• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce mesajı bu şekilde bırakan kişi konuşmak istemiyor mudur?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
96
-67
88
32
Eski iş arkadaşıma 1 yıl sonra aklıma geldi selam mesajı atıp yardımları için yeniden teşekkür ettim halini hatrını sordum, kendisi uzağa taşındı. Yanıt mesajıyla o da benim durumumu sordu teşekkür ettim, hayatımdaki iyi bir gelişmeyi aktardım sonra görüldü yapıp bıraktı. Sizce neden bir insan hayırlı olsun demez, bol şans demez, iyi dileklerini iletmez öylece bırakıd? Bir kişiye daha yazdım eski işten o da aynı şekilde yaptı ben mi sorunluyum insanlar mı anlamadım maalesef. Seviyordular beni de anlamadım yalandı o zaman çıkardı demek.

İş yerinde olan genelde iş yerinde kalır eskiymis neden yazıp gereksiz muhabbet kurdunuz ki hem de kendi hayatınızı anlatiyorsunuz, tekrar teşekkür falan ne demek bir sene sonra, belki karşı tarafın başka dertleri var yani çok yersiz bı konuşma olmuş, iki taraftan da aynı cevabı almışsınız, gerek yok böyle şeylere.

ne önemi var. kesin ilişkiyi tamamen gitsin. cevap verse ne olur vermese ne olur. sıkıntılı herhalde der bırakırım kendi haline bir daha da yazmam. bazıları iyi bir haberi paylaşınca mutluluğunu paylaştı demiyor, övünmek için bana yazdı diye düşünüyor. belki de böyle fesat tiplerdir. ya da bunca zaman sonra ne alaka bana yazıyor deyip konuyu uzatmak istemeyenlerdir.

İş yerinde olan genelde iş yerinde kalır eskiymis neden yazıp gereksiz muhabbet kurdunuz ki hem de kendi hayatınızı anlatiyorsunuz, tekrar teşekkür falan ne demek bir sene sonra, belki karşı tarafın başka dertleri var yani çok yersiz bı konuşma olmuş, iki taraftan da aynı cevabı almışsınız, gerek yok böyle şeylere.
Zor şartlardaydım bana yardımları çok dokundu benimde onlara çok dokundu aklıma hep geliyordu çekinip yazamıyordum sonra birden dayanamadım yazdım. İnsanlar hep çıkar üstüne yaşıyor bugün iyi imkanlarım olsa sosyal medyadan görse eminim kendileri yazardı, kimse ben gibi minnet duygusuyla kendini borçlu hissedip kalpten yazmaz cidden o yüzden abes kaçtı.

Zor şartlardaydım bana yardımları çok dokundu benimde onlara çok dokundu aklıma hep geliyordu çekinip yazamıyordum sonra birden dayanamadım yazdım. İnsanlar hep çıkar üstüne yaşıyor bugün iyi imkanlarım olsa sosyal medyadan görse eminim kendileri yazardı, kimse ben gibi minnet duygusuyla kendini borçlu hissedip kalpten yazmaz cidden o yüzden abes kaçtı.
Selam sabah benim de hayatımda iyi şeyler oluyor gibi olmuş anlamı yok ki, gerek yok yani kısa da kesebilirdiniz, yersiz muhabbet kurmussunuz

Ay bas engeli gitsin kendini bir şey zannetmiş.İnsan yalandan da olsa hayırlı olsun der sonuçta eski iş arkadaşısın kötü niyetle yazmamışsın.

Hata sende ama uzun zamandır konuşmadığın kişilere okuldan olsun işten veya başka bir yerden, ilk mesajı attın halini hatrını sordun diyelim bir anda hayatını dökme ne gerek var.Sanki konuşacak arkadaşın yokmuşta sırf sohbetten ona yazmışsın gibi olmuş.

Keşke hiç yazmasaydın, selam vermeyene selam verme boşver önemsiz insanlar yani iş arkadaşı kimmiş.

Benim amacım selam verip teşekkür etmekti onlarda sorunca mecburen aktardım yoksa bize hiç söylemedi gibi bir durum olacaktı gibi hissettim söyledim.
Olsun ? insanlara özel hayatını anlatmak zorunda değilsin zaten ne zamandır konuşmuyormuşsunuz .Konuşsan da hayatında olan her şeyi söylemek mecburiyetin yok.

Eski iş arkadaşıma 1 yıl sonra aklıma geldi selam mesajı atıp yardımları için yeniden teşekkür ettim halini hatrını sordum, kendisi uzağa taşındı. Yanıt mesajıyla o da benim durumumu sordu teşekkür ettim, hayatımdaki iyi bir gelişmeyi aktardım sonra görüldü yapıp bıraktı. Sizce neden bir insan hayırlı olsun demez, bol şans demez, iyi dileklerini iletmez öylece bırakıd? Bir kişiye daha yazdım eski işten o da aynı şekilde yaptı ben mi sorunluyum insanlar mı anlamadım maalesef. Seviyordular beni de anlamadım yalandı o zaman çıkardı demek.
Belki o an müsait değildir yoğundur işi çıkmış sonra yazacaktır. Beni seviyorlardı demişsiniz. Bilemiyorum. Aradan zaman geçince, insanların meşguliyeti ve hayattaki öncelikleri değişince soğukluk girebiliyor araya. Eğer ki cevap vermezlerse kendinizi üzmeyin. Kimsenin iyi dileğine ihtiyacınız olmasın. Olay ne bilmiyorum ama ben size hayırlı olsun, bol şans diyorum. Hayatınızda başarılar diliyorum 🙏

Çok gereksiz bir hareket yapmışsın.iş yeri arkadaşlığından ne olacak? Yorgan gitmiş ilişki bitmiş işte.hayatta dert edeceğim son şey bile olmazdı bu.

Bırakın şu arabesk bakış açısını ve niyet okumasını ya, niye herkes çıkar için yaşıyor olsun, niye iyi imkanlara göre yaklaşıyor olsun, niye tek kalpten yaklaşan siz olasınız? Bunlar sizin varsayımınız. Yorucu bi enerji ayrıca.

1 yıl sonra aklına gelmemiş iyi gelişmeni duyurmak istemişsin bu yani biri bana bir yıl yazmayıp bir yıl sonra bunu yazsa bende bişi demem banane yani sorduk mu

Eski iş yerimden birisi bir yıl sonra bana da yazsa ne alaka derim damdan düşer gibi. Sorduk mu yani bana ne diye düşünürüm

O iki kisiden biri ben olsaydım kaç zaman geçerse geçsin benim icin bir değeriniz olsaydı mesaja döner ya da arar gelisme detayı da alırdım.Önemsizmissiniz demek ki onlar icin.Konu baslıgı cevabımsa evet konusmak istemiyorum eski is arkadasım olarak rehberde dur.

Back