- 11 Temmuz 2022
- 3
- 5
- 26
- Konu Sahibi Ulifortyge
Öncelikle hepinize merhaba, gerçekten muzdarip olduğm bir durumdan bahsedeceğim. Babam maalesef çok asabi bir adam. Evde asla huzur yok. Her gün kavga ve küfür evden eksik olmuyor. Aklınızın alamayacağı küfürleri annem ben ve kardeşim her gün yiyoruz. Tabi bazen haftada 1 2 kere iyi gününe denk geliyoruz ama genel olarak cok baskın ve huzursuz bir adam. Ben 2 3 sene önce üniversiteyi kazandım. Fakat bölümden tatmin olmamama rağmen kayıt yaptırdım. O sıralar yaz ayında çalışıyordum. Babam anneme parami biriktirip okuyabilecegimi söylemiş bu benim kulağıma geldi. Ve çok zoruma gittiği için okul hayalimden vazgećip açıköğretime geçtim. Şuan çalışıyorum ve eve tabi ki maddi desteğim var. Fakat evde hiç iç huzurun olmamasi sürekli kufur yemek beni çok bunaltıyor. Annemin boşanmaya niyeti yok. Dolayısıyla çok mutsuzum. Açıköğretimdeki okulumun bitmesine henuz zaman var. Yani kaydimin olan okula gitsem mi diye düşünmüyor değilim. Amacım o bölümü bitirmek değil. Sadece orda da normal işe girip yaşasam mı diye bile düşündüm. Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum. Her şeye ragmen babami tabi ki seviyorum. Fakat küçüklüğümden beri aynı durum hakim olunca artık bıkkınlık geldi. Tavsiyelerinize,yol gösterimlerinize saygım sonsuz. Hepsi benim için cok önemli bu durumda. Yardımcı olur musunuz