sizce mardin mi afyon mu?

mcoskun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
199
0
arkadaşlar eşimin ve benim işim dolayısıyla mardin deyiz.martta doğumum var benim haziran sonuna kadar iznim var.:Evimden ayrılmak istemiyorum ama mardin de doğum yapmak da istemiyorum.hem yalnızım hem de hijyen açısından çok kötü mardin,doktorları da çok iyi değil..yardım edin karar veremiyorum..:KK43:

arkadaşlar mardin de doğum yapan varmı? afyonlular kime gidiyor halil gülden e mi nolur cevapppppppp :KK43:

bi tanıdığım fuar hastenesinde doğum yapmıştı,memnundu
bi de telek var

bu dediğim yerler afyonda

Son düzenleme:
Bence Afyonu tercih et. Kocatepe Üniversite hastanesi kadın doğum bölümü gerçekten çok iyi.
Hem temiz hem hijyen ayrıca özel hastane gibi randevu ile çalışıyor
Ben Afyonlu değilim Afondada oturmuyorum ama eşim Afyonlu hamileyim ve amniyosentezim orada yapıldığı için biliyorum . Doktorlarıda Hacettepe, Çapa mezunu .

Hayırlısı olsun hakkındaa.s

teşekkür ederim arkadaşlar..mardin de hijyen problemi çok büyük..sanırım afyonu tercih edicem..

teşekkür ederim arkadaşlar..mardin de hijyen problemi çok büyük..sanırım afyonu tercih edicem..

canım bende mardindeyim ve bencede burda doğum yapılmaz bir çok hastane dolaştım ama hiçbiri temiz değildi bende şuan 29 hafatlığım ve memleketimde doğuöyapıcam

X