• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce Nasıl??

Dürüst olmak gerekirse biraz demode bir model. Yani bazı modellerin modası hiç geçmez eski de olsalar ama bu onlardan biri değil kanımca. hem malzeme hem model olarak daha çok 90ları çağrıştırıyor. sade ama daha modern şeyler bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Fazla sade ve hiç gelinlik gibi değil... Rengini değiştir al sana gelin hanımın yakın akrabası kıyafeti... SEvmedim....

üstündeki işlemeleri fransız danteli yada gümüş renkli taşlardan olursa ve eteği tül hani prenses diyolar o ya ondan olursa ma kabarıklığı bunun gibi olacak belki hafif biraz daha bakarık olabilir çok daha hoş olurmuş gibime geliyo

modası geçmiş bir gelinlik bu. biraz modifiye etmek lazım etek bölümünü hareketlendirebilirsin ve düz kumaş yerine daha çok dantel kullanabilirsin

Sadelikten ziyade ben eski bir modelim diye bağırıyor gelinlik.Ben hiç beğenmedim,siz de fikrimizi sorduğunuza göre emin değilsiniz.O yüzden başka,daha modern ve şık gelinliklere bakın bence.​

cevaplarınız için tesekkür ederim
ben sade ve şık bir model düşündüğüm için bu modeli seçtim çok kabarık abartılı bir model bana göre değil bu sade geldi oyuzden sizlerinde yorumlarınızı almak istedim..

Bence fazla sade gelin dediin biraz gosterişli olmalı o gecenin prensesi en sıkı en guzeli... Bence gelen misafirler bu modelden cok daha abartılı bi model giyerlerse gelinin sonuk kalma ihtimali olur..

üst kısmı çokhoş ama etek kısmı fazla sede geldibana tabi tercih meselesi alt tarafı biraz daha hareketli ve kabarık olsa daha güzel olur bence .tebrikler bu arada ;)

Back