister ve sen de vermek istersen ; lütfen çok fazla fedakarlıkta bulunma... senin iyi niyetini kötüye kullanmasına izin verme ; ya dasen şefkatine sığınacağı ama hayatını yoluna koyduktan sonra dönüp gideceği biri olma... bu erkeklere çok fazla ilgi göstermeye ; fedakarlıkta bulunmaya gelmez... emek vermedikleri ilişkileri sonlandırmak çok kolaydır...
hakkında hayırlısı olsun...
bir de yorumlar senin düşündüğün gibi olmazsa olumsuz tepkiler verme... herkes kendi yaşadığını ; bildiğini söylesin ki sen de farklı açılardan bakabil olaya...
Ah sinir oluyorum ben boyle seylere konuyu aciyo olumsuz msj oldumu yorum yazmayin nebu ya dalgami geiyosun kardesim bizle bu cocuk seni ilgilendirmiyosa ondan bir beklentin yoksa ona karsi birsey hisetmiyosan neyin sonunu merak ediyosun dalgami geckyosun bizle nolacaksa olacak adam zaten birakmis gitmis seni dandik bir sebepten dolayi daha neyin pesindesin ya adami aksam aksam asebilestiriyosunuz
aynen katılıyorum. açma ozaman konuyu. :mymeka: :mymeka:
hep haklı olduğunuzu duymak isteyecek kadar küçüksünüz hem de evlenme hayali kuruyorsunuz :mymeka:
aynen katılıyorum. açma ozaman konuyu. :mymeka: :mymeka:
hep haklı olduğunuzu duymak isteyecek kadar küçüksünüz hem de evlenme hayali kuruyorsunuz :mymeka:
Ay evet cok sinir oldum biraz fazla tepki verdim ama daha yasida kucuk bu kizin ben anlamiyorum vallah yardim istiyolar hosuna gitmeyen bir msjda ay yorum yapmayin eh nediye konu aciyosunuz gir gir olsun diyemi?klava: