- 22 Şubat 2020
- 105
- 141
- 33
- 27
- Konu Sahibi Mtmazl_fatma
Kızlar merhaba .Ben 1 senelik evliyim eşimle aramız çok iyi sadece bir konuda tartışırız oda annesi babası .benim bi Kayınvalide ve kayınbaba var çocuk gibi Tripli .eşimde bu durumdan çok şikayetçi ve kaynım da şikayetçi ama o başka şehirde çalıştığı için rahat .(bi iki hafta kaynıma gitseler snlasamaz sinirle gelirler yani ) ne tuhaf insan kendi evladına nasıl triplenir bilmiyorum ..ve kayınbabam çok zor bi insan hep baskı,emir üstünde büyütmüş çocuklarını banada ilkte yapmaya kalkıştı cok tartışmalar yaşadık sayısı belli değil asla buna müsade etmem .neyse konu şu ,geçen hafta abimin düğününde kayınvalidem küçük parmağını kırdı.alcıya aldılar ve ben 2 günde bir eşim istediği için evine gidip yemek yapıp geldim geçen gün bugün yemeğe kal dedi eşim çalışıyordu ve kendi annemlerde geçmiş olsuna gelecekti .ben ikram yaptık bulaşıkları yıkadım yemek hazırladım yedik tam kalkıcaz bi muhabbetten açıldı kayınvalidem benim çocuklarımın hiç kötü huyu yoktur dedi bende 1 tek bağırması var sinirlenince dedim bana oda nişanlanınca oldu hiç bayılmayan insan bayıldı dedi bana Nevrim döndü .bende Benmi değiştirdim anne ne diyorsun o hep sinirliydi benlik değil biz onla nisanlıyken hiç kavga etmedik genelde babası sıkar ondan benim yanımda morali bozuk olur dedim .oda benim çocuklarım babasına alışık ama suan babasının hareketlerine takar oldu diğer oğlum öyle değil dedi .burda ne demek istediği apaçık ortada bende sinir olsun diye oda değişir evlenince dedim .neyse konu böyle uzadı kayınbabam geldi oda tabi karısının yanına çıktı ve bana KV ben sana demedim sen değiştirdin demek istemedim dedi eşinin yanındada hep sürekli .bende tamam siz haklısınız dedim ve annemler geldi gidesiye kadar belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin diye hizmet ettim ve eve gittim .eşime anlattım eşim bana hak verdi kıskanmış sanki annem dedi .şimdi kızlar kv bana değiştirdin demek istememiş mi ve oğlunu benden mi kıskanıyo .benim için o gün bitti yani o da ayrı birsey eşim için saygı duyuyorum sadece