• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne olur bunun sonu? ne yapmak istiyor.... ilk askim :(

arkadaşlar haklı sen tabi mantıklı düşünemiyorsun hep iyi yönünden bakıyosun ama bu adamı boşver derim ben, para herşey değil demişsin ama çok önemli evlenince evin masraflarını görünce beni hatırlarsın para yok diye kavga bile çıkıyo canım

ben sana bir şey söyleyeyim mi aylin.üni deki ilk aşkım yaptığı hataların bedeli olarak terkedildi.ve aradan tam 8 yıl geçti.onu tesadüfen gördüm.ve tabi ki çoktan unutmuş ve hayatıma kaldığım yerden devam etmiştim.bana ne kadar pişman olduğunu söyledi.bu pişmanlık böyle bir şeydir.insanın gözünden yüzünden her yerinden okunur.ben kendi sevgilimin ne kadar pişman olduğunu biliyorum ve seninkinin de aynı şekilde pişman olduğuna eminim.senin değerini anlamış bence.şimdi senin yapman gereken üstüne gitmeden ama tamamen katı da olmadan ondan adım beklemek.sen onu seviyosun ve o da seni ben bunu görüyorum.çok katı olma çok yumuşak da olma.anlatabiliyor muyum?tahminimce yüzyüze gelince sanki 2 yıl geçmemiş gibi olacak.yani öyle bir davranacaksın ki bunun 1 şans olduğunu ve bir daha verilmeyeceğini anlayacak.daha gençsiniz.meslek de edinir.evlilik için erken zaten.senin yerin ayrı olmasa sana dönmezdi.sevgili bulmak çok mu zor sanki.20 kişi bulurdu yine sana dönmezdi.ama dönmüş.bu şansı ver bence.gelişmelerden beni mutlaka haberdar etmelisin ekim gezisi nasıl son bulacak beni merak bastı şimdiden:) arkası ekimdesırnaşık şey

yorumun icin cokkk tsk ederim gercekten.
öbür arkadaslarin yorumunada saygi duyuyorum ama o kötü biri degil... bide onun acindan bakin olaya. ama yinede saygi duyuyorum. herkese 2. sans verilmeli, tabi o güven geri geldiginde verilmeli.
onu canli gördügümde icimdeki hisler cok önemli, kendimi iyi tarticam...
su an ne o benim üzerime gelior nede ben onun üzerine gidiyorum...
ne dönmek istiyorum diyor nede ben, sadece bazi konuslamardan anliyoruz...
ve oluruna biraktim ben, eminim oda görüstügümüz ani bekliyor... 16 ekim sanirim, bakalim nolcak... pek beklentim yok ama belli de olmaz.

arkadaşlar haklı sen tabi mantıklı düşünemiyorsun hep iyi yönünden bakıyosun ama bu adamı boşver derim ben, para herşey değil demişsin ama çok önemli evlenince evin masraflarını görünce beni hatırlarsın para yok diye kavga bile çıkıyo canım

bunu bende biliyorum, okadarda COCUK görmeyxin beni.
kör de degilim!
sadece masumca bir soruydu, sonu acaba nolur diye....
beklentim de yok, hayal de kormuyom...

öbür arkadaslarin yorumunada saygi duyuyorum ama o kötü biri degil... bide onun acindan bakin olaya. ama yinede saygi duyuyorum. herkese 2. sans verilmeli, tabi o güven geri geldiginde verilmeli.
ve oluruna biraktim ben, eminim oda görüstügümüz ani bekliyor... 16 ekim sanirim, bakalim nolcak... pek beklentim yok ama belli de olmaz.

rica ederim.a.s.anlamamız gereken şu da var.eğer ekim gezisinde bir şey olmazsa artık hayatına kaldığın yerden devam etmen gerektiğine işarettir bu.yani sen yoluna devam edeceksin o ekim ayında kalacak.hakkında hayırlısı olmasını dilerim.

tabiki herkes yoluna ozaman..........

ben kova o aslan
cok iyi anlasiriz kendisiyle, sevgiiliyken muhtesemdik

hımm demek sen bir kova kadınısın ve o da bir aslan erkeği.zodyağa göre çok iyi anlaşması gereken iki insansınız.hava ve ateş.ateş havayı körükler ya o bakımdanCADIARZU yani olamayacak yürüyemeyecek bir ilişki değil.çok iyi gidecek bir ilişki.aklı varsa bu şansı değerlendirir.değerlendiremezse de senin o kadar aklı olan birine ihtiyacın yok.hayatına bakarsın.öptüm

bukadar kati olmaya gerek yokki. ben asik felan degilim kii ben mi yanlis ifade ettim acaba?
o kötübiri degil, onu tanimadiginiz icin böle diosunuz.
ben oluruna biraktim illa da olsun demedimki.
neyse yinede tsk

bence katı olmakta fayda var. bir defa böyle yaptı mı devamı gelir. bir arkadaşım da eski sevgilisi için bir ara yumuşamıştı, üzülürsün düşünme artık dedim dinlemedi. sonunda kendisi pişman oldu, daha da ağır oldu 2. ayrılmaları. tabi ki karar sizin ama iyi düşünün

Canim her depresyona giren insan sevdigini birakmazki zaten ortada gercek sevgi olsaydi bence siz beraber olurdunuz simdi s'en ona karsi bos deyilsin bence ve onu gordugunde yine icin aciycak birde meslek yapamiyo diye sikintilari varsa senden niye vazgeciyo karisik birdurum be guzelim iyidusun

Canim seni üzmek istemedim istemem. Su kadir gecesinin yüzü suyu hürmetini insallah hakkinda en hayirlisi neyse o olsun. Ben fikrimi söyledim ama elbetteki yanilabilirim de. Rabbim en hayirlisini versin. :Saruboceq:

1- bu çocuk saplantı olmuş sen de...
2- evet 2.bi şansı hak ediyosa verilmeli...
3-bence ekimde tekrar başlayacaksınız...sonra araya yine zaman girecek...
sonrası??? işte asıl sorun bu..ya başa sararsa olaylar?_

Mesajınıza ilk yorumum olacak ve olumlu bir tablo görmedim ben de...:delphin:
Olaya onun açısından bakın denmiş, bakalım; sizden sonra "bulduğu kız arkadaşı onu yerden yere vurmuş mesleği yok diye"... Öyle yazmışsınız... Hatasını anlayıp dönen insan profili bu mudur? Hatasını anlayan, sizi gerçekten seven, başkasına "yakın durmayandır" (yakınlık da salt öpmeyle olmaz :olmaz: ) yakınlaşsa bile "sizsiz olamayacağını anladığı için" yeni ilişkisi harika bile olsa yeni sevgilisini "size tekrar kavuşmak için" terk eder... Diğer hanım kızımız sizin kadar cefa çekip alttan almamış, bilakis dırdır yapmış, değer vermediği için hakaret etmiş erkek arkadaşınıza, gönüllü bitmiş olay... O "sığınacak liman," kendini çekecek bir gönüllü arıyor, siz sevdiği için "döndü"ğüne inanmak istiyorsunuz(dönmemiş, diğer kızın dırdırından bitmiş) Bundan sonra o sizi bırakmadığı müddetçe ayrılmazsınız sanırım çünkü tutkuyla bağlanmışsınız, iki taraf da halinden memnun... Hakkında olumsuz yorum yapana "ama onu tanımıyorsunuz" diyecek kadar celallendiğinize göre (elbette tanımıyoruz, sizi de şahsen tanımıyoruz ama sormuşsunuz fikrimizi, mesaj yazarken onu tanıdığımızı mı düşündünüz kafamçokkarıştı) hatta sonrasında celallendiğinizi inkar ettiğinize göre "yaşamadan" anlamayacaksınız burdaki bu kadar insanın neyi kastettiğini... Bir musibet, bin nasihat, vs. :delphin:

Mesajınıza ilk yorumum olacak ve olumlu bir tablo görmedim ben de...:delphin:
Olaya onun açısından bakın denmiş, bakalım; sizden sonra "bulduğu kız arkadaşı onu yerden yere vurmuş mesleği yok diye"... Öyle yazmışsınız... Hatasını anlayıp dönen insan profili bu mudur? Hatasını anlayan, sizi gerçekten seven, başkasına "yakın durmayandır" (yakınlık da salt öpmeyle olmaz :olmaz: ) yakınlaşsa bile "sizsiz olamayacağını anladığı için" yeni ilişkisi harika bile olsa yeni sevgilisini "size tekrar kavuşmak için" terk eder... Diğer hanım kızımız sizin kadar cefa çekip alttan almamış, bilakis dırdır yapmış, değer vermediği için hakaret etmiş erkek arkadaşınıza, gönüllü bitmiş olay... O "sığınacak liman," kendini çekecek bir gönüllü arıyor, siz sevdiği için "döndü"ğüne inanmak istiyorsunuz(dönmemiş, diğer kızın dırdırından bitmiş) Bundan sonra o sizi bırakmadığı müddetçe ayrılmazsınız sanırım çünkü tutkuyla bağlanmışsınız, iki taraf da halinden memnun... Hakkında olumsuz yorum yapana "ama onu tanımıyorsunuz" diyecek kadar celallendiğinize göre (elbette tanımıyoruz, sizi de şahsen tanımıyoruz ama sormuşsunuz fikrimizi, mesaj yazarken onu tanıdığımızı mı düşündünüz kafamçokkarıştı) hatta sonrasında celallendiğinizi inkar ettiğinize göre "yaşamadan" anlamayacaksınız burdaki bu kadar insanın neyi kastettiğini... Bir musibet, bin nasihat, vs. :delphin:

ya kendisi ne yasamissa beni hic ilgilendirmiyor, bir zamanlar ilk askimdi sevdim oda sevdi bitti,... simdi ise arkadasca yazisiyoruzz. bi beklentim yok. sadece öyleaklima geldi sonu ne olur acaba diye. cok düsünürken bi yazayim dedim kk ya.
bana ne sulaniyxor ne yilisiyor nede net birsey diyo, benimde demem yanlis olur.
gidip görücez ne olucak.
ama sanmiyorum birsey olmaz.

neyse artik yorum yazmazsaniz sevinirim, herkesin yorumlari icin tsk ediyorum

bazen iş işten geçtikden sora anlaşılıor onunda öle bi hatasına gelmiş ama hatasını anlaması uzun yıllar almış nedenki?mutsuz olan o kızla bir yıl nasıl çıkmışki?bunları ona sor öle devam edin edecekseniz inş aşk gerçkse bitmez...hayırlısı canım

ya kendisi ne yasamissa beni hic ilgilendirmiyor, bir zamanlar ilk askimdi sevdim oda sevdi bitti,... simdi ise arkadasca yazisiyoruzz. bi beklentim yok. sadece öyleaklima geldi sonu ne olur acaba diye. cok düsünürken bi yazayim dedim kk ya.
bana ne sulaniyxor ne yilisiyor nede net birsey diyo, benimde demem yanlis olur.
gidip görücez ne olucak.
ama sanmiyorum birsey olmaz.

neyse artik yorum yazmazsaniz sevinirim, herkesin yorumlari icin tsk ediyorum

Sizi ilgilendirmezse bizi hiç ilgilendirmiyor... şakkıdı
Sizi üzmek için yorum yazmadık, sevindirmek için de yazmamazlık etmeyiz... Bakınız. bir üstteki mesaj...
Bu arada yorum istemeyen biri için forumun iki ayrı bölümünde aynı topik büyük çelişki... delikafadulden

(http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...erimsin-de287ilhikayemin-sizce-sonu-olur.html)

yaşının küçük olduğu yazdıklarından, düşündüklerinden çok belli.
işi olsa evlenme teklifi eder falan demişsin daha 19 yaşındasın evliliği nasıl düşünebilirsin bu yaşta.
ayrıca bu çocuğun gururu yerle bir olmuştur eski sevgilisinden dolayı. çünkü kız ona bu yaşta hala bir mesleğin yok demiş. o da bu sözleri duyduktan sonra ne yapacak? tabi kendisini bu haliyle kabullenecek kişi arayışına girecek. Bildiği tanıdığı eskiden sevdiği kişiye yani sana dönmek istemesi bu yüzden de çok doğal.

yaşının küçük olduğu yazdıklarından, düşündüklerinden çok belli.
işi olsa evlenme teklifi eder falan demişsin daha 19 yaşındasın evliliği nasıl düşünebilirsin bu yaşta.
ayrıca bu çocuğun gururu yerle bir olmuştur eski sevgilisinden dolayı. çünkü kız ona bu yaşta hala bir mesleğin yok demiş. o da bu sözleri duyduktan sonra ne yapacak? tabi kendisini bu haliyle kabullenecek kişi arayışına girecek. Bildiği tanıdığı eskiden sevdiği kişiye yani sana dönmek istemesi bu yüzden de çok doğal.

vereliniortak

ben depresyon olayına inanmıyorum bana sacma geliyor
depresyonda olan derdi tasası olan en cok sevdigi insanı ister yanında
onunla paylaşmak ister sorunlarını bana göre o yüzden derdini iyice anla
öyle yelkenlerini indir hatta indirme bırak sevgisini göstersin ugrassın cabalasın
degerini anlasın eger simdi anlatamassan degerini bidaha hiç anlamaz tekrar yapar ;)

Ah sinir oluyorum ben boyle seylere konuyu aciyo olumsuz msj oldumu yorum yazmayin nebu ya dalgami geiyosun kardesim bizle bu cocuk seni ilgilendirmiyosa ondan bir beklentin yoksa ona karsi birsey hisetmiyosan neyin sonunu merak ediyosun dalgami geckyosun bizle nolacaksa olacak adam zaten birakmis gitmis seni dandik bir sebepten dolayi daha neyin pesindesin ya adami aksam aksam asebilestiriyosunuz

Back