Mrb arkadaşlar ben 6 aylık evliyim.Sorunun ana nedeni şu ki benim kv ile kpederimin kızkardeşleri uzun zamandır görüşmüyorlar kavgalılar.Bu nedenle evlendiğim günden beri halalar ve çocukları bana karşı hep bir tavırlı kendi gelinlerini ve kızlarını üstün görmeler saçma sapan cahilce tavırlar...halanın benden 3 yaş büyük kızına abla demedim diye de daha önce konusu olmuştu herkes tarafından abla de diye laf yollandı araya büyükler girdi olay büyüdü ilginç bi şekilde :).Bende fazla yaş farkı yok diye dememe konusunda ısrarcı oldum zaten gençsin diye de iltifat ederek konuyu kapadım.İlk evlendiğimde babaanne ile birlikte halalar geldiler ben çağırdım ikramımı yaptım vs.halanın bu kızı biliyorum ki 2 kez davet etmeme rağmen sırf benden haz etmediği için gelmedi son attığım mesaja yanıt dahi vermedi.1 ay öncede babane rahatsızdı aradım geçmiş olsun dedim hala teli aldı.Hiç de bizi çağırmıyosunuz aramıyosunuz gibi komik bir laf etti.Kendi biz evlenince hemen balayı sonrası eve gelmek istedi cümbür cemaat geldiler davetsiz bir sürü kişi ile.Kendi oğlu evlendi evleneli bizi bir defa davet etmedi.Şuanda halanın bu kızın istemesi filan var aile büyükleri köyden geldi ama ben bu kızın istemesine gitmek istemiyorum bu sizce doğru bir hareket olur mu?eşimle konuştum eşim de yaptığı bu hareketten sonra o da bu törenine katılmak istemediğini ancak babaneyi görmemiz gerektiğini söyledi.Bende babaneni al bize getir ikramını yapiyim.Halanlar 6 ay boyunca bize 3 kez gelip gitmelerine rağmen 1 kez davet etmediler ben onların ayağına gitmek istemiyorum dedim.Kısmetse yarın bu şekilde olacak.Sizce yapacağım çok sert bir hareket mi olur?