• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl?

ogelinbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
158
17
48
İstanbul
kızlar cuma günü annem kayınvalidem,sözlüm hep beraber nişan alışverişine çıktık. ben sadece bohça için alışveriş yapıcaz sanıyodum sonra set alıcaz dediler kuyumcuya girdik. benim daha önceden hiç haberim olmadığından setlerle ilgili hiçbir fikrim vs yoktu. alıp almama konusunda fikrimi de sormadılar direk set alıcaz diyince bişey de diyemedim. setlere de çok ısınamadım su yolu set beğendim bi tane tamam bu olsun dedim ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum? benimki bu değil ama model olarak aynı. lütfen fikir verir misiniz sizce nasıl?

Eklentiler

• $cache_500_1__i_6618425_QWE.webp
    $cache_500_1__i_6618425_QWE.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 1.653
bende bunun azcık değişik olanını aldırdım çok şık duruyorlar hiç bir zaman satmayı düşünmüyorum şahsen :) özel günlerde severek takıcam inşallah :) sana da rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :) çok zarif

kızlar cuma günü annem kayınvalidem,sözlüm hep beraber nişan alışverişine çıktık. ben sadece bohça için alışveriş yapıcaz sanıyodum sonra set alıcaz dediler kuyumcuya girdik. benim daha önceden hiç haberim olmadığından setlerle ilgili hiçbir fikrim vs yoktu. alıp almama konusunda fikrimi de sormadılar direk set alıcaz diyince bişey de diyemedim. setlere de çok ısınamadım su yolu set beğendim bi tane tamam bu olsun dedim ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum? benimki bu değil ama model olarak aynı. lütfen fikir verir misiniz sizce nasıl?

Bana nişanda takılan set bu :) ben çok beğendim çok zarif duruyor bence.

Back