Anket sizce milli piyango bileti kumar sayılır mı?

sizce piyango çekilişi kumar sayılır mı?

• Ankete Katılan
    53
hehe başladık genekafamçokkarıştısen alla bilir 3 ayda açcağın anketleri liste yapmışsındır nan:roflol:

hehe başladık genekafamçokkarıştısen alla bilir 3 ayda açcağın anketleri liste yapmışsındır nan:roflol:

yok vallaha hala sudan çıkmış balık gibiyim.kediler mekan değiştirmeyi sevmezler:))daha dur bir kendime geleyim.şimdi inan beynim durmuş vaziyette 2 saatlik uykuyla duruyorum.stresliyim.

Hehehehehe:roflol:

Piyango olayına gelirsek, ne desem boş...CADIARZU

Kumar diyenler de var ama kimseden de zorla birşey almıyorsun ki ?

Şans bu..

İnşallah büyük ikramiye bana çıkar...jeyyar

Hehehehehe:roflol:

Piyango olayına gelirsek, ne desem boş...CADIARZU

Kumar diyenler de var ama kimseden de zorla birşey almıyorsun ki ?

Şans bu..

İnşallah büyük ikramiye bana çıkar...jeyyar

ben çeyrek alacağım için paylaşacağım büyük ikramiyeyi.bu arada büyük ikramiye kaç tl?:uhm:

emek harcanmadan,alın teri dökmeden elde edilen kazanç (miras hariç) ben ce helal değildir.artık kumar mı dersiniz,şans mı bilemem ama helal kazanç değildir.

emek harcanmadan,alın teri dökmeden elde edilen kazanç (miras hariç) ben ce helal değildir.artık kumar mı dersiniz,şans mı bilemem ama helal kazanç değildir.

kuzu bunağı diğer topiği silmiş ve cevaplarda gitmiş:mymeka:
ayncım sana katılıyorum...

Arkadaşlar;
Dini yönden evet sakıncalı deniyor mantıklı ,ama ben almadan da duramıyorum ara ara..

Ya çıkarsa..

islam dininde faizi, bu gün tefecilerin ve bankaların kredi verirken uyguladığı faiz olarak düşünürsek,piyango çekilişinin aynı kefeye konulması ne kadar doğru bilemiyorum.çünkü kimsenin canı yanmıyor.haksız mıyım?

kuzu bunağı diğer topiği silmiş ve cevaplarda gitmiş:mymeka:
ayncım sana katılıyorum...

Bunak diye sana derler milli felaket:mymeka:, görevimizi yaptık kızım:icecream:

Bu arada emek harcamadan edinilmiş bir servet olacağı için içime hiç sinmez ve kuvvetle muhtemel bağış yaparım.

Bu arada sülale bana kesinlikle vur emri çıkarır kanımcatatlicadiarzu

Hiç almadım almam da.Evet kimseden zorla alınmıyor o para ama çocuğunun rızkını gözünü kırpmadan piyangoya yatıranları biliyorum sadece o çocuklar için bile olsa asla almam.

haramdır bir koyup bin almanın faizden ne farkı var sonuçta emek yok çaba yok.
o para bana gelicekse zaten gelicektir yanlış yollara girip kazancıma haram karıştırmama.s

evet kimsenin canı yanmıyor. ama bilet alıpta, para çıkmayanların içinden geçirdikleri ;
-tüh
-keşke bana çıksaydı
v.s. şeyler yüzünden çıkanada pek hayırlı olmuyor

evet kimsenin canı yanmıyor. ama bilet alıpta, para çıkmayanların içinden geçirdikleri ;
-tüh
-keşke bana çıksaydı
v.s. şeyler yüzünden çıkanada pek hayırlı olmuyor
katılıyorum canavarıma a.s ama yinede bana çıksın çıkmayanlara veririm biraztatlicadiarzu valla kumar mı değil mi bilmiyorum kimisi helal değil der kimisi öyle şey mi olur der yorum yok efem:icecream:

hadi ordan kuzu çıksında görürüm ben seni bağış kimse yapmazz yaaa yani en azından kendi ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra yaparrrrrrrrrrrr:1closedeyes:

Rabbim haram lokma nasip etmesin bana. Yeminle söylüyorum bilet alırım ama bana çıkarsa da beş kuruşuna dokunmam. fakire fukaraya dağıtırım gider, bundan ala zenginlik mi olur:1closedeyes:

Ama ilk yorumumda söylediğim halen geçerli sülale beni linç eder be:1rolleyes:

Haksız kazanç oldugu için tabiki helal degil,
Şuanda buna her insan gibi benimde ihtiyacım var..
İhtiyacım kadarını harcayıp kalanında allah rızası için dagıtırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…