Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Islanmadığın içindir.Bende iliski sirasinda aci cekiyorum zamanla gececek biseymi bu acaba bilgisi olan
Ya islanma sorunumuz yok yeni evliyiz ve cok acili oluyor iliski kendimi cok kasıyorumIslanmadığın içindir.
Kendini bırakmayı öğrenene kadar biraz acı oluyor. Acısı ilk başladığı zaman mı olup sonra alışıyor musun ? Hep mi acılı oluyor?Ya islanma sorunumuz yok yeni evliyiz ve cok acili oluyor iliski kendimi cok kasıyorum
Daha 3 kere iliskiye girdik. Iliski bitene kdr yani icimden cikana kdr aci hissediyorum (Kendini bırakmayı öğrenene kadar biraz acı oluyor. Acısı ilk başladığı zaman mı olup sonra alışıyor musun ? Hep mi acılı oluyor?
3 bence normal. Daha kaslarınız alışmamıştır. İlişki sırasında değil şu an otururken bile sıkıp gevşetin, o gevşetme hareketine alışıp ilişkide yapın rahatlatıyorDaha 3 kere iliskiye girdik. Iliski bitene kdr yani icimden cikana kdr aci hissediyorum (
O zaman penise benzer dildo gibi bişey alıp hergün yavaş yavaş içine alıp ileriye iteceksin ki en büyük alıştırma bu olacak, bunu bir jinekolog uzman anlatmıştı.Ya islanma sorunumuz yok yeni evliyiz ve cok acili oluyor iliski kendimi cok kasıyorum
Ya inanin kayganlastiriciylada denedik yine acidi. Sanirim aliscak zamanlaKesinlikle su bazlı bir kayganlaştırıcı al ilişkiye girerken kullan. İlk 1 2 hafta kadar acı olması normal hatta yeteri kadar ıslaklık yoksa normalde de acı olabiliyor bazen. O yüzden kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkiye girmeyin zamanla alışırsın
Benim de öyle oluyor ilk başlarda vajinasmus sandım ama 2 yıllık evliyim hala ağrılı oluyor hamile kaldım bebeğimi kucağıma kürtaj yaptırmak zorunda kaldım orada alttan ilaç koyan ebe pelvik kemiğin çok dar dedi bana sonra vakumlu kürtaj yapan doktor da vajina kemiğin aşırı dar ilişki de ağrı hissediyorsun değil mi dedi evet dedim sonra da normal doğum yapma ihtimalin çok az dediBende iliski sirasinda aci cekiyorum zamanla gececek biseymi bu acaba bilgisi olan
Jinekologa gittiniz mi? Daha geçen sizin gibi birini anlatan bir hekim dinledim. Vajinismus oldugunu bilmeyen hastalar var dedi.Benim de öyle oluyor ilk başlarda vajinasmus sandım ama 2 yıllık evliyim hala ağrılı oluyor hamile kaldım bebeğimi kucağıma kürtaj yaptırmak zorunda kaldım orada alttan ilaç koyan ebe pelvik kemiğin çok dar dedi bana sonra vakumlu kürtaj yapan doktor da vajina kemiğin aşırı dar ilişki de ağrı hissediyorsun değil mi dedi evet dedim sonra da normal doğum yapma ihtimalin çok az dedi