sizce ne düşünmeliyim

Ne denir böylesine bilemedim ki.. sorun sende değil orası kesin de.. eşini çok mu simarttin acaba?? Sen ilgi bekler iken, o mu ilgi delisi oldu çıktı nedir..
evet onu cok seviyorum kırılmasın sorun çıkmasın diye biraz alttan aldım zamanında çünkü kb hep fiştekledi e ben karsılık vermeyince kavga çıkmıyordu kv bozulup kalıyordu

Boşanmak istediğinin ciddiyetini algılamıyordur. Ders verme amaclı gercekten onsuzda yapabileceğini göstermek icin çekip gidebilirsin mesela. Aklımada baska bişey gelmiyor ama bu böyle devam etmezki. Sorun var ortada, iki tarafta bunun farkında ve düzeltmek istiyor ama hic bi adım atılmıyor veya attırılmıyor, olmazki böyle
bi kaç kered terkettim evi ama en sonunucuda hamileydim çocugumu babasız büyütmek istemedim geri döndüm pişmanım ama oglum var onu tek basıma büyütmek istemiyorum

bi kaç kered terkettim evi ama en sonunucuda hamileydim çocugumu babasız büyütmek istemedim geri döndüm pişmanım ama oglum var onu tek basıma büyütmek istemiyorum
O zaman eşin hasta, dengesiz, net! Hic sevmem böyle tipleri. Beni kimse anlamıyor triplerine girip başkalarına hayatı zehir eden, nasıl Davranılacagı sasırılan, melankolik birazda megaloman tipleri! Allah yardımcın olsun o zaman ben cekemezdim sahsen

O zaman eşin hasta, dengesiz, net! Hic sevmem böyle tipleri. Beni kimse anlamıyor triplerine girip başkalarına hayatı zehir eden, nasıl Davranılacagı sasırılan, melankolik birazda megaloman tipleri! Allah yardımcın olsun o zaman ben cekemezdim sahsen
sagolannemler arkamda duracaklarını söylüyorlar ama artık onlara da inancım kalmadıbenim psikolojimde allak bullak

sagolannemler arkamda duracaklarını söylüyorlar ama artık onlara da inancım kalmadıbenim psikolojimde allak bullak
Öyle birinin yanında normal olmanı beklemek anormal olurdu zaten. Insanın dengesini bozar bu tipler. Çocuğun ruh sağlığı icin eşin Tedaviyi kabul etmezse ayrılman en iyisi gibi. Sende bi psikoloğa git, rahatla

zor günler geçirdiği bir gerçek yoksa böyle dengesiz hareket etmezdi niyetini açıkça belli ederdi sondaki dediği şey düşündürücü iyiye işarettir belkide
belki bide cinsellikle ilgili sorunlarımız var tabi

Gerçekten sizle gezmek yerine dışarıdaki heriflerle takılan adamın sizi sevdiğine mi inanıyorsunuz?
Kendini size mi yakıştıramıyormuymuş neymiş?
Ayol bari daha destekli avutun kendinizi.

Gerçekten sizle gezmek yerine dışarıdaki heriflerle takılan adamın sizi sevdiğine mi inanıyorsunuz?
Kendini size mi yakıştıramıyormuymuş neymiş?
Ayol bari daha destekli avutun kendinizi.
tamam denerim avutmak demeliyim seviyorum ve vazgeçmek istemiyorum diyelim nasıl ki züleyha yusuf dan vazgeçmedi bende 6 yılımı sevgimi çöpe atmak istemiyorum şimdi sevmiyorsa bile zamanında beni sevdiş vazgeçirmek isteyenler oldu ama o vazgeçmedi şimdide ben vazgeçmek istemiyorum

tamam denerim avutmak demeliyim seviyorum ve vazgeçmek istemiyorum diyelim nasıl ki züleyha yusuf dan vazgeçmedi bende 6 yılımı sevgimi çöpe atmak istemiyorum şimdi sevmiyorsa bile zamanında beni sevdiş vazgeçirmek isteyenler oldu ama o vazgeçmedi şimdide ben vazgeçmek istemiyorum
Vazgeçmek ya da devam etmek size kalmış.
Ben daha fazla acı çekmeyin diye söyledim.
Sonuçta gerçek hayat masallardaki gibi toz pembe değil.

Elbiselerini hazirlayip gondermen bence beynine dank etmis.. uzulmus bence oyle o konusmadan sonra anlayis gostermen kendi elinle gondermen.. daha az sikayet etmeye calis belki de sikayet falan etmenden sikiliyordur..

Elbiselerini hazirlayip gondermen bence beynine dank etmis.. uzulmus bence oyle o konusmadan sonra anlayis gostermen kendi elinle gondermen.. daha az sikayet etmeye calis belki de sikayet falan etmenden sikiliyordur..
belki

X