• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz kokusuz akıntı

Ayy kızlar özlem be tubik ikinizide çok tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim gerçekten inş sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

inş canım hepimiz için aynı şey olur inş. burdan teker teker hepinizin hamile haberlerini almak ne güzel olur ve inş gerçekleşecekte. böyle konuşalım ki böyle olsun. pozitif enerjiye çok inanıyorum ben. ve biyerde okumuştum söylediklerimizle ve düşüncelerle bilinç altına farkında olmadan emirler veriyomuşuz. yani mesela ben isimleri aklımda çok tutamam ve bununun sürekli böle olduğunu düşünürsem farkında olmadan bilinç altıma isimleri unut mesajı veriomuşum şu anda hiç öle sölemem mesela

oyüzden bu konudada olacak diyelim hepimiz hepimiz için inş olacak ve teker teker hamilelik haberlerimizi kutlucaz burda

inş canımya belki hepiniz hamile kalırsınızda ben kalamam.benimki bir mucizeydi doktorumunda dediği gibi.allahım hayırlısı ne ise onu versin.adınıza çok sevindim inş kucagınızada almayı nasip etsin rabbim

evet cnm haklısın varsa zaten vardır rabbim bilir yoksa da yoktur[/quote

canım herşeyin hayırlısını istemek lazım sen genede kan testi yaptır en azından emin olmak için evde yaparsan belki çıkmaz moralin bozulmasın

yok cnm çalıştığım için kan testi yaptıramam gidip hem o zaman daha çok üzülüyorum gerçekler acıdır tak cevap çıkıyo:)))))))

inş canımya belki hepiniz hamile kalırsınızda ben kalamam.benimki bir mucizeydi doktorumunda dediği gibi.allahım hayırlısı ne ise onu versin.adınıza çok sevindim inş kucagınızada almayı nasip etsin rabbim

öyle deme mucize diye bişey yoktur allah büyük hiç olmayacak olsa iki ay öncede olmazdı öyle değilmi demekki olabiliyor. allahın bileceği iş inş olacak ama sen umudunu yitirme hayatta en önemli şey bu tabi illa olsun diye kendini yıpratmakta doğru değil ama umutda bitmemeli sen elinden geleni yap bunun için gerisi allahın takdiri

öyle deme mucize diye bişey yoktur allah büyük hiç olmayacak olsa iki ay öncede olmazdı öyle değilmi demekki olabiliyor. allahın bileceği iş inş olacak ama sen umudunu yitirme hayatta en önemli şey bu tabi illa olsun diye kendini yıpratmakta doğru değil ama umutda bitmemeli sen elinden geleni yap bunun için gerisi allahın takdiri

haklısın canım çalışmalara devam:)

kızlar bi fikir verebilirmiyim yanlış anlamazsanız diyorumki bi topik açalım aralıkda hamile kalmak isteyenler gibi bat günlerimizi yazalım hamile arkadaslarımızı yazalım ne dersiniz

güzel ama daha farklı daha değişik ben hep bunu düşünüyorum zaten kaç gündür eşime test yapcağımı demedim çıkmazsa üzülmesin çıkarsada sürpriz yapcam diye inş. çıkarsa o an sürprizi unutum aramazsam:)))))

Canım biraz açık konuşcam ama genelde biz bayanlar erkekleri nasıl baştan çıkarıpta şuan evliysek o şekilde yani böle güzel elbiseler giyerek tabi kocanın morali güzelken damardan gir:=) sonra tatlı tatlı konuşarak söle bencee

Back