• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce Kuafrn bayan m, yoka Erkei mi?

bence bayan kuaförler daha iyi sessiz sessiz işlerini yapıyorlar erkekler çok konuşuyor çok yalaka oluyorlar yani benim karşılaştıklarım öyle

istedigin gibi kesmeyince bayan kuaforler bazilari laf sokusturuyor..bu boyle olur kisa olur diyorlar..madem oyle bastan soylesene ben sana bastan boyle model ama ucundan al diyorum sen kirpiriyorsun..:ecrin_bebek:
erkek kuaforler begenmedigini anlayinca sana alternatif sunuyor..cirkin olan birseyi guzel diye inandirmayada calismiyor..birde yuzumuze hangi kesim hangi renk gider diye soyluyorlar..

benim saçımıbayan kuaför boyuyor.. inanılmaz işini bilen ve anlayan biri. çok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet görkemin dediği gibi benimde genelde karşılaştığım tipler yalaka yada samimiyet mesafesini bıraksan aşan tipler oldu.Ama gel görki işlerinde daha özenliler.Belki onlar evlerini geçindirdikleri için (yani bayanlarda çalışıp ev geçindiriyorlar tabi ama eşi çalışmayanlarda olabilir) daha bir azimle çalışıyorlardır.
Ama genede gerçekten söylüyorum profesyonelliğine inandığım ve kaprisi olmayan bir bayan kuaför bulsam hiç terettütsüz hem cinsime giderim.zemuszemus

en son sanırım 2 yıl kadar önce erkek kuaföre gitmiştim ve ilk defa orda kahkül kestirmiştim, herkes de çok beğenmişti. sonra gittiğim kuaför kahküllerimi mahvetti, daha sonrakiler de neden bilmiyorum hep kadınlara denk geldi ve ben 2 yıldır gittiğim hiçbir kuaförden memnun değilim :kahve: beğendiğim kuaför de kapanmış :(

*ben de antalya'da oturuyorum bu arada,, beğendiğiniz bir kuaför olursa bana da söyleyin :))

hangi bayan kuaföre gittiysem saçımın kesimini herşeyini bozdu beğendiğim bir kuaför vardı bayan oda artık yaşlandı herşeyi yanındakilere yaptırır oldu kaydirigubbakcemile4 son kuaförüm çok iyiydi erkek kuafördü onun dışında başka kuaföre zor giderim hem bayanlara yakışcakları iyi biliyorlar hem daha zevkli özenli iş yapıyorlar

doktorun ve kuaförün erkeği işini daha özenli yapıyor bence.benim kuaförüm erkek.bir tek ona güveniyorum.çokta zevkli biri.ne istediğimi anlatma zahmetine bile girmiyorum.istediğimden iyisini yapıyor her zaman.

en son sanırım 2 yıl kadar önce erkek kuaföre gitmiştim ve ilk defa orda kahkül kestirmiştim, herkes de çok beğenmişti. sonra gittiğim kuaför kahküllerimi mahvetti, daha sonrakiler de neden bilmiyorum hep kadınlara denk geldi ve ben 2 yıldır gittiğim hiçbir kuaförden memnun değilim :kahve: beğendiğim kuaför de kapanmış :(

*ben de antalya'da oturuyorum bu arada,, beğendiğiniz bir kuaför olursa bana da söyleyin :))

Ben 5M migrosun karşısında lunaparkın yan tarafında bankamatikler var o ara yolda ZEYMA diye bir kuaför var sahipleri bayan ama saçı yapan kişi kesim boya erkek şimdilik ona gidiyorum gayet ilgililer sana yakınmı uzakmı bilmiyorum ama bir dene istersen ben saçımı boyattım ona tekrar gidecem istediğim boyada kendi fikrini söylüyor mesela senin dediğin böyle olur bence bunu yapalım ben 10 senedir bu işin içindeyim bana güven diye.mantıklı yaklaşımlarda bulunuyor.
Evime yakın olunca ben şimdilik ondayım.İlk gitiğim kuaföre nazaran bundan memnunum açıkçası.
Ama daha kesim yaptırmadım sadece saçlarımın uçlarını düzeltti.Ben kısalmasını istemediğim içinde diğerleri kadar apartmadı.Saçımı kısaltmadan kökten uca saç kırıklarımı aldı.

Bu işin bayanı erkeği olmaz diye düşünüyorum..

Kuaförlük işi biraz da el becerisi işi..

Yani kimi kuaförler güya çok iyi eğitim almış oluyorlar, popüler gibi görünüyorlar ama adam gibi bir röfleden haberleri yok..kimilerini de beğenmiyorsun ama bir saç çıkarıyor ortaya ''işi biliyormuş''diyorsun..

Yani kadın ya da erkek, işini iyi yapıyorsa farketmez..Bu işin cinsiyeti olmadığını düşünüyorum.
Benim kuaförüm erkek bu arada..

bu zamana kadar hep erkek kuaföre gittim, artık saçlarımı evde boyuyorum ama yine gitsem yine erkek bir kuaföre giderim..
çünkü benim denk geldiğim bütün bayanlar tesadüf acaip dedikoducu ve işini savsaklayan tipler oldu bugüne kadar onun için huylandım ben dea.s

bu is isini sevmekle,egitim ve tecrubeyle baglantili..
ama nedense bende hep erkek kuaforlerin yaptigi isciligi begenmisimdir..
bu isin icinde yogurulmakla alakali
kuaforlerle sohbet esnasinda "13 yasimda ciraklikla basladim "diyen erkek kuaforlere rastladim ama hic 13 yasinda ciraklikla baslamis bayan bir kuafore rastlamadim..

arkadaşlar ANKARA da işini güzel yapan bir bayan kuaför biliyor musunuz peki esat kavaklıdere ya da ne bileyim kızılay tarafında olabilir...bilen varsa çok yardımcı olur...

ben kapalı olduğum için bayanı tercih ediyorum ama erkekler bu konuda daha iyi.. erkeğin yaptığı saç ve çektiği fön vs bayan kuaförünkinden daha kalıcı ve güzel oluyor

benim kuaförüm bayan.. inanılmaz memnunum.. yakın arkadaşım olur aynı zamanda..

çok yoğun çalışır,yani gelen ve memnun olmayan yok şimdiye kadar..

ama okulda ve tatillerde gittiğim kuaförlere baktığımda genelinde erkekler daha iii sanki CADIARZU

bence de erkek kuaför daha iyidir.
kadın kuaförleri sevmiyorum,genelde suratsız oluyorlar ve asla asla istediğim kadar kesmiyorlar...
erkek kuaföre ise şu kadar alcaksın uçlarından dedim mi ödü kopuyo valla,1cm bile fazla kesmiyo :dance:

erkek kuaförler daha özenli ve düzgün yapoıyorlar
ters bakışlar fırlatıp aptalca laf söylemiyorlar
valla bana hep öyle denk geldi bayanlarda
o yüzden kesim fön erkek tercihimdir

kesinlikler erkeğe kadınlar kıskançtır kendinden güzel olsun istemezler:D güzel yapanların hakkını yemiyeyim espri tabikide ama erkekler daha modern bakıyolar kadınlar hep alışılmış çizgilerde....

Back