- 13 Şubat 2012
- 785
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degil.
Ben modayi sevmem ve uymam.
Baskalarina benzemek yerine özgün olmayi tercih ederim. Bu bölümde tarzimi cokca kez belirttim "gercek" salvar giyerim, heybe denilen köylülerin kullandigi cantalardan takarim. Tirnaklarimi "moda"ya uymayacak sekilde fazlasiyla uzatirim. Insanlara, onlara benzemedigim icin tuhaf gelebilir ama ben seviyorum böyle olmayi.
Modern kiyafetlerden pek hoslanmam, moda diye begenmedigim bir seyi bana yakissa bile giymem. Önemli olan ilk önce begenmem sonra bana yakismasi.
$Ik olmam gerekiyorsa eger zarif ve insani asil gösteren kiyafetleri tercih ederim. Siyah basta olmak üzere koyu renkleri tercih ederim ve kesinlikle modayi katmam isin icine. Bir kiyafeti alirken "moda mi?" diye sormak yerine "bana yakisiti mi, zarif durdu mu?" diye sorarim kendi kendime. Ilk olarak begenmem sart tabi ki..
Sac renklerinde ise kesinlikle modaya karsiyim. Sirf moda diye bakir gibi herkese yakismayan bir rengi herkesin kullanmasi cok sacma. Hepimiz Hürrem olmak zorununda degiliz. Yakisana tam yakisan yakismayana ise hic yakismayayan riskli bir renk.
Sirf moda diye bir kiyafetten ya da sac renginden vazgecenlerden degilim tabi. Kisacasi takmam modayi, begeniyorsam ve yakisiyorsa uygularim. Hürrem rengi denilen rengi kullandim bir süre ve insanlar söyleyene kadar onun rengi oldugunun farkinda bile degildim (diziyi izlemiyorum). Ama moda oldugu icin degil degistirmem gerektigi icin degistirdim sac rengimi.
Benim icin moda hic önemli degil. Keske bir cok insan icin de bu kadar önemli olmasa, insanlar kisiliklerini kiyafetlerine yansitsa. Hatta bazen düsünüyorum keske kiyafetlerimizi eskiden oldugu gibi kendimiz tasarlayip diksek ya da diktirsek ne güzel olurdu. Herkes tarzini ve kisiligini yansitirdi kendi yaptigi kiyafetlerle.
buna bayıldım ya
çok şık duruyo