Gebeliğe Hazırlık Sizce kuruma çizgisi mi pozitif mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Caldionkaliyo

Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🍀🤲🏻
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
421
168
Kızlar merhaba ben en son 3 ay önce regl gördüm pcosum , yumurtlama olduğunu da düşünmüyorum ama son 10 gündür inanılma yoğun beyaz akıntım var ilk defa bu kadar çok ve yoğun oldu
Adet olacağım için mi ? Yumurtluyor muyum ? ( Bu kadar geç yumurtlama olur mu onu da bilmiyorum ) Eğer farketmeden yumurtladıysam hamile olabilir miyim ?
Test ilk 10 dkda çizgi yoktu bıraktım biraz sonra baktım 2nci çizgi var sonra testi yıkadım tekrar baktım kaybolmuş ama var gibi de hayali ikinci çizgi 2 fotoğrafı da ekliyorum rica ediyorum testi ve anlattığım durumu yorumlar mısınız ?
Reglden 2-3 ay sonra yumurtlama olmuş olabilir mi ?
Bu arada belirti olarak sadece arada göğüs sızlaması var çok az ve bel ağrısı adet olacakmış gibi sancı nadir ..

Eklentiler

• IMG_20241204_232538.jpg
    IMG_20241204_232538.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20241204_232017.jpg
    IMG_20241204_232017.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar merhaba ben en son 3 ay önce regl gördüm pcosum , yumurtlama olduğunu da düşünmüyorum ama son 10 gündür inanılma yoğun beyaz akıntım var ilk defa bu kadar çok ve yoğun oldu
Adet olacağım için mi ? Yumurtluyor muyum ? ( Bu kadar geç yumurtlama olur mu onu da bilmiyorum ) Eğer farketmeden yumurtladıysam hamile olabilir miyim ?
Test ilk 10 dkda çizgi yoktu bıraktım biraz sonra baktım 2nci çizgi var sonra testi yıkadım tekrar baktım kaybolmuş ama var gibi de hayali ikinci çizgi 2 fotoğrafı da ekliyorum rica ediyorum testi ve anlattığım durumu yorumlar mısınız ?
Reglden 2-3 ay sonra yumurtlama olmuş olabilir mi ?
Bu arada belirti olarak sadece arada göğüs sızlaması var çok az ve bel ağrısı adet olacakmış gibi sancı nadir ..
Kuruma cizgisi gibi geldi. Supheniz varsa yarin ilk idrarla tekrarlayin. Gonlunuze gore olsun.

işte yalancı pozitifler olabiliyo bu şekilde umutlanmamak lazım benimde başıma geldi ilk kez göermüştüm eşimi de umutlandırdım sonuç şuan regliyim
Aynen öyle benim bi de bi kaybım var .
Yapmayayım ya biraz daha geçsin inşallah regl olurum eğer yoksa sıkıldım düzensizlikten

X