Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri sizce nasil olur

sanem__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
35
0
36
Ankara
arkadaslar mor deniz kizi modeli bir nisanlik almayi dusunuyorum ustune fiyonklu bir bolero tarzinda degisik bisey diktirmeyi dusunuyorum sizce nasil olur farkli olsun istiyorum saclarimida kalin su dalgasi olarak dusundum yorumlariniza ihtiyacim var

canım öncelikle hayırlısı olsun, mor benim aşık olduğum bir renk nişanlık içinde güzel olabilir..
deniz kızı modeli dediğin tamamen vücudu saran ve alt kısmı açık değil mi? vücut yapın buna uygunsa (uzun bacaklar ve ince bel ister) şahane olur
resim koyabilirsen iyi olur aslında canım

bu tarz bisi ama tabi mor rengi sizce bunun ustune fiyonklu bi bolero tarzi bisi olurmu hep ayni modeller var o yuzden ben farkli olayim istedim bule bisey dusundum fiyonklari biraz belirgin olacak.fiyonklu bir resim koyamiyorum tamamen kendi kafamda tasarladigim bisi:

aslında resimdekinin de rengi çok güzelmiş
balero olur tabi neden olmasın, ama fiyonkları neresinde olcak bunun;???

kol kisminda yani bolero gibi bisi diye dusunuyorum degisik bisi ama nasil yaptircam abaca terzi istedigim gibi dikebilecekmi cunku resim bile yok olurmu sence canim

bildiğin iyi bi terziyse yapar tabi de diğer türlüsü zor, en güzeli hazır almak bence.. öteki türlü kötü süprizler olabiliyor

eğer açık tenliysen mor çok yakışır canım,koyu tenliysen kırmızı al derim bu elbisede kırmızı da muhteşem duruyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…