• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bayan kuaförler!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benim vardı bayan kuaförüm bir gün kuaföre gittim benim kuaför başka kuaföre gitmiş bulamadım :) Sonra erkek kuaförde kestirmeye başladım.Bende de erkek kuaför fobisi vardı ama gereksizmiş.Şöyle bir şey de var bu meslek eğitim+beceriyle alakalı bir şey.Yani bayan kuaförlerin hepsi berbat veya erkek kuaförlerin hepsi berbat diyemeyiz her iki tarafında iyisi kötüsü vardır.

Bayanı erkeği yok bence. Yetenekle alakalı birşey bu. Memnun kalmadığım bayanlar da erkekler de oldu. Elinin bana iyi geldiği bir bayan kuaföre kestiriyorum şuan sadeece saçlarımı. Saç kesimi dışında hiçbirşeyinden memnun değilim gitmiyorum o yüzden. Ama yıllardır saçımı da ondan başkasına kestirmem. Kişiden kişiye değişen birşey bu yani. Kendisini geliştirip, kafasına göre değil de gerçekten müşterinin isteğine göre kesim yapan kişileri bulmak biraz zor.

Back