• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl olur ?

agacsizkoala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
17
1
86
Arkadaşlar merhaba aslında daha çok fikrinizi almak istiyorum.. şimdi benim 2 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımın doğum günü yaklaştı ben ona sürpriz hazırlamak istiyorum, biliyorsunuz ki erkeklere sürpriz hazırlamak hediye almak zor neysemm  Benim aklıma kuzeninin evi geldi salonu süsleyip ortaya masa koyup yemek yemeği ardından pasta üfletmek mumlarla etrafı aydıtlatmayı uçan balonlarla fotoğraflar sözler yazmayı birde slayt haZırlamayı düşündüm ( ailesinden arkadaşlarından doğum günü mesajları içerikli bir video çekmelerini düşündüm fakat yaparlar mı bilemiyorum bu biraz sallantıda ) sizce kızlar böyle güzel mi yoksa başka fikirleriniz var mı?

Iyi dusunmussun de; siz kizlar hep size yapilmasini istediginiz dogum gunu sekillerinizi erkek arkadaslariniza yapiyorsunuz sanki. Erkek dedigin dogum gununu onemsemez bile, onemse de bu tip seylerden hoslanmaz.

Yapardim herhalde ama benim ugrasmaya gücüm yok niyeyse bu kadar seyle bir de esim dogum günü yaa iste abartilmamasi gerekiyor diyince zaten heveste kalmiyor ki (böyle diyor ama yapsam kesin hosuna da giderr o da ayri mesele)

Kizlarr su da var ama eger duyguya hissiyata önem veren biri ise böyle seyler hosunada gidebilir ...

Bence sen bunları yapacağına dışarda yemeğe de götürsen adam aynı oranda sevinir.
Erkekler kadınlar gibi değiller ve daha sevgiliyken tüm bunları abartı buldum. Gerek yok bence.

Yapardim herhalde ama benim ugrasmaya gücüm yok niyeyse bu kadar seyle bir de esim dogum günü yaa iste abartilmamasi gerekiyor diyince zaten heveste kalmiyor ki (böyle diyor ama yapsam kesin hosuna da giderr o da ayri mesele)
Ahahah evet öyle denince hevesi kaçıyor insanın..bende düşünüyorum benimkininde hoşuna gider diye ama kararsızım yapıp yapmamakla..birde geçen sene yaptığım sürprizi elime yüzüme bulaştırıp rezil olduğum için bu sefer güzel olsun istiyorum

Erkekler böyle şeyleri sevmez canim. Ha balon felan olacaksa bare sürpriz dogum günü parti yap. Tüm sevdiklerini cagir, güzel foto cekin, beraber icip, yiyip, gülün.

Yani öyle sadece bas basa olunacaksa evi süslemek balon felan cok egriti duruyor. Sanki sünnet cocugumuş gibi Bu seferde istedigin tepkiyi almadin diye hayal kirikligina ograrsin.

Bence beraber güzel bir restoranda yemek yiyin, onun cok istedigi bir hediye alin ve dişarda gezin el ele, beraber sohbet edin. Gün/gecenin ilerleyen saatlerinde o arkadaslarin dogum günü mesaji ile dolu olan videoyu gösterin, biraz komik olsun yana fazla arabesk degil.

erkeklere hitap eden bir sürpriz değil. ayrıca senin bu kadar uğraşmış olman senin doğum günün için sevgilinin üstünde baskı yaratır.
bir playstation kiralayıp dışardan fastfood söylesen daha mutlu olur

o kadar çabaya gerek yok. ah canım diyecek öpecek o kadar.
sen onun yerine hoşuna gidebilecek elektronik bir şey olur, hobisi varsa onunla ilgili bir şey olur, öyle şeylere yoğunlaş.

Sanki bu ilişkinin erkeği sizsiniz kadını erkek arkadasınızmış gibi bir plan olmuş sanki.
Erkekler önemsemiyor bile, bu kadar değer vermeyin sonra tepenize cıkartırsınız...
basite indirgeyin...
bira patates eşliğinde hoşuna gidecek bir hediye bile daha uygun bir erkeğe

Biri bana boyle bir surpriz yapsa sevinmis gibi gorunmek icin kirk takla atardim. Cok gereksiz bence. Bas basa yemek+minik pasta+ozel bi hediye kafi. Bakin kadin olarak ben boyle dusunuyorum. Erkegin en duygusalinin bile (uç seviyede olanlar hariç) boyle seylerden hoslanacagini sanmam.

Bu arada ucan balon yapacaksaniz isiniz bittikten sonra mahalledeki cocuklara dagitin olur mu? Evde kendi haline sonecegine uc bes cocuk sevinsin. Gecen hafta odtu mezuniyetinde bir suri balonu havaya biraktilar. Boyle kalpli sekilli guzel guzel balonlari bile. Yanimdaki kadinin kucagindaki bebek nasil icli icli bakti hepsine. Bereket versin birinden rica edip bulduk bir balon da gonlu oldu fukaranin. Aklinizda bulunsun ;)

Bir erkek için çok çok fazla.
Eşimi düşünüyorum öyle bir sürpriz yapsam önümüzdeki 10 yıl epey dalga gecer :))
Ama herkesin karakteri farklı tabi...
Eşimin en sevdiği hediye steakhouse ve ardından basket macı olmuştu su zamana kadar :)
Şu zamanda maç zor bulunur, konser takvimlerine bakabilirsiniz.
Yada başbaşa yemek ardından arkadaşlarınıza haber verip başka bir mekanda eğlence...

Erkek arkadasinin beğeneceğinizi düşünmüyorum. Hele basbasa olmayacaksaniz fazlasiyla utanir böyle bir organizasyonun icinde olmaktan..

Fikir de erkek arkadaşının sevdigi bir yemegi kendi ellerinle hazirlayip pat diye kapisinda belirmek olabilir :)
Bir de playstation kafe de kutlama yapabilirsin. Yanınıza içecek cips vs alip ikiniz gider onun sevdigi oyunları oynarsiniz bence cok mutlu olur. Bir de isminin bas harflerinin islendigi bir gomlek veya kalem cüzdan vs alıp hediye edersin.

Back
X