• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
28
Mrb arkadaşlar ben 6 aylık evliyim.Sorunun ana nedeni şu ki benim kv ile kpederimin kızkardeşleri uzun zamandır görüşmüyorlar kavgalılar.Bu nedenle evlendiğim günden beri halalar ve çocukları bana karşı hep bir tavırlı kendi gelinlerini ve kızlarını üstün görmeler saçma sapan cahilce tavırlar...halanın benden 3 yaş büyük kızına abla demedim diye de daha önce konusu olmuştu herkes tarafından abla de diye laf yollandı araya büyükler girdi olay büyüdü ilginç bi şekilde :).Bende fazla yaş farkı yok diye dememe konusunda ısrarcı oldum zaten gençsin diye de iltifat ederek konuyu kapadım.İlk evlendiğimde babaanne ile birlikte halalar geldiler ben çağırdım ikramımı yaptım vs.halanın bu kızı biliyorum ki 2 kez davet etmeme rağmen sırf benden haz etmediği için gelmedi son attığım mesaja yanıt dahi vermedi.1 ay öncede babane rahatsızdı aradım geçmiş olsun dedim hala teli aldı.Hiç de bizi çağırmıyosunuz aramıyosunuz gibi komik bir laf etti.Kendi biz evlenince hemen balayı sonrası eve gelmek istedi cümbür cemaat geldiler davetsiz bir sürü kişi ile.Kendi oğlu evlendi evleneli bizi bir defa davet etmedi.Şuanda halanın bu kızın istemesi filan var aile büyükleri köyden geldi ama ben bu kızın istemesine gitmek istemiyorum bu sizce doğru bir hareket olur mu?eşimle konuştum eşim de yaptığı bu hareketten sonra o da bu törenine katılmak istemediğini ancak babaneyi görmemiz gerektiğini söyledi.Bende babaneni al bize getir ikramını yapiyim.Halanlar 6 ay boyunca bize 3 kez gelip gitmelerine rağmen 1 kez davet etmediler ben onların ayağına gitmek istemiyorum dedim.Kısmetse yarın bu şekilde olacak.Sizce yapacağım çok sert bir hareket mi olur?

Esinizin halasinin kızının istemesine giderseniz saçma olur bence.aile büyükleri orada bulunsalar yeterlidir diye düşünüyorum.nisan,dugun olur tamamda istemede gerek yok.zaten aranizda iyi degilmis kalabalik etmek istemedik dersiniz olur biter...

Sen aile büyüğü müsün ki?Kızın istemesinde seni isteyeceklerini nereden çıkardın?Kv,kp eşin halaya karşı tepkililer.Senin gitmemeni değil Onların gitmemesini sorun ederler bence.Babaanneyide törenden sonra gider görürsünüz.Halayı da sevmiyor muşsunuz zaten ailecek,darılmasının önemi var mı?

Mrb arkadaşlar ben 6 aylık evliyim.Sorunun ana nedeni şu ki benim kv ile kpederimin kızkardeşleri uzun zamandır görüşmüyorlar kavgalılar.Bu nedenle evlendiğim günden beri halalar ve çocukları bana karşı hep bir tavırlı kendi gelinlerini ve kızlarını üstün görmeler saçma sapan cahilce tavırlar...halanın benden 3 yaş büyük kızına abla demedim diye de daha önce konusu olmuştu herkes tarafından abla de diye laf yollandı araya büyükler girdi olay büyüdü ilginç bi şekilde :).Bende fazla yaş farkı yok diye dememe konusunda ısrarcı oldum zaten gençsin diye de iltifat ederek konuyu kapadım.İlk evlendiğimde babaanne ile birlikte halalar geldiler ben çağırdım ikramımı yaptım vs.halanın bu kızı biliyorum ki 2 kez davet etmeme rağmen sırf benden haz etmediği için gelmedi son attığım mesaja yanıt dahi vermedi.1 ay öncede babane rahatsızdı aradım geçmiş olsun dedim hala teli aldı.Hiç de bizi çağırmıyosunuz aramıyosunuz gibi komik bir laf etti.Kendi biz evlenince hemen balayı sonrası eve gelmek istedi cümbür cemaat geldiler davetsiz bir sürü kişi ile.Kendi oğlu evlendi evleneli bizi bir defa davet etmedi.Şuanda halanın bu kızın istemesi filan var aile büyükleri köyden geldi ama ben bu kızın istemesine gitmek istemiyorum bu sizce doğru bir hareket olur mu?eşimle konuştum eşim de yaptığı bu hareketten sonra o da bu törenine katılmak istemediğini ancak babaneyi görmemiz gerektiğini söyledi.Bende babaneni al bize getir ikramını yapiyim.Halanlar 6 ay boyunca bize 3 kez gelip gitmelerine rağmen 1 kez davet etmediler ben onların ayağına gitmek istemiyorum dedim.Kısmetse yarın bu şekilde olacak.Sizce yapacağım çok sert bir hareket mi olur?
Görüşmeyi kes mesafeni koy bu kadar da ezdirmeyin kendinizi

Hicte üzülme. Bana da eşimin amcasının kızı aramızda 2 yaş var diye yenge demedi eşime abi dediği halde noldu? Ölmedim çok şükür :) çok da dert değil yani ki bunu büyükmek de pek bi anlamsız. Ayrıca gidip gelme meselelerini de takmayın herkesi siz ağırlayacaksınız diye birşey yok. Benim k.validem hep der kimseye hizmet etmek zorunda değilsin, kimden ne görüyorsan o kadar yap kızım der. Yani siz de gidin babaannenizi görün ya da onu tek çağırın ama yaşlı kadın halalarda kalıyorsa tek de gelememe durumu var

Kimseye kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz bırakın şu gelin triplerini artık ya yıl 2016 olmuş eşiniz sizi beğensin yeter.

Onlar seni istemiyorsa sen biraz daha öteye git diyeceksin bu kadar basit kimseyi çağırma evine ya

Nisan soz bir arada oldu esimle gitmedik eşim babanesini eve çaya getirecek o kadar bu arada bu meşhur halamiz oğlu ve eşi artı kızı balayindan geldiğim gün gelin evi gorcez diye damladilar evime akşam yemeğine kadar kaldılar oğlu o zaman nişanlıydı davet edilmediği halde arkadaşını dadisini duruşunu getirdi evime oğlu evleneli 5 ay oldu eşim amcasının oğlu evler arası 2 km bir kez bizi davet etmediler yarın ben cagirdim diye babanryi akşam yemeğine cagirmislar nasıl bi yarış sa bu şok oldum kendailemde hiç böyle bisi gormedim tabiki beni kimse davet etmek zorunda değil ama insanda biraz usul bilir ne biliyim ben mi insan ilişkilerinden çok şey bekliyorum anlamadım :)

Back