• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne olabilir

LadyMorganas

Herkesin kuyusu kendine derin.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
5.278
11.814
248
26
Kizlar dun 18 aylik asimizi olduk
Bugun farkettim vucudu boyle olmuş aşinin yan etkisimi yoksa baska biseymi?

Eklentiler

• IMG_20241224_203434.jpg
    IMG_20241224_203434.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 44
Birşey alerji oluşturmus iğneden sonra bu durumu hiç yaşamadım çocuklarımda ama ignede yapabilir yani. Bu hafta 3.5 yaşındaki kızımın doğdugundan beri kullandığım calp*l isimli ilaca sonradan alerji geliştirdigini gözümle gördüm mesela. Bı doktora gösterin bence. Alerji yapmış olabilir iğne.

Alerji bence de deterjan şampuan filan değişti mi bu ara? Ya da farklı bir yiyecek? Muhtemelen aşıdır ama bunları da düşünün.

Alerji bence de deterjan şampuan filan değişti mi bu ara? Ya da farklı bir yiyecek? Muhtemelen aşıdır ama bunları da düşünün.
Yok hep ayni deterjan kullaniyorum farkli bi yiyecek yedigini gormedim
Bakalim yarin degismese gotururum

Oyle yapacam galiba oglende hafif vardi ama simdi biraz cogalmis gibi bakalim daha cogalirsa giderim
Benim kızımda olmuştu, boza içmiştik önceden içtiğimizden belki 2 yudum ya fazla içti ya içmedi doktor alerjisini tetikliyecek gıda 1 damla fazla olsa tepkimeye girer demişti. Onun dışında hep eski yediklerimizdi.
Bir doktorda bazen 2 farklı gıda aynı gün tekitildiğinde de olur demişti.
Mesela her gün yumurta yiyor ama bir gün onu ıspanak öğününe yakın zamanda yiyor ve ikisi tepkimeye girip reaksiyon oluşturuyor gibi düşün. Doktor o zaman farklı örnek vermişti ama şuan aklıma bu geldi 😁
Sık takip et alerji ilerlerse tehlikeli olabiliyor çünkü.

Benim kızımda olmuştu, boza içmiştik önceden içtiğimizden belki 2 yudum ya fazla içti ya içmedi doktor alerjisini tetikliyecek gıda 1 damla fazla olsa tepkimeye girer demişti. Onun dışında hep eski yediklerimizdi.
Mesela her gün yumurta yiyor ama bir gün onu ıspanak öğününe yakın zamanda yiyor ve ikisi tepkimeye girip reaksiyon oluşturuyor gibi düşün. Doktor o zaman farklı örnek vermişti ama şuan aklıma bu geldi 😁
Saol anladim ne dedigini
Simdi baktimda oglumun kolundada ceviz buyuklugunde kizariklar var
Buyuk ihtimalle allerjidir

IMG_20241225_083635.jpg

Boyle olmus goturdum
Birşey alerji oluşturmus iğneden sonra bu durumu hiç yaşamadım çocuklarımda ama ignede yapabilir yani. Bu hafta 3.5 yaşındaki kızımın doğdugundan beri kullandığım calp*l isimli ilaca sonradan alerji geliştirdigini gözümle gördüm mesela. Bı doktora gösterin bence. Alerji yapmış olabilir iğne.

Back